Şeyda Coşkun

Şeyda Coşkun

Son dakika Şeyda Coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyda Coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyda Coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyda Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyda coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 şeyda coşkun haberi bulunmuştur. Tüm şeyda coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Şeyda Coşkun, 17 yaşındaki yeğeni Ali Sadi’yle fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Coşkun , 'Sen bu üç kadının (Şeyda, Tuğba, Aysel Coşkun) hayatına ışık oldun' diye yazdı.
30.03.2023 Magazin
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle böyle alay etti!
İrem Derici yedi kilo alınca kendiyle böyle alay etti! Gerek özel hayatı gerek paylaşımlarıyla gerekse tarzıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici kilo aldığını itiraf etti. İrem Derici kendiyle "Bidon Derici" diyerek paylaşımda bulundu.
16.01.2022 Magazin
Şeyda Coşkun: Menopoz dönemi çok zor!
Şeyda Coşkun: Menopoz dönemi çok zor! Önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıyan Şeyda Coşkun, kadınların kış aylarında yediklerine dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Menopoz dönemi çok zor bir süreç, kilo verilemiyor. Sağlam bir beslenme programı yapmak gerek" dedi
30.11.2021 Magazin
'Yangınlar devam ederken tatil yapamazdık'
'Yangınlar devam ederken tatil yapamazdık' Tuğba-Şeyda Coşkun kardeşler, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Bodrum'dan dün döndüğünü ifade eden Tuğba Coşkun, "Orada yangınlar devam ederken tatil yapamazdık" dedi.
7.08.2021 Magazin
Deniz Seki'den iddialara yanıt!
Deniz Seki'den iddialara yanıt! Deniz Seki'nin, vücudunda oluşan sarkmaları toparlatmak için estetik ameliyata girdiği öne sürülmüştü. 50 yaşındaki şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
22.01.2021 Magazin
Şeyda Coşkun yasağı deldi ama...
Şeyda Coşkun yasağı deldi ama... Birçok ünlü ismin spor eğitmenliğini yapan Şeyda Coşkun, önceki gün sokağa çıkma yasağında Kuruçeşme’de görüntülendi.
18.01.2021 Magazin
Deniz Seki ayrılık dedikodularına yanıt verdi!
Deniz Seki ayrılık dedikodularına yanıt verdi! Deniz Seki, geçtiğimiz gün Ataköy Nossa Costa’da sahne aldı.
26.10.2020 Magazin
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, konuklar arasında yer alan sanatçılar Niran Ünsal ve Metin Özülkü ile de düet yaparak izleyenlere müzik şöleni sundu. Otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kalan ve karşılaştığı konfor nedeniyle konaklama süresini bir gün uzattığını belirten Deniz Seki, "Çok fazla ülke gezdim. Güzel otelleri çok severim. Ben böyle bir odayla karşılaşmadım. Ekibimle birlikte geldik, birbirimizi kaybettik." dedi.
6.09.2020 Magazin
Deniz Seki: Ters ışık kurbanıyım
Deniz Seki: Ters ışık kurbanıyım Şarkıcı Deniz Seki, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki bir mekanda sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde teknede sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğrafları hakkında konuşan Seki, "Görünce 'Bu ben değilim' dedim kendi kendime. Maalesef ben de ters ışık kurbanıyım" dedi.
24.08.2020 Magazin
'Kendimi güvende hissediyorum'
'Kendimi güvende hissediyorum' Evini dezenfekte ettiren yaşam koçu Şeyda Coşkun, önceki gün Bebek’teki evinin önünde objektiflere takıldı.
18.04.2020 Magazin
Hadise zayıflamak için 30 bin TL'yi gözden çıkardı
Hadise zayıflamak için 30 bin TL'yi gözden çıkardı Son günlerde verdiği kilolar ve fit vücuduyla dikkat çeken Hadise, bir ayda 6 kilo verdi. Özel diyetisyen ve spor koçuyla form tutan şarkıcı, tüm bunlar için 30 bin TL harcadı.
