Modern Family

Modern Family

Son dakika modern family haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan modern family ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını modern family haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Modern Family

haberleri sayfasında son dakika yaşanan modern family gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 modern family haberi bulunmuştur. Tüm modern family haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı 'Modern Family' dizisiyle geniş kitlelercen tanınan oyuncu Sofia Vergara'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu yedi yıldır evli olduğu Joe Manganiello ile boşanma kararı aldı.
18.07.2023 Magazin
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım!
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım! Rol aldığı 'Modern Family' adlı diziyle şöhretinde ikinci bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki Sofia Vergara, yaz sezonunu açtı. Havuz başında çektiği selfie'yi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin bikinili pozuna, binlerce beğeni ve yorum geldi.
26.06.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Sofia Vergara bikinili ayna pozuyla sosyal medyayı salladı!
Ünlü oyuncu Sofia Vergara bikinili ayna pozuyla sosyal medyayı salladı! Modern Family dizisiyle tanınan 50 yaşındaki Sofia Vergara kocasıyla tatile çıktı. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu bikinisini giyip ayna karşısında poz verdi. Sofia Vergara'nın bu pozu sosyal medyayı salladı.
29.12.2022 Magazin
Sarah Hyland ve Wells Adams evlendi! Modern Family ekibi düğünde buluştu
Sarah Hyland ve Wells Adams evlendi! Modern Family ekibi düğünde buluştu Modern Family dizisiyle geniş kitlelerce tanınan Sarah Hyland 31 yaşındaki oyuncu Wells Adams ile hayatını birleştirdi. Üç yıl nişanlı kalan çift sonunda muradına erdi.
22.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti Dünyaca ünlü oyuncu Philip Baker Hall, 90 yaşında yaşamını yitirdi.
14.06.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti! Ölü Ozanlar Derneği, Modern Family, The Streets of New York ve Aşk Kazası gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Hollywood efsanesi Norman Lloyd 106 yaşında hayatını kaybetti. Norman Lloyd, Charlie Chaplin ile birlikte rol de almıştı.
12.05.2021 Dünya
Ünlü oyuncu Fred Willard hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Fred Willard hayatını kaybetti! “This Is Spinal Tap”, “A Mighty Wind” gibi filmlerdeki rolleriyle tanına, “Everybody Loves Raymond” ve “Modern Family” gibi dizilerde oynayan ünlü komedyen Fred Willard 86 yaşında hayatını kaybetti.
18.05.2020 Dünya
David Beckham jakuzide: Ama yanında Victoria yok
David Beckham jakuzide: Ama yanında Victoria yok Eşi Victoria, bir zamanların futbol yıldızı David Beckham'ı başka bir kadınla jakuzide görürse ne düşünür? Orasından pek emin değiliz ama bu sahneleri gördüğünde muhtemelen kamuoyuna göstermediği kahkahasını patlatacaktır.
10.01.2020 Futbol
Hızla kilo veren oyuncu isyan etti!
Hızla kilo veren oyuncu isyan etti! Fazla kilolarıyla bir döneme damga vuran oyuncu Ariel Winter, bir deri bir kemik kaldı. Verdiği kilolardan rahatsız olan Winter, "Kalçamı geri istiyorum" diyerek isyan etti.
13.04.2019 Magazin
TV8'deki Yemekteyiz programına RTÜK'ten para cezası
TV8'deki Yemekteyiz programına RTÜK'ten para cezası RTÜK, TV8 ekranlarında erken saatlerde yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' isimli programda bir annenin çocuk istismarı olayını anlatması üzerine harekete geçti.
10.01.2019 Televizyon
Ünlü dizi oyuncusu hayatını kaybetti!
Ünlü dizi oyuncusu hayatını kaybetti! Komedi dizisi Modern Family oyuncularından Jackson Odell 20 yaşında yaşamını yitirdi.
11.06.2018 Magazin
7 yaşında vergi rekortmeni
7 yaşında vergi rekortmeni İnternette "Rich Kids of Today" (Günümüzün Zengin Çocukları) isimli site, dünyanın en çok kazanan çocuklarının listesini yaptı. Birinciliği, YouTube'daki kanalında üç yıldır oyuncakları deneyerek yorum yapan 7 yaşındaki Ryan aldı.
26.04.2018 Dünya
'Fatmagül' İspanya'yı ayağa kaldırdı!
'Fatmagül' İspanya'yı ayağa kaldırdı! Sina Koloğlu, Fatmagül'ün İspanya'daki izlenme oranını yazdı.
31.01.2018 Televizyon
Dizi sürprizi
Dizi sürprizi Ekranların en uzun soluklu komedilerinden Modern Family, bu ay sürpriz bir isme ev sahipliği yapıyor.
15.11.2017 Magazin
Bomba itiraf: 'Çıplak sahnelerde oynamamı annem kabullenirdi'
Bomba itiraf: 'Çıplak sahnelerde oynamamı annem kabullenirdi' Rol aldığı The Modern Family adlı diziyle yıldızı parlayan Ariel Winter, The Hollywood Reporter'a konuştu. 19 yaşındaki Winter "Henüz 12 yaşındayken beni 24 yaşında zannederlerdi" dedi.
16.09.2017 Magazin
20 yıl önce Sofia
20 yıl önce Sofia ‘Modern Family’ dizisindeki ‘Gloria Pritchett’ rolüyle tanınan Kolombiyalı oyuncu ve model Sofia Vergara’nın 20 yıl önceki fotoğrafları ortaya çıktı.
4.08.2017 Magazin
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı.
13.07.2017 Kültür Sanat
Sofia Vergara 'Erzurumlu Çitos Efe''nin fanı oldu!
Sofia Vergara 'Erzurumlu Çitos Efe''nin fanı oldu! 'Erzurumlu Çitos Efe', dünyaca ünlü yıldız Sofia Vergara'nın da gözünden kaçmadı...
28.06.2017 Magazin
Siyah şıklığı
Siyah şıklığı 19 yaşındaki ünlü oyuncu Ariel Winter, katıldığı gala da siyah elbisesiyle büyüledi.
23.04.2017 Magazin
Set kareleriyle olay oldu!
Set kareleriyle olay oldu! 'Modern Family' dizisinde rol alan Amerikalı oyuncu Ariel Winter, çekim arkası görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.
26.02.2017 Magazin
Sevgi seli
Sevgi seli Rol aldığı ‘Modern Family’ dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Ariel Winter, önceki akşam Batı Hollywood’daki bir restorandan çıkarken görüntülendi.
22.02.2017 Magazin
Embriyoya velayet davası
Embriyoya velayet davası ABD’li dizi oyuncusu Sofia Vergara ve erkek arkadaşı ayrılmadan önce dondurdukları embriyoyu paylaşamayınca mahkemelik oldu
17.06.2021 Dünya
18'inde çok cesur pozlar!
18'inde çok cesur pozlar! Onu bol ödüllü Modern Family dizisinin "çocuk yıldızı" olarak tanımıştık...
15.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Modern Family ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki modern family haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.