Gazete Vatan Logo
Magazin Kimsenin utandığı yok!

Kimsenin utandığı yok!

Oğluyla birlikte tatilde olan sunucu Özlem Yıldız, ‘fakirlikten halk teknesine biniyor’ şeklindeki haberler üzerine sosyal medya hesabından ‘Kimsenin utandığı yok’ dedi.

Kimsenin utandığı yok!

Sinan Serter’le evli olduğu dönemde yaşadığı lüks hayatla adından söz ettiren ünlü sunucu, bu defa yemek dahil 60 liraya düzenlenen bir tekne turu ile gündem oldu. Bodrum Akyarlar’da bir pansiyonda konaklayan Yıldız, çıkan haberlere yanıt olarak bu seçimin kendi tercihi olduğunu vurguladı. Yıldız’ın açıklaması şöyle:

“Yaklaşık 25 sene oldu benim Akyarlar’ı tanımam. Bodrum değil Akyarlar sevdalısı olmak başka. Köyümün güzellikleri o kadar çok ki… Her yıl bır klasiktir ailemle buradaki tatilim. Ve her yıl yine klasiktir tekne gezilerimiz. Pardon halk teknesi yanlışlık olmasın. Çocukluktan başlayan bu keyifle oğlum da tanışınca o da aynı keyfi aldı. Evlendiğimde de eski eşim bu sevdamı bildiğinden biz yine buraya geldik. Gel gelelim işler bozuldu sonrası malum. Biz yine aynı biz ama. Köyüm, halk teknem hep var. Bugün de işte bu halk teknesindeydim.

Maddiyatla ölçmüyorum

Eski eşim de Demir’i özlediğinden bize katıldı. Halk teknesiyle çıkmam yıllar önce özel yatlarla gezerken şimdi bunu tercih etmem dramatik bir dille haber olmuş. Kimsenin bundan utandığı ya da ezildiği yok. Ben mutlu, oğlum mutlu. Hayatı maddiyatla ölçmeyeli çok zaman oldu. Siz beni daha çok halk teknesinde çekersiniz.”

Haberin Devamı