Sinema Salonları

Sinema Salonları

Son dakika sinema salonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinema salonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinema salonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinema Salonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinema salonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 sinema salonları haberi bulunmuştur. Tüm sinema salonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kükreyen kedicik' geri döndü hisseler sert yükseldi
'Kükreyen kedicik' geri döndü hisseler sert yükseldi 'Roaring Kity' (kükreyen kedicik) hesabının yaptığı paylaşım ile oyun perakende firması GameStop ve sinema salonları zinciri AMC hisseleri yükselişe geçti.
14.05.2024 Ekonomi
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor? Galaksi maceralarının ve ışın kılıçlarının ışıltısının kutlandığı, hayranların Star Wars evrenine olan sevgisini gösterdiği özel bir gün olan "Star Wars Günü", dünya genelinde 4 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Peki, 4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı için 4 aday 44 gün yarış! Propaganda dönemi resmen başladı
Cumhurbaşkanlığı için 4 aday 44 gün yarış! Propaganda dönemi resmen başladı Cumhuriyet’in 100’üncü yılına denk gelen cumhurbaşkanlığı seçiminde YSK 4 ismin adaylığını kesinleştirip ilan etti. Erdoğan, Kılıçdaroğlu, İnce ve Oğan arasındaki zorlu yarış ve propaganda dönemi bugün resmen başladı. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nu zorlu aday listesi ve avantajlı ‘ittifak’ mesaisi bekliyor.
31.03.2023 Gündem
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum! 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, katıldığı film galasında kameraların karşısına geçti. Aşk hayatıyla ilgili suru yöneltilen 23 yaşındaki tescilli güzel, "Şu an bekârım. Güvenebileceğim ve değer veren birisi olsun" dedi.
11.03.2023 Magazin
Bakanlıktan sinema salonlarına 14,2 milyon TL destek
Bakanlıktan sinema salonlarına 14,2 milyon TL destek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 105 sinema salonuna 14 milyon 235 bin lira destek sağlanacak.
3.02.2023 Ekonomi
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor.
23.03.2022 Yaşam
Fransa'da 3 bin sağlık çalışanı aşı yaptırmadığı için açığa alındı
Fransa'da 3 bin sağlık çalışanı aşı yaptırmadığı için açığa alındı Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, 3 bin kadar sağlık çalışanın zorunlu Kovid-19 aşısını yaptırmadığı gerekçesiyle açığa alındığını açıkladı.
16.09.2021 Dünya
Yasaklar geri dönüyor! Sahte PCR testine dikkat
Yasaklar geri dönüyor! Sahte PCR testine dikkat Koronavirüs aşısı olmayanlar hafta başı itibarıyla konser, sinema, tiyatro gibi toplu etkinliklere katılmak, şehirlerarası uçak, tren, otobüs yolculuğu yapabilmek için ‘negatif sonuçlu PCR testi’ göstermek zorunda. Uygulamanın aşı sürecini hızlandıracağı düşünülürken, sahte test uygulamaları gündeme geldi. Peki sahte PCR testi mümkün mü? Türkiye’de yaklaşık 15 milyon aşısız olduğuna dikkati çeken uzmanlar, haftada 2 kez PCR testi sunmanın bazı kişilere zor geleceğini ve bu nedenle sahte yöntemlere başvurabileceklerini söyledi. Sahte ile gerçek testi ayırt etmenin zor olacağını ifade eden sağlıkçılar, ciddi yaptırım uygulanması konusunda çağrıda bulundu.
5.09.2021 Gündem
AVM'ye girişte aşı kartı istenecek mi? AVM’lere girişte PCR testi zorunlu mu?
AVM'ye girişte aşı kartı istenecek mi? AVM’lere girişte PCR testi zorunlu mu? Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle Eylül ayında aşı olmayanlara bazı kısıtlamalar getiriliyor. Özellikle faaliyetlerde aşı olmayanlardan PCR testi istenecek. Sinema ve konser salonları için aşı kartı isteneceği de açıklandı. Pek çok kişi de AVM'lere girişte aşı kartı veya PCR testi istenip istenmediğini merak ediyor. Peki, AVM'ye girişte aşı kartı istenecek mi? AVM’lere girişte PCR testi zorunlu mu? İşte detaylar…
21.08.2021 Gündem
Fransa'da son 24 saatte 26 bin 453 Kovid-19 vakası belirlendi
Fransa'da son 24 saatte 26 bin 453 Kovid-19 vakası belirlendi Fransa'da son 24 saatte 26 bin 453 yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası tespit edildi.
13.08.2021 Gündem
Normalleşme sonrası en çok izlenen filmler belli oldu
Normalleşme sonrası en çok izlenen filmler belli oldu 2020 yılından itibaren Kovıd-19 tedbirleri kapsamında sinema salonları faaliyetlerine de ara verilirken, Türkiye’de normalleşme sürecinin başlamasıyla 773 bin 392 seyirci ile en çok izlenen film Hızlı ve Öfkeli 9 oldu.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak?
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak? Kademeli normalleşme sürecinin 3. aşaması başladı. İçişleri Bakanlığı 27 Haziran'da yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında kalkan ve devam edecek kısıtlamalara yönelik alınan kararları kamuoyu ile açıklandı. Peki, Konserler yasak mı? Konser yasağı bitti mi?
1.07.2021 Gündem
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı?
