İrem Derici

İrem Derici

Son dakika irem derici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan irem derici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını irem derici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici gelişmeleri de dahil olmak üzere 837 irem derici haberi bulunmuştur. Tüm irem derici haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici İnci Taneleri’ndeki favori karakterini açıkladı: Deli gibi izliyorum
İrem Derici İnci Taneleri’ndeki favori karakterini açıkladı: Deli gibi izliyorum İrem Derici, önceki akşam düzenlenen No7influencers Awards töreninde ‘yılın en başarılı sanatçısı’ ödülünü aldı.
18.04.2024 Magazin
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi İrem Derici, Yasemin Şefik’in “Uyduruk Sonlar” adlı talk show programına konuk oldu. Kendisine dizi tekliflerinin geldiğini ifade eden Derici, Kanal D'nin sevilen dizinde yer almak istediğini itiraf etti.
5.04.2024 Magazin
İrem Derici'den 'İnci Taneleri' açıklaması! 'Dilber'den önce ben sahne yapıyormuşum'
İrem Derici'den 'İnci Taneleri' açıklaması! 'Dilber'den önce ben sahne yapıyormuşum' Ünlü şarkıcı İrem Derici, YouTube'de yayınlanan 'Uyduruk Sonlar' programına konuk oldu. Katıldığı programda Kanal D'nin reytig rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri' hakkında konuşan Derici, diziyi kaleme alan Yılmaz Erdoğan'a seslendi.
4.04.2024 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik...
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik... Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, takipçileri tanımakta zorlandı. Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
20.03.2024 Magazin
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Magazin
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını sahneden uyardı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını sahneden uyardı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu Aşkları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan irem Derici dün akşam sahne aldığı bir mekanda seyirciyi uyardı. İrem Derici, bir kadının sevgilisi Gökhan Fırat'a yaklaştığını görünce uyardı.
17.02.2024 Magazin
İrem Derici'den İnci Taneleri açıklaması: Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum
İrem Derici'den İnci Taneleri açıklaması: Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum Kanal D’nin ilk bölümü perşembe günü yayınlanan “İnci Taneleri” dizisi gündeme damga vurdu. Önceki akşam bir etkinlikte sahneye çıkan İrem Derici, “Yılmaz Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Dizide konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum” dedi.
30.01.2024 Magazin
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
25.12.2023 Magazin
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
İrem Derici’den çok konuşulacak Demet Akalın açıklaması!
İrem Derici’den çok konuşulacak Demet Akalın açıklaması! Kıbrıs sahnesi öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan İrem Derici, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Derici, Reynmen polemiğinde kendisine “Biraz kaliteli ol. O ağzı bırak bence” tavsiyesinde bulunan Demet Akalın’ın sözlerinin hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
18.12.2023 Magazin
Hadise, Ece Seçkin'in jet cevabının ardından sessizliğini bozdu, son noktayı koydu
Hadise, Ece Seçkin'in jet cevabının ardından sessizliğini bozdu, son noktayı koydu Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçkin, o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi.
13.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahneye çıkan İrem Derici, Yaz Gülü şarkısını seslendirdi. Derici, ödül törenine damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı 49’uncusu düzenlenecek olan “Pantene Altın Kelebek Ödülleri”ne İrem derici şıklığı ile damga vurdu.
3.12.2023 Vatan TV
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu İrem Derici önceki gece Harbiye’deki Ev adlı mekânda parti verdi. İçeride konuklarının yanı sıra yeni sevgilisi Gökhan Fırat’ı da ağırladı.
17.11.2023 Magazin
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, romantik pozlarını sosyal medyadan paylaştı.
13.11.2023 Magazin
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte”
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte” Şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumla gündeme geldi.
30.10.2023 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var!
İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var! İrem Derici Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı İrem Derici, ailevi anlamda sağlık sorunu olduğunu ve sosyal medyadan uzak kaldığını ifade ederek, bütün ünlülerin minumum üç fake hesabı olduğunu söyleyip kendisiyle ilgili de şaşırtan bir itirafta bulundu.
25.09.2023 Magazin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin
Selma Ergeç: Annem Türkçe bilmiyor pas geçin Geçtiğimiz haziran ayında final yapan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Selen Koroğlu' karakterini canlandıran Selma Ergeç, önceki gün annesi Elizabet Hanım ile Akmerkez’de objektiflere yansıdı.
21.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.