Sinan Serter

Sinan Serter

Son dakika sinan serter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinan serter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinan serter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Serter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan serter gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 sinan serter haberi bulunmuştur. Tüm sinan serter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı?
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı? Fit hali ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkaran Özlem Yıldız, yıllar önce Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir ilişki yaşamış, ikilinin o dönem nişanlandıkları yönünde haberler de çıkmıştı. Uzun zamandır hayatında kimse olmayan güzel sunucu, kendisinden 23 yaş büyük şovmen hakkında konuştu.
16.12.2022 Magazin
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter'in panik anları! Kameraları fark edince...
Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter'in panik anları! Kameraları fark edince... Özlem Yıldız'dan 2013 yılında boşanan Sinan Serter, önceki akşam bir kadın arkadaşıyla birlikte Bebek'te görüntülendi. Gazetecileri fark eden Serter'in panik anları, kameralara yansıdı.
16.04.2022 Magazin
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim'
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim' Özlem Yıldız Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile poz verdi. Özlem Yıldız'ın oğluyla pozunu gören ünlü isimler kendilerini tutamadı. Oğlunu gözlerden uzak büyüten sunucu Özlem Yıldız'ın pozuna Demet Akalın "Ay boya bak delireceğim" dedi.
12.04.2022 Magazin
Özlem Yıldız ile Sinan Serter aynı karede
Özlem Yıldız ile Sinan Serter aynı karede 2005 yılında nikah masasına oturan Özlem Yıldız ile iş insanı Sinan Serter, 3 Ekim 2013 tarihinde boşanmıştı.
13.03.2020 Magazin
Özlem Yıldız'ın evlat aşkı
Özlem Yıldız'ın evlat aşkı Bodrum'da tatil yapan Özlem Yıldız'a oğlu Demir de eşlik ediyor.
24.07.2019 Magazin
Özlem Yıldız: 500 TL nafaka alıyorum
Özlem Yıldız: 500 TL nafaka alıyorum Sunucu Özlem Yıldız, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.05.2019 Magazin
Özlem Yıldız'ın eski eşi Uludağ'da gözaltına alındı!
Özlem Yıldız'ın eski eşi Uludağ'da gözaltına alındı! Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun babası Sinan Serter'den 2013'te boşanmıştı. Serter, oğlu Demir'le birlikte çıktığı Uludağ tatilinde gözaltına alındı.
29.01.2019 Magazin
Özlem Yıldız aşk orucunu bozdu!
Özlem Yıldız aşk orucunu bozdu! 38 yaşındaki Özlem Yıldız, aşk orucunu bozdu. Ünlü sunucu, sosyetenin genç temsilcilerinden 24 yaşındaki Dağhan Doğruer ile birlikte.
5.12.2018 Magazin
Eski eşe doğum günü
Eski eşe doğum günü Sunucu Özlem Yıldız, geçtiğimiz gün eski eşi Sinan Serter ve oğulları Demir’le birlikte Vadistanbul’da objektiflere yansıdı.
12.10.2018 Magazin
Evim ve arabamı evliyken sattım
Evim ve arabamı evliyken sattım Sinan Serter ile olan 8 yıllık evliliğini 2013 yılında sonlandıran Özlem Yıldız, 2. Sayfa programına konuk oldu. Kendisine benzer durumlar yaşayan Demet Akalın hakkında konuşan Özlem Yıldız, gözyaşlarına hakim olamadı
11.09.2018 Magazin
Lüks yattan tur teknesine!
Lüks yattan tur teknesine! Bodrum'da tatil yapan Özlem Yıldız oğlu Demir ile önceki gün Akyarlar’da tur teknesiyle koyları gezdi.
20.07.2018 Magazin
Özel davetle açılış yaptılar
Özel davetle açılış yaptılar Kerem Gönlüm ve Elif Gönlüm’ün hayata geçirdiği Steakhouse&Sports Bar konseptli Baskqet, önceki gün kapılarını özel bir davetle açtı.
2.03.2018 Magazin
Eski eşinin hediyesi
Eski eşinin hediyesi Özlem Yıldız, önceki gün Etiler’deydi. Dubai tatilinden dönen sunucunun boynundaki kalp kolye dikkat çekti.
2.02.2018 Magazin
Kimsenin utandığı yok!
Kimsenin utandığı yok! Oğluyla birlikte tatilde olan sunucu Özlem Yıldız, ‘fakirlikten halk teknesine biniyor’ şeklindeki haberler üzerine sosyal medya hesabından ‘Kimsenin utandığı yok’ dedi.
10.08.2017 Magazin
Özlem Yıldız: Kimsenin utandığı yok!
Özlem Yıldız: Kimsenin utandığı yok! Oğluyla birlikte tatilde olan Özlem Yıldız, 'fakirlikten halk teknesine biniyor' şeklindeki haberler üzerine sosyal medya hesabından uzun bir metin paylaştı.
10.08.2017 Magazin
Gece yarısı fena dağıttı!
Gece yarısı fena dağıttı! Özlem Yıldız boşandıktan sonra ilk kez gönlünü kaptırdı. Aşıklar gece yarısı bir gece kulübünde sarmaş dolaş dans etti.
20.05.2017 Magazin
Ailece midyeciye
Ailece midyeciye Özlem Yıldız önceki akşam eski eşi Sinan Serter ve oğlu Demir’le Beşiktaş’ta midyecide görüntülendi
26.02.2017 Magazin
Demir onaylamazsa evlenmem!
Demir onaylamazsa evlenmem! Üç yıl önce Sinan Serter’le yollarını ayıran Özlem Yıldız tekrar gelinlik giydi...
18.11.2016 Magazin
Özlem Yıldız ‘Dünya Prematüre Günü’ne dikkat çekti
Özlem Yıldız ‘Dünya Prematüre Günü’ne dikkat çekti Özlem Yıldız, prematüre doğan bebeğiyle ilgili yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
17.11.2016 Magazin
İçim cız etti
İçim cız etti Özlem Yıldız, eski eşi Sinan Serter’in işlerinin bozulması sonrası yapılan haberlerden rahatsızlık duyduğunu söyledi...
11.10.2016 Magazin
Özlem Yıldız'dan itiraf: İçim cız etti
Özlem Yıldız'dan itiraf: İçim cız etti Sinan Serter ile olan evliliğini 2013 yılında sonlandıran Özlem Yıldız, Renkli Sayfalar programına konuk oldu.
11.10.2016 Magazin
Ünlü armatörün zor günleri!
Ünlü armatörün zor günleri! 4.2 milyon TL'lik banka borcu nedeniyle zor günler yaşayan armatör Sinan Serter, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
5.10.2016 Magazin
Sinan’a yeni sevgili!
Sinan’a yeni sevgili! Eşi Özlem Yıldız’la olan evliliğini sonlandırdıktan sonra birçok kez yeni sevgilileriyle gazetecilere yakalanan Sinan Serter, önceki akşam İstinye Park’ta da bu geleneği devam ettirdi...
21.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Serter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan serter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.