Seks Partileri

Seks Partileri

Son dakika seks partileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks partileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks partileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Partileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks partileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 seks partileri haberi bulunmuştur. Tüm seks partileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı…
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı… Cüneyt Arkın "Benim Kahramanım Türk Halkıdır" kitabında, Hürriyet'in eski sahibi Erol Simavi tarafından ölümle tehdit edildiğini anlattı. Söz konusu açıklamaların ardından Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Sorularına yanıt aranma başladı. İşte Erol Simavi’nin hayatı…
30.03.2022 Magazin
Avrupa’nın gündemi Donk’un partisi!
Avrupa’nın gündemi Donk’un partisi! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in konuşmalarıyla ortaya çıkan, “Donk’un seks partileri” olayı, Avrupa basınının da gündemine girdi. The Sun, futbolcunun West Bromwich’in eski yıldızı olduğunu hatırlattı, Hollanda gazetesi AD ise bunun başkan tarafından yapılan bir saldırı olduğunu dile getirdi.+
17.04.2021 Galatasaray
İngiltere'den sonra Amerika'da skandal...
İngiltere'den sonra Amerika'da skandal... Haiti'ye yardım etmeye giden İngiliz Oxfam’dan sonra adı ‘yardım karşılığı seks’ skandalına karışan ikinci yardım kuruluşu ABD’li World Vision oldu.
19.02.2018 Dünya
'Oxfam çalışanları depremzedelerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdi'
'Oxfam çalışanları depremzedelerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdi' İngiliz Times gazetesi, İngiliz yardım kuruluşu Oxfam'ın üst düzey çalışanlarının, 2010 yılındaki Haiti depreminden kurtulan kadınlarla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı.
9.02.2018 Dünya
Ünlü yıldıza ölümünden sonra morgda da tecavüz!
Ünlü yıldıza ölümünden sonra morgda da tecavüz! Rus aktris Oksana Aplekaeva'nın ölümünden sonra kaldırıldığı morgda tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Mankenstar yarışmasıyla Rusya çapında ünlenen Oksana defalarca tecavüz edilerek öldürülmüştü.
7.02.2018 Dünya
Berlusconi'den 'Erkekler kadınlara asılmakta özgür olmalı' sözüne destek!
Berlusconi'den 'Erkekler kadınlara asılmakta özgür olmalı' sözüne destek! Cinsel taciz karşıtı hareketi "püritenliğe" varmakla suçlayarak "erkeklerin kadınlara asılmakta özgür olması gerektiğini" söyleyen, aralarında ünlü aktris Catherine Deneuve'ün de yer aldığı 100 Fransız kadına eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'den destek geldi.
12.01.2018 Dünya
Berlusconi’nin ‘muhteşem dönüşü’
Berlusconi’nin ‘muhteşem dönüşü’ İtalya’da 2011 yılında, villalarında verdiği seks partileri ve adının karıştığı yolsuzluk skandalları nedeniyle başbakanlığa veda eden Silvio Berlusconi, bir sonraki genel seçimlerde eski koltuğuna dönebilir.
27.07.2017 Dünya
‘Melania’yı çok beğeniyorum’
‘Melania’yı çok beğeniyorum’ İtalya’nın eski Cumhurbaşkanı Silvio Berlusconi, ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania ile ilgili yaptığı yorumla gaflarına bir yenisini ekledi.
24.06.2017 Dünya
İşte dünyayı karıştıran İngiliz ajan!
İşte dünyayı karıştıran İngiliz ajan! ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın Rusya’da hayat kadınları ile seks partilerine katıldığına dair, Trump’ın “uydurma haber” dediği pek şok iddiayı gündeme getiren skandal raporun arkasında eski bir İngiliz ajanının olduğu bildirildi.
17.06.2021 Dünya
‘Seks uçağının’ müdavimi çıktı
‘Seks uçağının’ müdavimi çıktı Eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın, 2008’de küçük yaştaki kızları hayat kadınlığına zorladığı için hapis cezası alan iş adamı Jeffrey Epsteinın ünlü uçağıyla 26 kez uçtuğu ortaya çıktı
17.06.2021 Dünya
Swinger’dan sonra ’gang bang’ partisi
Swinger’dan sonra ’gang bang’ partisi ADANA’da polis bazı grupların para karşılığında gang bang denilen seks partilerini organize ettiklerini saptadı.
