Ariel Winter

Ariel Winter

Son dakika Ariel Winter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ariel Winter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ariel Winter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ariel Winter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ariel winter gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 ariel winter haberi bulunmuştur. Tüm ariel winter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızla kilo veren oyuncu isyan etti!
Hızla kilo veren oyuncu isyan etti! Fazla kilolarıyla bir döneme damga vuran oyuncu Ariel Winter, bir deri bir kemik kaldı. Verdiği kilolardan rahatsız olan Winter, "Kalçamı geri istiyorum" diyerek isyan etti.
13.04.2019 Magazin
Bomba itiraf: 'Çıplak sahnelerde oynamamı annem kabullenirdi'
Bomba itiraf: 'Çıplak sahnelerde oynamamı annem kabullenirdi' Rol aldığı The Modern Family adlı diziyle yıldızı parlayan Ariel Winter, The Hollywood Reporter'a konuştu. 19 yaşındaki Winter "Henüz 12 yaşındayken beni 24 yaşında zannederlerdi" dedi.
16.09.2017 Magazin
Siyah şıklığı
Siyah şıklığı 19 yaşındaki ünlü oyuncu Ariel Winter, katıldığı gala da siyah elbisesiyle büyüledi.
23.04.2017 Magazin
Set kareleriyle olay oldu!
Set kareleriyle olay oldu! 'Modern Family' dizisinde rol alan Amerikalı oyuncu Ariel Winter, çekim arkası görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.
26.02.2017 Magazin
Sevgi seli
Sevgi seli Rol aldığı ‘Modern Family’ dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Ariel Winter, önceki akşam Batı Hollywood’daki bir restorandan çıkarken görüntülendi.
22.02.2017 Magazin
18'inde çok cesur pozlar!
18'inde çok cesur pozlar! Onu bol ödüllü Modern Family dizisinin "çocuk yıldızı" olarak tanımıştık...
15.11.2016 Magazin
Seksi yıldızın kendine güveni tam!
Seksi yıldızın kendine güveni tam! Ünlü oyuncu Ariel Winter, bir fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti...
1.11.2016 Magazin
Ayakkabı aşkına
Ayakkabı aşkına Rol aldığı ‘Modern Family’ dizisiyle ünlenen Ariel Winter, önceki gün bir arkadaşıyla Beverly Hills’te ayakkabı alışverişine çıktı...
9.08.2016 Magazin
Mezuniyet coşkusu
Mezuniyet coşkusu Rol aldığı The Modern Family adlı diziyle ün kazanan Ariel Winter sonunda okulunu bitirdi...
16.06.2016 Magazin
O isimler bir bir deşifre oldu!
O isimler bir bir deşifre oldu! 'İsrailli avı'nda çarpıcı gelişmeler...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ariel Winter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ariel winter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.