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı? Koronavirüsle mücadelede yeni dönem resmen başladı. Türkiye normale döndü. Uzun süredir kısıtlamalar, yasaklar ve kapanmalarla geçen salgın sürecinden sonra normalleşme Türkiye'de başladı. Aşılama süreci virüs ile mücadelede etkili oldu. Toplumun büyük bir kesimin aşılanması da vaka sayılarının kontrol altına alınmasında önemli rol oynadı. Sosyal hayata yeniden dönen Türkiye, kademeli normalleşmenin üçüncü etabı olarak duyurulan bu süreçte virüs öncesi günlerine geri dönecek. Pek çok kişi de 1 Temmuz itibariyle alınan kararları araştırıyor. Peki, Pazar yasağı kalktı mı? Saat kısıtlaması kalktı mı? Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? İşte detaylar...
1.07.2021 Gündem
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 1 Temmuz 2021 itibarıyla uygulanacak kademeli normalleşme sürecine ilişkin kararları belirledi.
29.06.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yasaklar kalkıyor... Madde madde açıklandı! 5. kişiye izin yok
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Yasaklar kalkıyor... Madde madde açıklandı! 5. kişiye izin yok Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yasaklar kalkıyor. Tüm detaylar madde madde belli oldu. Hafta içi ve cumartesi günleri saat 22.00'den sabah 05.00'e kadar olan, pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlaması sona eriyor. Sinema salonları, hamamlar, sauna ve masaj salonları ile eğlence mekanları gibi iş yerleri açılıyor. Restoran, lokanta, kafe gibi yeme içme yerlerine girişte daha önce belirlenen "ateş ölçümü, HES kodu sorgulama, maske takma" tedbirlerine devam ediliyor. Masalar arası mesafe 1,5 metre olacak, aynı masada oturan kişi sayısı ise sınırlandırılmıyor. Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinlikler, kişi başına asgari açık alanlarda 4 metrekare, kapalı alanlarda 6 metrekare yer bırakılarak düzenlenebilecek. Şehir içi veya şehirlerarası tüm toplu taşıma araçlarındaki yolcu ve koltuk kapasite sınırlandırmalarına son verilecek, ayakta yolcu alınabilecek ve maske takmak zorunlu olacak. Nikah ve düğünlerde, kapalı yerlerde uygulanan kişi başına asgari 6 metrekare yer bulunması şartı devam edecek, katılımcı sayısı sınırlanmayacak. Piknik ve mesire alanlarında metrekareye 4 kişi düşecek şekilde ziyaretçi planlaması yapılacak.
29.06.2021 Gündem
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu?
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu? Kademeli normalleşme sürecine 1 Temmuz’da geçileceği Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Normalleşme detaylarının belli olacağı İçişleri Bakanlığı dün yayımlandı. Genelgeye bağlı olarak Tiyatrolar ve sinemalar ne zaman açılacak, sinema salonları 1 Temmuz’da açılıyor mu, sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 1 Temmuz kararları.
29.06.2021 Gündem
Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı?
Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı? Uzun bir süredir kapalı olan sinema salonları ile ilgili yeni karar bekleniyordu. Son kabine toplantısının ardından sinema salonlarının açılması kararlaştırılmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 1 Temmuz ve sonrasını kapsayan Kademeli Normalleşme Genelgesi'nde sinema salonları ile ilgili karar da yer aldı. Peki, Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı? İşte sinema salonları ile ilgili detaylar...
28.06.2021 Gündem
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı?
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı? İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgesini yayımladı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacak. Peki, 1 Temmuz'da tüm yasaklar kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 1 Temmuz normalleşme genelgesi!
28.06.2021 Gündem
Bakanlık 81 ile gönderdi! İşte 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme genelgesi
Bakanlık 81 ile gönderdi! İşte 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme genelgesi İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı.
27.06.2021 Gündem
Tiyatrolar açık mı, tiyatro salonları açıldı mı?
Tiyatrolar açık mı, tiyatro salonları açıldı mı? Haziran ayı normalleşme süreci devam ederken, tiyatroların durumu sinema salonları için alınan karar sonrası merak ediliyor. Kademeli normalleşmede yüzme havuzları, kafeler, restoranlar ve halı sahaların açılış tarihi netleşti. Kabine Toplantısı’nda tiyatrolar ile ilgili bir karar çıkıp çıkmadığı sorgulanıyor. Peki, tiyatrolar açık mı?
3.06.2021 Gündem
Sinemalar açık mı? Sinemalar ne zaman açılacak? Sinemalar nasıl çalışacak?
Sinemalar açık mı? Sinemalar ne zaman açılacak? Sinemalar nasıl çalışacak? Koronavirüsle mücadele kapsamında bulaş riskini azaltmak amacıyla alınan tedbirler gereği sinemalar bir süredir kapalı tutuluyordu. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri genelgesiyle sinema salonlarının da açılmasına karar verildi. Genelgede sinemaların nasıl çalışacağı da belli oldu. Peki, Sinemalar nasıl çalışacak? Sinemaların çalışma saatleri belli oldu mu, ne zaman açılacak? İşte genelgeye göre sinemalara getirilen kurallar...
2.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum!
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum! Koronavirüs salgını kapsamında alınan önemler nedeniyle sinema salonları ile tiyatrolar izleyiciye ve seyirciye kapanmıştı. Koronavisten en çok etkilenen kültürel ekinliklerin yeni alınan kararlar kapsamına eklenip eklenmediği merak ediliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlar sorgulanıyor. Peki, sinema salonları ve tiyatrolar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı?
1.06.2021 Gündem
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu?
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu? Kahvehaneler açılıyor mu, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı kararları merakla bekleniyor. Kademeli normalleşmede faaliyetleri geçici olarak sonlandırılan çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehanelerin yeni normalleşme takviminin açıklanmasıyla açılıp açıklanmayacağı, oyuncuların serbest olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehaneler 1 Haziran’da açılacak mı, oyun yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinema Salonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinema salonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.