Hara Pappa

Hara Pappa

Son dakika Hara Pappa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hara Pappa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hara Pappa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hara Pappa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hara pappa gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 hara pappa haberi bulunmuştur. Tüm hara pappa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı!
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı! Yunan güzel Hara Pappa ile yolları ayrılan Burak Hakkı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sürpriz birlikteliğini, sosyal medyada otomobilinin aynasından yansıyan aşk pozuyla duyurdu.
19.11.2022 Magazin
Burak Hakkı aşka geldi! Yeni sevgilisiyle...
Burak Hakkı aşka geldi! Yeni sevgilisiyle... Yunan sevgilisi Hara Pappa'dan geçtiğimiz ay ayrılan oyuncu Burak Hakkı (48) aşk acısını çabuk unuttu, Bodrum'da böyle görüntülendi
7.09.2020 Magazin
Burak Hakkı ilk hamleyi 4 saat sonra yaptı!
Burak Hakkı ilk hamleyi 4 saat sonra yaptı! Oyuncu Burak Hakkı'nın Yunan nişanlısı Hara Pappa, tanışma hikayelerini ülkesinin basınına anlattı: Birbirimize bakıyorduk ama hiç konuşmamıştık. Burak 4 saat sonra ilk hamlesini yaptı.
21.09.2019 Magazin
Elini bırakmadı
Elini bırakmadı Oyuncu Burak Hakkı, önceki gün sevgilisiyle Bebek’te görüntülendi.
2.05.2018 Magazin
Burak Hakkı neden bu halde? İşte cevabı...
Burak Hakkı neden bu halde? İşte cevabı... Ünlü oyuncu Burak Hakkı, Eurobasket 2017 çeyrek finalinde karşılaşan Yunanistan ile Rusya'nın maçını Yunan sevgilisi Hara Pappa'yla izlemiş, Hakkı'nın son görüntüsü herkesi şaşırtmıştı.
14.09.2017 Magazin
Burak Hakkı Yunan sevgilisi ile tatilde!
Burak Hakkı Yunan sevgilisi ile tatilde! Burak Hakkı ile Yunan sevgilisi Hara Pappa, evlilik yolunda ilerliyor. İkili Bodrum'da tatil yapıyor...
15.06.2017 Magazin
Burak Hakkı 'aşk' rehberi oldu!
Burak Hakkı 'aşk' rehberi oldu! Yunan güzel Hara Pappa ile 3 aylık beraberliği evlilik yolunda ilerleyen oyuncu Burak Hakkı, müstakbel eşine turizm rehberliği yapıyor.
13.06.2017 Magazin
Burak Hakkı Yunan aşkı için yeminini bozdu!
Burak Hakkı Yunan aşkı için yeminini bozdu! Sema Şimşek'ten sonra evliliğe tövbe eden Burak Hakkı, yeminini bozdu. Yakışıklı oyuncu Yunan aşkı Hara Pappa’yla sözlendi.
23.05.2017 Magazin
Burak Hakkı Yunan aşkıyla evleniyor!
Burak Hakkı Yunan aşkıyla evleniyor! Ünlü oyuncu Burak Hakkı aradığı aşkı buldu. Hakkı, Yunan sevgilisi Hara Pappa ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.
12.05.2017 Magazin
Yunan sevgilisi, Burak Hakkı'yı öpücüklere boğdu
Yunan sevgilisi, Burak Hakkı'yı öpücüklere boğdu Oyuncu Burak Hakkı, gittiği gece kulübünde Yunan sevgilisi tarafından öpücüklere boğuldu
5.05.2017 Magazin
Burak Hakkı aşkını herkese gösterdi!
Burak Hakkı aşkını herkese gösterdi! Burak Hakkı'nın Yunan sevgilisi Hara Pappa'yla ilişkisi doludizgin devam ediyor.
8.04.2017 Magazin
İşte Burak Hakkı'nın Yunan sevgilisi!
İşte Burak Hakkı'nın Yunan sevgilisi! Hem iş hem de aşktan yana yüzü gülen Burak Hakkı'nın Yunanlı sevgilisi Hara Pappa'yla ilişkisi doludizgin devam ediyor.
7.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hara Pappa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hara pappa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.