Fake

Fake

Son dakika fake haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fake ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fake haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fake

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fake gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 fake haberi bulunmuştur. Tüm fake haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
İrem Derici'den İnci Taneleri açıklaması: Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum
İrem Derici'den İnci Taneleri açıklaması: Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum Kanal D’nin ilk bölümü perşembe günü yayınlanan “İnci Taneleri” dizisi gündeme damga vurdu. Önceki akşam bir etkinlikte sahneye çıkan İrem Derici, “Yılmaz Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Dizide konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum” dedi.
30.01.2024 Magazin
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
25.12.2023 Magazin
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı'nın ortak projesi olarak geliştirilen 'www.dhapress.com' Şuşa'dan sonra bu kez de İstanbul'da tanıtıldı.
13.10.2023 Gündem
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var!
İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var! İrem Derici Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı İrem Derici, ailevi anlamda sağlık sorunu olduğunu ve sosyal medyadan uzak kaldığını ifade ederek, bütün ünlülerin minumum üç fake hesabı olduğunu söyleyip kendisiyle ilgili de şaşırtan bir itirafta bulundu.
25.09.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin'
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin' Burak Kalfa tarafından özel görüntüleriyle tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürmüştü. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan Burak Kalfa, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Künye
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatında yaşadığı sorunlarla magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı sevgilisi Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü. Tayfur, "Bak ne diyeceğim ne varsa paylaş çünkü sayılı günlerin. O girdiğin delikten seni çıkaracaklar" sözleriyle dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdır
Bakan Tunç'tan İsveç'teki provokasyona tepki: Avrupa'da gerçekleşmiş olması yüz karasıdır Adalet bakanı Yılmaz Tunç, “İsveç'te meydana gelen caminin önünde Kuran-ı Kerim'i yakma olayını buradan Bartın'dan lanetliyoruz. Bu din ve vicdan özgürlüğüne bir saldırıdır. Avrupa'da bunun gerçekleşmiş bir yüz karasıdır. Özellikle NATO zirvesi öncesi bu tür girişimlerin, bu tür çirkinliklerin olmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz” dedi.
29.06.2023 Gündem
Ünlü tatil merkezindeki tuvalet ücreti gündem oldu
Ünlü tatil merkezindeki tuvalet ücreti gündem oldu Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasından dolayı vatandaşlar tatil beldelerine akın etti. Bir sosyal medya kullanıcısı da gittiği mekanda tuvalet ücretinin 50 TL olmasını sosyal medya hesabından paylaştı ve gündeme oturdu.
26.06.2023 Gündem
Birce Akalay 'Bu tuzağa düşmeyin' diyerek takipçilerini uyardı!
Birce Akalay 'Bu tuzağa düşmeyin' diyerek takipçilerini uyardı! Sosyal medyada kendisini arkadaşı olarak tanıtan bir kişi tarafından az kalsın dolandırılan oyuncu Birce Akalay, "Fake hesap olduğunu anladım ve ucuz kurtardım" demişti. Ünlü oyuncu, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Kötü bir deneyim yaşadığını belirten Birce Akalay, "Herkes dikkat etsin" uyarısında bulundu.
7.06.2023 Magazin
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız
ABD ve Rusya’dan açıklama: Sonuçlara saygılıyız ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Türkiye seçimlerine yönelik açıklama yapıldı. Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, Washington’ın seçimleri yakından izlediği ve taraf tutmadığı belirtildi.
15.05.2023 Gündem
Rusya'dan 'Türkiye seçimleri' mesajı: İddiaları şiddetle reddediyoruz
Rusya'dan 'Türkiye seçimleri' mesajı: İddiaları şiddetle reddediyoruz Kremlin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya’ya yönelik suçlamalarını reddederek, “Herhangi bir müdahale konuşmasının olmadığını resmi olarak ifade edebiliriz. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na böyle bir bilgi veren var ise, onlar yalancıdır” dedi.
12.05.2023 Gündem
İnce'nin adaylıktan çekilmesi! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan açıklama
İnce'nin adaylıktan çekilmesi! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan açıklama AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesini değerlendirerek, "Böylesine yollara sapılması Türk siyasetini zehirler. Savcılar itibar suikastlarına karşı harekete geçmeli." ifadelerini kullandı.
12.05.2023 Gündem
BTK’dan 'istenmeyen aramalara' 51.5 milyon TL ceza
