Burak Kalfa

Burak Kalfa

Son dakika burak kalfa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burak kalfa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burak kalfa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Kalfa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak kalfa gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 burak kalfa haberi bulunmuştur. Tüm burak kalfa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! . Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski nişanlısı Burak Kalfa arasındaki hukuki mücadele sürüyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan aldığı şantaj, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle şikayetçi olmuştu..
23.04.2024 Magazin
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin'
Burak Kalfa sessizliğini bozdu! 'Kuyruk acısını boş verin' Burak Kalfa tarafından özel görüntüleriyle tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürmüştü. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan Burak Kalfa, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Künye
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma!
Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa'ya 2 ay uzaklaştırma! Sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın tek çocuğu olan Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını, tehdit ve şantaja uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
24.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar
Tuğçe Tayfur eski nişanlısına ateş püskürdü: O girdiğin delikten seni çıkaracaklar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatında yaşadığı sorunlarla magazin gündeminden düşmüyor. İş insanı sevgilisi Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit edildiğini söyleyen Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü. Tayfur, "Bak ne diyeceğim ne varsa paylaş çünkü sayılı günlerin. O girdiğin delikten seni çıkaracaklar" sözleriyle dikkat çekti.
23.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın!
Tuğçe Tayfur eski nişanlısını suçladı: Beni eve kilitleyip yumrukladın! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa'yı kendisine şantaj yapmakla suçladı. Sosyal medya hesabından şiddete maruz kaldığını iddia eden Tayfur, Burak Kalfa hakkında uzaklaştırma kararı aldı.
20.07.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur: Paylaşımlarım farklı yerlere çekildi, şu an geçiş sürecindeyim
Tuğçe Tayfur: Paylaşımlarım farklı yerlere çekildi, şu an geçiş sürecindeyim "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek sahneyi bırakan Tuğçe Tayfur, "Kendi nefsimle mücadele ediyorum. Herkes gibi ben de farkındayım örtünmenin bu olmadığının" sözleriyle ise tesettüre girdiği yönündeki iddiaları yalanlamıştı. Sevgilisi Burak Kalfa ile Ortaköy’de bir mekanda sahura davetli olan Tuğçe Tayfur'dan çok konuşulan paylaşımları hakkında yeni bir açıklama geldi.
25.03.2023 Magazin
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi!
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Daha önce sahneleri bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur önceki gün nişanlısı Burak Kalfa ile bir fotoğrafını paylaşarak tesettüre girdiğini duyurdu.
22.03.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı!
Tuğçe Tayfur önce müziği sonra da nişanlısını bıraktı! Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu."Maneviyatım ağır basıyor" diyen Tayfur sosyal medya fotoğraflarının da çoğunu sildi. Tuğçe Tayfur'dan sürpriz bir hamle daha geldi. Bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.
8.01.2023 Magazin
Ferdi Tayfur'un son halini menajeri paylaştı!
Ferdi Tayfur'un son halini menajeri paylaştı! 2011 yılında geçirdiği yüz felcinin ardından Marmaris’te gözlerden uzak bir hayat süren Ferdi Tayfur, zaman zaman sosyal medyadan yapılan paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz haftalarda kızı Tuğçe Tayfur'u nişanlayan ancak törene katılmayan usta ismin son hali, menajerinin yayınladığı kare ile ortaya çıktı.
18.10.2022 Magazin
Tuğçe Tayfur nişanlısı Burak Kalfa ile barıştı!
Tuğçe Tayfur nişanlısı Burak Kalfa ile barıştı! Ferdi Tayfur'un Necla Nazır ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, bir süredir aşk yaşadığı Burak Kalfa ile geçtiğimiz ay nişanlanmıştı. Önceki gün Tuğçe Tayfur'un nişandan 16 gün sonra Burak Kalfa'dan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Çiftin bugün de barıştığı öğrenildi.
5.10.2022 Magazin
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişandan 16 gün sonra ayrıldı!
Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa nişandan 16 gün sonra ayrıldı! Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, 16 gün önce nişanlandığı sevgilisi Burak Kalfa ile yollarını ayırdı.
4.10.2022 Magazin
Tuğçe Tayfur nişanlandı! Ferdi Tayfur'un fotoğraflarda olmaması dikkat çekti
Tuğçe Tayfur nişanlandı! Ferdi Tayfur'un fotoğraflarda olmaması dikkat çekti Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları 34 yaşındaki Tuğçe Tayfur, sevgilisi Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
17.09.2022 Magazin
SPK'dan rekor ceza:  19 kişiye toplam 195,4 milyon TL
SPK'dan rekor ceza: 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL Sermaye Piyasası Kurulu, Kızılbük GYO işlemleriyle ilgili 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL idari para cezası verdi.
19.01.2024 Ekonomi
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı...
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı... Dehşete düşüren olay Bursa'da gerçekleşti. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla, Kutlu'nun köpeğini ise bıçak ve baltayla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Burak Demir (40) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Serdar Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde öldürdüğü belirtilen Demir, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile öldürdüğü köpek için 1200 TL para cezası istemiyle yargılanacak.
19.09.2023 Gündem
İstanbul’da sokak ortasında cinayet! 18 yaşındaki genci sırtından vurup öldürdü
İstanbul’da sokak ortasında cinayet! 18 yaşındaki genci sırtından vurup öldürdü İstanbul Etiler'de bir eczanede kalfa olarak çalışan 18 yaşındaki genç, ilaç siparişini götürdüğü esnada husumetlisi tarafından sokak ortasında silahla sırtından vurularak öldürüldü. Polis ekipleri kimliğini tespit ettiği iki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
26.08.2022 Yaşam
İstanbul'da 11 ilçede elektrik kesintisi
İstanbul'da 11 ilçede elektrik kesintisi Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 25 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
İstanbul karanlıkta kalacak!
İstanbul karanlıkta kalacak! İstanbul'un Anadolu yakasında 11 ilçenin bazı bölgelerine 16 Haziran'da elektrik verilemeyecek.
14.06.2014 Yaşam
İstanbul'da elektirik kesintisi!
İstanbul'da elektirik kesintisi! İSTANBUL Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A...
29.09.2021 Gündem
141 yıllık isim değişince veliler ayaklandı
141 yıllık isim değişince veliler ayaklandı Parayı veren ‘maya’yı çaldı 141 yıllık okulun adı değişti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Burak Kalfa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak kalfa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.