11.03.2016 Yaşam
Berlusconi’ye 7 yıl hapis cezası! Suçu: Seks partileri
Berlusconi’ye 7 yıl hapis cezası! Suçu: Seks partileri İtalya’nın olaylı eski Başbakanı Silvio Berlusconi, ‘Bunga Bunga’ partileri olarak bilinen seks partileri nedeniyle 7 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
15.11.2015 Dünya
Cameron’ı rezil eden kitap
Cameron’ı rezil eden kitap İngiltere’de Muhafazakar Parti bağışçılarından Lord Ashcroft’un kaleme aldığı kitapta, Başbakan Cameron’ın gençliğinde uyuşturucu ve alkol aldığı söyleniyor
21.09.2015 Dünya
Alemin kralı değişiyor!
Alemin kralı değişiyor! Dünyanın en ‘hareketli’ villalarından Villa Certosa’yı satışa çıkaran Berlusconi’nin müşterisi 495 milyon euro öneren Suudi Kraliyeti oldu.
10.08.2015 Dünya
'Seks partileri' yaptığı villayı satıyor
'Seks partileri' yaptığı villayı satıyor Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, seks partileri düzenlediği öne sürülen 68 odalı villasını, 495 milyon euroya Suudi kraliyet ailesine satıyor...
10.08.2015 Dünya
'Eş değiştirmeli fuhuşun' cezası
'Eş değiştirmeli fuhuşun' cezası Adana'da bir villada 'swinger' denen eş değiştirme yöntemi yapılan fuhuş operasyonunda soruşturma tamamlandı.
3.08.2015 Yaşam
İşte ’Swinger’ villası!
İşte ’Swinger’ villası! Eş değiştirme yöntemiyle (swinger) seks partileri düzenlenen 3 katlı villada haftanın 3 günü çiftlerin buluştuğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Eş değiştirmeli fuhuş' baskınında akılmaz şifreler
'Eş değiştirmeli fuhuş' baskınında akılmaz şifreler ADANA’da ’swinger’ denilen eş değiştirme yöntemiyle seks partileri düzenlenen göl manzaralı 3 katlı villanın aylık kirasının 4 bin lira olduğu, partiye katılan bazı çiftlerin çocuklarını da buraya getirdiği ortaya çıktı.
20.05.2015 Yaşam
Ajanlar, çetelerin seks partilerine katılmış
Ajanlar, çetelerin seks partilerine katılmış Amerikan Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi ajanlarının, uyuşturucu kartelleri tarafından finanse edilen seks partilerine katıldığı ortaya çıktı.
28.03.2015 Dünya
Karakolda seks partisi!
Karakolda seks partisi! Paraguay bu görüntüleri konuşuyor...
25.02.2015 Dünya
Seks partilerine katıldım ama...
Seks partilerine katıldım ama... Eski Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominic Strauss-Kahn'ın bir oteldeki partilere seks işçisi sağlamakla suçlandığı davada bugün ifade vermeye başlıyor.
10.02.2015 Dünya
Fransız halkının Strauss-Kahn aşkı bitmiyor
Fransız halkının Strauss-Kahn aşkı bitmiyor Fransız halkının yüzde 80’i, fuhuş suçundan yargılanan eski IMF Başkanı Strauss-Kahn’ın Hollande’dan daha iyi bir başkan olacağını düşünüyor...
2.02.2015 Dünya
Tarihi harabelerde grup seks!
Tarihi harabelerde grup seks! PERU’da antik İnka harabalerinin bulunduğu ören yerinde 60’ya yakın turist grup seks yapmaktan tutuklandı...
30.03.2014 Dünya
Çapkınım, çapkınsın, çapkınız!
Çapkınım, çapkınsın, çapkınız! Geçen hafta gündeme ABD Başkanı Barack Obama’nın çektirdiği bir fotoğraf damgasını vurdu...
14.12.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Seks Partileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks partileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.