BTK’dan 'istenmeyen aramalara' 51.5 milyon TL ceza Kamuoyunda “İstenmeyen Arama” olarak bilinen elektronik haberleşme hizmetlerine ilişkin usulsüz pazarlama ve satış aramaları yapan şirketler bundan sonra daha dikkatli olacak
4.02.2023 Gündem
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Herkes günlerce bu olayı konuşurken, art arda gelen sahtecilik haberlerine yenileri eklendi. Şimdi ise Twitter üzerinden fake (sahte) öğrencilere, sahte diploma satışı yapan ve her üniversite için sahte mezuniyet belgesi hazırlayan kişiler ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden satış yapan dolandırıcıların yüzsüzlüğü ise bu kadar da olmaz dedirtti.
4.02.2023 Gündem
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim
Bensu Soral: Bişektomi yaptırmak istedim Estetik haberleriyle sık sık magazin gündemine düşen oyuncu Bensu Soral, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in bu haftaki konuğu oldu. Sevilen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
3.12.2022 Magazin
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar Fırsatçılar bu kez de avukatları kullanarak vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Fotoğrafı kullanılarak pek çok kişiye mesaj gönderildiğini fark eden Avukat Mustafa Karakum, yaşadıklarını anlattı ve bu gibi durumda neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgi verdi.
24.11.2022 Gündem
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması!
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması! Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik'e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Güzel oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.
8.11.2022 Magazin
Bakan Akar: Terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz
Bakan Akar: Terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, en son yapılan Pençe-Kilit Harekatı'nın 17 Nisan'da başladığını belirterek, "Bu artık bizim bir anlamda son halkamız. Orada 26 kilometrelik bölge var ve burası da kapatıldığı zaman hudutlarımızın emniyeti ölçüde şeklen sağlanmış olacak. Bu bölgeye yaptığımız büyük operasyonlar ister Pençe-Kilit olsun ister diğer operasyonlar olsun, hiçbiri işgal harekatı değildir. Biz teröristlerle mücadele ediyoruz. Tek hedefimiz teröristler" dedi.
9.08.2022 Siyaset
Yasak aşk yaşadığı kadının kocasıyla da aşk yaşadı! Şok eden olay
Yasak aşk yaşadığı kadının kocasıyla da aşk yaşadı! Şok eden olay Ankara'da evli İbrahim G. (42), ayrıldıktan sonra yasak aşklarını eşine anlatan Ayşe M.'den (36) intikam almak için eşi M.M.'yi sosyal medyada 'Yasemin' adıyla ekleyerek, yazışmaya başladı. İbrahim G., M.M.'den, kendisine gönderdiği cinsel içerikli video ve fotoğraflarıyla şantaj yaparak, 65 bin TL aldı. Yargılanan İbrahim G. 'dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 8 ay, 'şantaj' suçundan da 10 ay 5 gün hapis cezasına çarptırıldı.
18.06.2022 Yaşam
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Köpük fiyatlar düşecek, ilanlar silinmeye başladı
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Köpük fiyatlar düşecek, ilanlar silinmeye başladı Ev alacak ya da kiralayacak olanları doğrudan ilgilendiriyor. Konut sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Kiralık ve satılık ev fiyatlarındaki fahiş artış ile ilgili harekete geçildi. Özellikle büyükşehitlerde en düşük kira bedeli asgari ücretle yarışır hale gelmişti. Satılık konut fiyatları ise astronomik rakamlara ulaşmıştı. Hükümet toplumun büyük kesimi ilgilendiren konu ile ilgili harekete geçti. Dijital denetim başladı. Emlak fiyatlarındaki manipülasyonu önleme amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan tebliğle internet ortamında yayımlanan ilanlar takibe alındı. Düzenleme ile birlikte sitelerden günlük silinen ilan sayısı ikiye katlandı.
3.06.2022 Ekonomi
Sigaraya zam geldi mi, güncel 26 Mayıs sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı! Marlboro, Lark, Parliament, Murattı, LM fiyatları son durum!
Sigaraya zam geldi mi, güncel 26 Mayıs sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı! Marlboro, Lark, Parliament, Murattı, LM fiyatları son durum! Sigara fiyatları için güncel fiyat listesi araştırılıyor. Tütün ürünü kullanıcıları sigara zammı ile ilgili güncel açıklamaları, zamlı fiyat listelerini yakından takip ediyor. 2022 yılında toplamda 3 defa zam uygulanan sigara fiyatlarına son zamla birlikte 8 TL'lik zam gelmişti. Peki, Sigaraya zam geldi mi, sigara zammı var mı? En ucuz sigara ne kadar? Sigaraya ne zaman zam gelecek? 26 Mayıs güncel sigara fiyatları listesi…
26.05.2022 Ekonomi
Elon Musk'a Twitter şoku! 44 milyar dolara satın alması geçici olarak askıya alındı
Elon Musk'a Twitter şoku! 44 milyar dolara satın alması geçici olarak askıya alındı Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasına ilişkin girişimi geçici olarak durduruldu. Elon Musk satın almanın geçici olarak askıya alındığını açıkladı.
13.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fake ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fake haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.