Özlem Yıldız

Özlem Yıldız

Son dakika Özlem Yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlem Yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlem Yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 özlem yıldız haberi bulunmuştur. Tüm özlem yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'un barajlarındaki su oranı ile ilgili sevindirici haber
İstanbul'un barajlarındaki su oranı ile ilgili sevindirici haber Ülke genelinde son dönemde etkili olan yağışlarla birlikte içme suyu barajlarındaki su hacmi 5 günde 7,7 milyar metreküpten 8 milyar metreküpe çıktı. Yağışlar en çok İstanbul’a su sağlayan barajlarda etkili oldu. 17 Kasım'da İstanbul barajlarında 154,4 milyon metreküp olan su miktarı, 21 Kasım'da 46,8 milyon metreküp artışla 201,2 milyon metreküpe ulaştı.
23.11.2023 Gündem
EYT'den emekli oldu ve para biriktirmeye başladı! Özlem Yıldız maaşını açıkladı
EYT'den emekli oldu ve para biriktirmeye başladı! Özlem Yıldız maaşını açıkladı 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesiyle birlikte yüz binlerce vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Pek çok ünlü isim de yeni düzenleme ile birlikte erken emeklilik imakanına kavuştu. Son olarak emekli olan Özlem Yıldız da maaşını açıkladı.
23.11.2023 Magazin
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi!
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi! Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Yıldız paylaştığı fotoğrafla aileye girdiğini duyurdu.
10.09.2023 Magazin
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Vardar, Özlem Yıldız'ın doğum gününü romantik bir paylaşım yaparak kutladı.
28.08.2023 Magazin
'Evlilik planı yok' dedi: Özlem Yıldız aileye girdi
'Evlilik planı yok' dedi: Özlem Yıldız aileye girdi Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Yıldız paylaştığı fotoğrafla aileye girdiğini duyurdu.
21.08.2023 Magazin
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı!
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı! Ünlü sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel'in plajında görüntülendi. Ünlü isim fiziğiyle de dikkat çekti.
19.07.2023 Magazin
Ünlüler deniz sezonunu açtı!
Ünlüler deniz sezonunu açtı! Havaların ısınmasıyla bayram tatilini fırsat bilen ünlü isimler, kendilerini yazlık mekanlara attı. Instagram sayfalarına bikinili ve mayolu fotoğraflar düşmeye başladı. Zeynep Bastık, Özlem Yıldız, Dilan Çiçek Deniz ,Müge Boz gibi isimler, sezonu açtığını paylaşımlarıyla duyurdu.
24.04.2023 Magazin
'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor
'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor Kanal D’nin her cumartesi ve pazar yeni bölümleri ile ekrana gelen, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici’nin yaptığı programı 'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor.
21.04.2023 Magazin
Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı!
Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Ünlü sunucu Özlem Yıldız, yaşadığı talihsizlikleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü" diyen Özlem Yıldız, başına gelen bir talihsizliği daha sosyal medyada anlattı.
1.02.2023 Magazin
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı?
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı? Fit hali ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkaran Özlem Yıldız, yıllar önce Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir ilişki yaşamış, ikilinin o dönem nişanlandıkları yönünde haberler de çıkmıştı. Uzun zamandır hayatında kimse olmayan güzel sunucu, kendisinden 23 yaş büyük şovmen hakkında konuştu.
16.12.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı Geçtiğimiz ay Levent Dörter ile dünyaevine giren Dilan Çıtak Tatlıses Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilan Çıtak Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses düğünde kızına altın kemer takmıştı. Çıtak'tan bu konuyla ilgili açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
Özlem Yıldız'dan sürpriz doğum günü partisi sonrası samimi paylaşım! Kim der 41 yaşında...
Özlem Yıldız'dan sürpriz doğum günü partisi sonrası samimi paylaşım! Kim der 41 yaşında... Tatlı Kaçıklar dizisi ve Hemşo filmiyle tanınan Özlem Yıldız’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Duygusal anlar yaşayan ve samimi açıklamalarda bulunan 41 yaşındaki oyuncu “Belki geç öğrendim ama hayatı çok sorgulamadan insanları ve olayları olduğu gibi kabul ettiğimden beri çok mutluyum” dedi.
