Burak Hakkı

Burak Hakkı

Son dakika burak hakkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burak hakkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burak hakkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Hakkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak hakkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 508 burak hakkı haberi bulunmuştur. Tüm burak hakkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın oğlu Rüzgar 16'ncı yaşına girdi! Hoş geldin kalbimin en ferah yeri
Sema Şimşek ile Burak Hakkı'nın oğlu Rüzgar 16'ncı yaşına girdi! Hoş geldin kalbimin en ferah yeri Sema Şimşek'in Burak Hakkı ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rüzgar, 16'ncı yaşına girdi. Oğlunu dünyaya getirdikten sonra hastane odasında çektirdiği fotoğrafları paylaşan Şimşek, "İyi ki ama iyi ki beni seçtin. Hoş geldin 16, hoş geldin kalbimin en ferah yeri" ifadelerini kullandı.
26.01.2024 Magazin
Sema Şimşek'ten eski eşi ve yeni ilişkisi ile ilgili açıklama! 'Biz zaten evli gibiyiz'
Sema Şimşek'ten eski eşi ve yeni ilişkisi ile ilgili açıklama! 'Biz zaten evli gibiyiz' 1994’te Best Model of Turkey birincisi seçilen Sema Şimşek, 2001 yılında Burak Hakkı ile dünyaevine girmiti. Bu evlilikten Rüzgar isimli bir oğulları olan çift, 2012'de boşanmıştı. Yaklaşık beş yıldır Erdoğan Erdal ile aşk yaşayan Şimşek, eski eşine ve yeni ilişkisine dair konuştu.
20.05.2023 Magazin
Eski eşler bir araya geldi!
Eski eşler bir araya geldi! Oyuncu-manken Burak Hakkı, 10 yıllık evliliğini 2012'de sonlandırdığı eski eşi Sema Şimşek ve oğlu Rüzgar ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eski eşlerin pozu büyük ilgi gördü.
19.05.2023 Magazin
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı!
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı! Yunan güzel Hara Pappa ile yolları ayrılan Burak Hakkı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sürpriz birlikteliğini, sosyal medyada otomobilinin aynasından yansıyan aşk pozuyla duyurdu.
19.11.2022 Magazin
Burak Hakkı aşka geldi! Yeni sevgilisiyle...
Burak Hakkı aşka geldi! Yeni sevgilisiyle... Yunan sevgilisi Hara Pappa'dan geçtiğimiz ay ayrılan oyuncu Burak Hakkı (48) aşk acısını çabuk unuttu, Bodrum'da böyle görüntülendi
7.09.2020 Magazin
Burak Hakkı anneannesiyle bakla ayıkladı
Burak Hakkı anneannesiyle bakla ayıkladı Corona virüs salgını öncesi Çanakkale'deki çiftliğine giden oyuncu Burak Hakkı, anneannesi ile bakla ayıkladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.
8.05.2020 Magazin
Ünlü oyuncu çiftliğine kaçtı!
Ünlü oyuncu çiftliğine kaçtı! Oyuncu Burak Hakkı,corona virüsünden dolayı annesi ve oğluyla Çanakkale'deki çiftliğine gitti.
23.03.2020 Magazin
Burak Hakkı ilk hamleyi 4 saat sonra yaptı!
Burak Hakkı ilk hamleyi 4 saat sonra yaptı! Oyuncu Burak Hakkı'nın Yunan nişanlısı Hara Pappa, tanışma hikayelerini ülkesinin basınına anlattı: Birbirimize bakıyorduk ama hiç konuşmamıştık. Burak 4 saat sonra ilk hamlesini yaptı.
21.09.2019 Magazin
Ünlü oyuncunun çiftlik hayatı!
Ünlü oyuncunun çiftlik hayatı! Çiftliğinde organik tarım yapan Burak Hakkı mahsulleri toplamaya başladı.
1.08.2019 Magazin
1 milyon izlenmeyi geçti!
1 milyon izlenmeyi geçti! 2000’li yıllarda pop müziğe damgasını vuran “Pazara Kadar” şarkısı, DJ Burak Hakkı Kapan’ın elinde yepyeni bir ruha büründü. Genç DJ, günümüz sound’uyla düzenlediği şarkıya sesiyle de hayat verdi. Youtube'da izlenme sayısı 1 milyonu geçti.
18.06.2019 Kültür Sanat
Sevgilisi gelin oldu!
Sevgilisi gelin oldu! Oyuncu Burak Hakkı, 2013 yılında Yunan DJ Lia Papadaki ile flört etmiş, 2017'de yine Komşu'dan Hara Papa'ya kalbini açmıştı. Geçtiğimiz mart ayında yaptığı açıklamada ise bu yaz evleneceklerini söylemişti. Hara Papa gelin oldu bile!
13.05.2019 Magazin
İkizler Memo – Can yeni fragman
İkizler Memo – Can yeni fragman İkizler Memo – Can dizisinin merakla beklenen 23. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
23.04.2019 Televizyon
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de!
‘İkizler Memo-Can’ Kartepe’de! Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ‘İkizler Memo-Can, yeni bölüm çekimlerini Kartepe’de gerçekleştiriyor.
12.01.2019 Televizyon
Burak Hakkı ile eski eşi Sema Şimşek bir araya geldi
Burak Hakkı ile eski eşi Sema Şimşek bir araya geldi Oyuncu Burak Hakkı ile eski eşi Sema Şimşek, Sabah gazetesi Günaydın ekinin yeni yıl partisinde yan yana görüntülendi.
21.12.2018 Magazin
İkizlerin annesi
İkizlerin annesi KANAL D’de yakında yeni bir aile komedisi başlayacak:
14.10.2018 Televizyon
Sema Şimşek hırsıza mektup yazdı
Sema Şimşek hırsıza mektup yazdı Oturduğu apartmana üç gün içinde iki kez hırsız giren oyuncu ve model Sema Şimşek, isyan etti. Şimşek, çareyi ısrarcı hırsıza mektup yazmakta buldu.
4.10.2018 Magazin
İşte Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi
İşte Nehir Erdoğan'ın yeni dizisi Paris’e yerleştikten sonra bir süre oyunculuğa ara veren Nehir Erdoğan, ‘İkizler’ isimli diziyle yeni sezonda ekranda olacak.
25.08.2018 Televizyon
Elini bırakmadı
Elini bırakmadı Oyuncu Burak Hakkı, önceki gün sevgilisiyle Bebek’te görüntülendi.
2.05.2018 Magazin
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı Sanatçılar dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip doğum gününü kutlamıştı. Sibel Can, ziyaretin perde arkasını anlattı.
27.02.2018 Gündem
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Ünlü sanatçılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.
26.02.2018 Gündem
Özge Özder kimdir?
Özge Özder kimdir? Özge Özder kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Özge Özder'in hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. İşte Özge Özder hakkındaki tüm detaylar...
26.02.2018 Gündem
Aşk sürprizi! İlan etti...
Aşk sürprizi! İlan etti... Sema Şimşek, önceki gün 42. yaşını kutladı. Güzel manken, doğum günü partisinde oyuncu Arda Esen’le aşkını herkese ilan etti.
26.02.2018 Magazin
Kıvanç’a değil babama benziyorum
Kıvanç’a değil babama benziyorum Ünlü isimler önceki gün çocuklarını animasyon yapma etkinliğine götürdü. Barış Falay’ın oğlu Mavi Rüzgar, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a benzerliği ile dikkat çekerken “Ben Kıvanç’a değil, babama benziyorum” dedi
21.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Hakkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak hakkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.