Sema Şimşek

Sema Şimşek

Son dakika sema şimşek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sema şimşek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sema şimşek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sema Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sema şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 sema şimşek haberi bulunmuştur. Tüm sema şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın oğlu Rüzgar 16'ncı yaşına girdi! Hoş geldin kalbimin en ferah yeri
Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın oğlu Rüzgar 16'ncı yaşına girdi! Hoş geldin kalbimin en ferah yeri Sema Şimşek'in Burak Hakkı ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rüzgar, 16'ncı yaşına girdi. Oğlunu dünyaya getirdikten sonra hastane odasında çektirdiği fotoğrafları paylaşan Şimşek, "İyi ki ama iyi ki beni seçtin. Hoş geldin 16, hoş geldin kalbimin en ferah yeri" ifadelerini kullandı.
26.01.2024 Magazin
Cihan Şimşek düğün tarihini açıkladı!
Cihan Şimşek düğün tarihini açıkladı! Kardeşlerim dizisinde Bakırköy'de bir mekanda yemek yedikten sonra basın mensuplarının karşısına çıkan oyuncu Turan Cihan Şimşek, düğün tarihini açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Sema Şimşek'ten eski eşi ve yeni ilişkisi ile ilgili açıklama! 'Biz zaten evli gibiyiz'
Sema Şimşek'ten eski eşi ve yeni ilişkisi ile ilgili açıklama! 'Biz zaten evli gibiyiz' 1994’te Best Model of Turkey birincisi seçilen Sema Şimşek, 2001 yılında Burak Hakkı ile dünyaevine girmiti. Bu evlilikten Rüzgar isimli bir oğulları olan çift, 2012'de boşanmıştı. Yaklaşık beş yıldır Erdoğan Erdal ile aşk yaşayan Şimşek, eski eşine ve yeni ilişkisine dair konuştu.
20.05.2023 Magazin
Eski eşler bir araya geldi!
Eski eşler bir araya geldi! Oyuncu-manken Burak Hakkı, 10 yıllık evliliğini 2012'de sonlandırdığı eski eşi Sema Şimşek ve oğlu Rüzgar ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eski eşlerin pozu büyük ilgi gördü.
19.05.2023 Magazin
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı!
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı! Yunan güzel Hara Pappa ile yolları ayrılan Burak Hakkı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sürpriz birlikteliğini, sosyal medyada otomobilinin aynasından yansıyan aşk pozuyla duyurdu.
19.11.2022 Magazin
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda!
Sinem Üretmen'e arkadaşlarından veda! 90'lı yıllara damgasını vuran ünlü manken ve oyuncu Sinem Üretmen, dün hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Üretmen'in vefatı sevenlerini yasa boğarken, eski mankenin arkadaşları Sema Şimşek, Metin Arolat ve Neşe Erberk de üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.
25.10.2022 Magazin
Burak Hakkı ile eski eşi Sema Şimşek bir araya geldi
Burak Hakkı ile eski eşi Sema Şimşek bir araya geldi Oyuncu Burak Hakkı ile eski eşi Sema Şimşek, Sabah gazetesi Günaydın ekinin yeni yıl partisinde yan yana görüntülendi.
21.12.2018 Magazin
Sema Şimşek hırsıza mektup yazdı
Sema Şimşek hırsıza mektup yazdı Oturduğu apartmana üç gün içinde iki kez hırsız giren oyuncu ve model Sema Şimşek, isyan etti. Şimşek, çareyi ısrarcı hırsıza mektup yazmakta buldu.
4.10.2018 Magazin
Türkiye'de ilk defa defilede 'robotlar' sahne aldı
Türkiye'de ilk defa defilede 'robotlar' sahne aldı KAHRAMANMARAŞ'ta, 3'üncü Uluslararası Tekstil Zirvesi kapsamında gerçekleşen 'Gelenekten Geleceğe' konulu Sim Sırma Defilesi'nde ünlü mankenlerin yanı sıra, Türkiye'de ilk defa robotlarda podyumda sahne aldı.