20.11.2019 Magazin
Hadise'nin sırrı ortaya çıktı!
Hadise'nin sırrı ortaya çıktı! Cesur paylaşımlarıyla çok konuşulan Hadise son olarak ayna karşısında dans ettiği videosunu, sosyal medya üzerinden yayınladı. Takipçilerinden bir hayli ilgi gören Hadise, verdiği kilolar ve fit vücuduyla da şaşırttı.
17.11.2019 Magazin
Şarkıcı Edis'e 3,5 milyon liralık dava!
Şarkıcı Edis'e 3,5 milyon liralık dava! Menajerlik şirketiyle yollarını ayıran genç şarkıcı Edis'e büyük şok. Ayrıldığı menajeri şarkıcı Edis'e 3,5 milyon liralık dava açtı.
9.10.2019 Magazin
Şeyda Coşkun'un Bodrum keyfi
Şeyda Coşkun'un Bodrum keyfi Yaşam koçu Şeyda Coşkun'un, eşi Uğursay Yeğin ve oğulları Arat ile Bodrum tatili devam ediyor.
3.09.2019 Magazin
Fikret Orman aileye girdi
Fikret Orman aileye girdi Şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman aşkı tam gaz devam ediyor.
5.07.2019 Magazin
İrem Derici'den Murat Boz'a taş!
İrem Derici'den Murat Boz'a taş! İrem Derici, önceki akşam Kuruçeşme’de trafikte görüntülendi gazetecileri görünce aracını park edip röportaj verdi.
15.06.2019 Magazin
Ünlülerin vazgeçemediği isim... Beraatine bakanlık itiraz etti!
Ünlülerin vazgeçemediği isim... Beraatine bakanlık itiraz etti! Şeyda Coşkun, diploması olmadığı halde diyet programı uygulattığı iddiasıyla yargılanmış ve beraat etmişti. Sağlık Bakanlığı, beraat kararının kaldırılmasını talep etti.
5.04.2019 Gündem
Çok fit
Çok fit Ünlü diyetisyen ve sağlıklı yaşam koçu Şeyda Coşkun, Akmerkez’de objektiflere takıldı.
30.10.2018 Magazin
Kıymet görmek istiyorum!
Kıymet görmek istiyorum! Adı en son Barış Murat Yağcı ile anılan İrem Derici, aşk hayatı hakkında konuştu: “1 senedir yalnızım. Öyle lay lay lom ilişkiler istemiyorum. Kıymet görmek, el üstünde tutulmak istiyorum”
14.09.2018 Magazin
Ailece jet-ski
Ailece jet-ski Ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, eşi Uğursay Yeğin ve oğlu Arat’la önceki gün Bodrum Gümüşlük’te jet-ski’ye binerken görüntülendi.
30.08.2018 Magazin
Beyonce’un yan sanayisi ancak olurum
Beyonce’un yan sanayisi ancak olurum Sabıka Kaybı albümüyle yine iddialı bir çıkış yapan İrem Derici kendine yöneltilen eleştirilere şöyle diyor, “Altı yıldır duruşumda ve söylemlerimde değişen hiçbir şey olmadı, 66 yıl sonra da olmayacak. İsteyen pis ağızlı, isteyen dobra desin bunların hiçbiri bende değişmeyecek.”
24.08.2018 Arşiv
Hande Ataizi '4 Kadın Zamanı'nda açıkladı
Hande Ataizi '4 Kadın Zamanı'nda açıkladı Kanal D’nin yeni sohbet programı '4 Kadın Zamanı' bu sabah yeni bölümüyle ekrana geldi. Hande Ataizi, programda şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin, ticarete atıldığını anlattı.
15.08.2018 Magazin
Hande Ataizi '4 Kadın Zamanı'nda açıkladı
Hande Ataizi '4 Kadın Zamanı'nda açıkladı Kanal D’nin yeni sohbet programı '4 Kadın Zamanı' bu sabah yeni bölümüyle ekrana geldi. Hande Ataizi, programda şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin, ticarete atıldığını anlattı.
15.08.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Şeyda Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyda coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.