27.08.2022 Magazin
Özlem Yıldız fit vücuduyla tüm bakışları üzerinde topladı! Genç mankenlere taş çıkardı
Özlem Yıldız fit vücuduyla tüm bakışları üzerinde topladı! Genç mankenlere taş çıkardı Fit görüntüsü ve bronz teniyle dikkat çeken sunucu Özlem Yıldız, her yaz olduğu gibi bu yıl da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Önceki gün otelin plajında görüntülenen Yıldız, Bodrum'un bunaltıcı sıcağına daha fazla dayanamayarak kendini denize attı. Deniz’de dostlarıyla birlikte eğlenceli anlar geçiren Yıldız, fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.
25.06.2022 Magazin
Özlem Yıldız sezonu Bodrum'da açtı! Fiziğiyle göz kamaştırdı...
Özlem Yıldız sezonu Bodrum'da açtı! Fiziğiyle göz kamaştırdı... Fit fiziğiyle dikkat çeken Özlem Yıldız, her yaz olduğu gibi bu yıl da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Ünlü sunucu, denize girip güneşlenirken ve yakın arkadaşı İlgi Gövsa ile denize girerken objektiflere yakalandı.
31.05.2022 Magazin
23 Nisan coşkusu Kanal D’de yaşanıyor!
23 Nisan coşkusu Kanal D’de yaşanıyor!   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kanal D’de kutlanıyor. Şarkılar Bizi Söyler ve Konuştukça bu kez çocukları konuk ediyor.  
21.04.2022 Televizyon
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter'in panik anları! Kameraları fark edince...
Özlem Yıldız'ın eski eşi Sinan Serter'in panik anları! Kameraları fark edince... Özlem Yıldız'dan 2013 yılında boşanan Sinan Serter, önceki akşam bir kadın arkadaşıyla birlikte Bebek'te görüntülendi. Gazetecileri fark eden Serter'in panik anları, kameralara yansıdı.
16.04.2022 Magazin
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim'
Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! 'Ay boya bak delireceğim' Özlem Yıldız Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir ile poz verdi. Özlem Yıldız'ın oğluyla pozunu gören ünlü isimler kendilerini tutamadı. Oğlunu gözlerden uzak büyüten sunucu Özlem Yıldız'ın pozuna Demet Akalın "Ay boya bak delireceğim" dedi.
12.04.2022 Magazin
Konuştukça 161. Bölüm Fragmanı
Konuştukça 161. Bölüm Fragmanı Konuştukça 161. Bölüm Fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
9.04.2022 Televizyon
Konuştukça 160. bölüm fragmanı!
Konuştukça 160. bölüm fragmanı! Konuştukça 160. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
5.04.2022 Televizyon
Fenerbahçe'de Jose Sosa'ya ceza geliyor! Elinde alkol şişesiyle yakalanmıştı...
Fenerbahçe'de Jose Sosa'ya ceza geliyor! Elinde alkol şişesiyle yakalanmıştı... Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldız oyuncusu Sosa’nın özel hayatına dikkat etmemesi ve elinde alkol şişesiyle bir mekandan çıkarken yakalanması büyük tepki çekti. İsmail Kartal'ın bu konuyla ilgili öğrencisini uyardığı öğrenildi.
5.03.2022 Galatasaray
Konuştukça 137. bölüm fragmanı
Konuştukça 137. bölüm fragmanı Konuştukça 137. Bölüm Fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
15.01.2022 Televizyon
Özlem Yıldız'ın sevgili kriterleri değişti! 'Tip falan geçici...'
Özlem Yıldız'ın sevgili kriterleri değişti! 'Tip falan geçici...' Nişantaşı'nda şemsiyeyle yağmur altında yürüyen Özlem Yıldız, yılbaşı öncesi son bakımlarını yaptırmak için güzellik merkezine gittiğini söyledi. Ünlü sunucuya, "Yeni yılda nasıl bir sevgili istersiniz?" sorusu yöneltildi.
31.12.2021 Magazin
Konuştukça 126. bölüm fragmanı yayında!
Konuştukça 126. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
7.12.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.