28.09.2018 Gündem
Okul alışverişi
Okul alışverişi Sema Şimşek oğlu Rüzgar Hakkı ile birlikte geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
7.09.2018 Magazin
Farkındalık oluşturdum
Farkındalık oluşturdum İşrak By Zancel firmasının sonbahar-kış koleksiyonu önceki gün Fuat Paşa Yalısı’nda tanıtıldı. Tanıtımda şarkıcı Umut Akyürek, Sema Şimşek ve Fatoş Kabasakal gibi isimler görev aldı.
6.09.2018 Magazin
Bikini  önlemi
Bikini önlemi Eski model Sema Şimşek, önceki gün Bodrum’daydı.
10.07.2018 Magazin
Aşk sürprizi! İlan etti...
Aşk sürprizi! İlan etti... Sema Şimşek, önceki gün 42. yaşını kutladı. Güzel manken, doğum günü partisinde oyuncu Arda Esen’le aşkını herkese ilan etti.
26.02.2018 Magazin
Savaşçı dizisine dört yeni isim!
Savaşçı dizisine dört yeni isim! FOX'un iddialı dizisinin kadrosuna dört yeni isim katıldı.
6.02.2018 Magazin
FOX TV'de yaprak dökümü sürüyor!
FOX TV'de yaprak dökümü sürüyor! Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
27.11.2017 Televizyon
Güzel değilim ama çok farklıyım
Güzel değilim ama çok farklıyım Günlük dizi Komşular’la ekrana geri dönen Sema Şimşek, “Kendimi beğenmem ama ezmem de. Çünkü güzel olduğumu düşünmesem de farklıyım” diyor.
18.11.2017 Arşiv
Komşular 3. bölümüyle bugün Fox'ta!
Komşular 3. bölümüyle bugün Fox'ta! Geçtiğimiz Pazartesi Fox tv ekranında başlayan Komşular, haftaiçi hergün saat 17.00'da yayınlanıyor. Komşular dizisi Avustralya yapımı “Neighbours” uyarlaması. Komşular dizisindeki oyuncu kadrosunda izleyici tarafından oldukça merak ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Burak Hakkı Yunan sevgilisi ile tatilde!
Burak Hakkı Yunan sevgilisi ile tatilde! Burak Hakkı ile Yunan sevgilisi Hara Pappa, evlilik yolunda ilerliyor. İkili Bodrum'da tatil yapıyor...
15.06.2017 Magazin
Burak Hakkı Yunan aşkı için yeminini bozdu!
Burak Hakkı Yunan aşkı için yeminini bozdu! Sema Şimşek'ten sonra evliliğe tövbe eden Burak Hakkı, yeminini bozdu. Yakışıklı oyuncu Yunan aşkı Hara Pappa’yla sözlendi.
23.05.2017 Magazin
Burak Hakkı Yunan aşkıyla evleniyor!
Burak Hakkı Yunan aşkıyla evleniyor! Ünlü oyuncu Burak Hakkı aradığı aşkı buldu. Hakkı, Yunan sevgilisi Hara Pappa ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.
12.05.2017 Magazin
Yunan sevgilisi, Burak Hakkı'yı öpücüklere boğdu
Yunan sevgilisi, Burak Hakkı'yı öpücüklere boğdu Oyuncu Burak Hakkı, gittiği gece kulübünde Yunan sevgilisi tarafından öpücüklere boğuldu
5.05.2017 Magazin
Kürk alırken insanlar ikinci kez düşünecek
Kürk alırken insanlar ikinci kez düşünecek Bana Göz Kulak Ol Derneği'nin kurucuları Özge Özder, Aslı Tandoğan ve Ayça Varlıer yeni başlattıkları Kürkünü Çıkar Vicdanını Giy kampanyası ile gerçek kürk giyenlere sesleniyor. Modacı Aslıhan Karahan'la işbirliği yapan üçlü gerçek kürk giyenleri bu vahşetten vazgeçirmeyi amaçlıyor.
18.04.2017 Arşiv
Huzur diledi
Huzur diledi Eski manken Deniz Pulaş, önceki akşam 50’nci yaş gününü sevdikleriyle birlikte Nişantaşı ABDI Anason’da kutladı.
13.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sema Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sema şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.