Seks İşçisi

Seks İşçisi

Son dakika seks işçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks işçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks işçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks İşçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks işçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 seks işçisi haberi bulunmuştur. Tüm seks işçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler Rezalet eylemi itiraf etti. Akılalmaz olay KKTC'de yaşandı. Eğitim ve çalışma vaadiyle kandırılan genç kadınlar büyüyle korkutularak zorla cinsel ilişkiye zorlanmış. İşte iğrenç olayın detayları...
13.01.2023 Gündem
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil...
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil... Seri katilin yaptıkları ABD'yi dehşete düşürdü. 26 yaşında ABD'nin Kansas City kentinde yaşayan Perez Reed, cuma günü Kansas City'den St. Louis'e giden bir trenden indikten sonra yakalandı ve tutuklandı. Bir dizi silahlı saldırı ve cinayet suçlarının kaynağını araştıran FBI, izleri takip ettiğinde tüm izlerin Reed'le bağlantılı olduğunu gördü.
30.05.2022 Dünya
Ülke seks skandalıyla çalkalanıyor! Piyano prensi gözaltında
Ülke seks skandalıyla çalkalanıyor! Piyano prensi gözaltında Çin medyası, ünlü Çinli piyanist Li Yundi'nin bir seks işçisiyle birlikte olduğu suçlamasıyla gözaltına alındığını bildirdi.
22.10.2021 Dünya
Dünyanın en ünlü müzik gurubuna ‘çocuk istismarı’ şoku
Dünyanın en ünlü müzik gurubuna ‘çocuk istismarı’ şoku Müzik grubu Nirvana'nın Nevermind albüm kapağında yer alan bebek, 30 yılın ardından cinsel istismar iddiasıyla gruba dava açtı.
25.08.2021 Gündem
Pascha iflas etti! Avrupa'nın en büyük genelevi...
Pascha iflas etti! Avrupa'nın en büyük genelevi... Almanya’nın Köln kentinde 1972 yılından beri faaliyet gösteren ve Avrupa’nın en büyük genelevi olarak bilinen Pascha isimli genelev işletmesi, iflas başvurusunda bulundu.
4.01.2021 Dünya
Öldürdüğü kadınları çizmiş!
Öldürdüğü kadınları çizmiş! Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), seri katil Samuel Little'ın öldürdüğü kadınlara ait çizimlerini kimliklerinin tespit edilebilmesi amacıyla kamuoyu ile paylaştı.
14.02.2019 Dünya
Tehlike çanları çalıyor! Genelevleri...
Tehlike çanları çalıyor! Genelevleri... Amsterdam’da ünlü Red Light sokağını ilgilendiren yeni planla birlikte seks işçilerinin daha güvenli yerlerde çalışabilmesi ve turistlerin ‘dikkatinin’ biraz olsun başka bölgelere çekilmesi öngörülüyor.
2.11.2018 Dünya
Fuhuş batağına saplanan F.A.'nın ibretlik hikayesi
Fuhuş batağına saplanan F.A.'nın ibretlik hikayesi Adıyaman’da uğradığı tecavüz sonrası fuhuşa batağına saplanan ve defalarca kez polis operasyonu ile gözaltına alınan seks işçisi, batağa nasıl saplandığını anlatarak, genç kızları ve aileleri uyardı.
15.09.2018 Gündem
Evlerini kiraya verdiler, geldiklerinde 3 hayat kadını...
Evlerini kiraya verdiler, geldiklerinde 3 hayat kadını... Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, tatile giderken evlerini Airbnb üzerinden kiraya veren bir çift dönüşlerinde tatsız bir sürprizle karşılaştı. Çift, tatil boyunca evlerinin 3 seks işçisi kadın tarafından "randevu evi" olarak kullandığını öğrendi.
25.07.2018 Dünya
'Bir milyon erkekle yattım' diyen kadın şimdi...
'Bir milyon erkekle yattım' diyen kadın şimdi... İngiltere'de en az bir milyon erkekle cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen 32 yaşındaki Kat Lee, yardım meleği oldu.
19.06.2018 Dünya
Seks skandalı istifa getirdi
Seks skandalı istifa getirdi Daily Mail gazetesi, 2010’daki deprem felaketinin ardından Haiti’ye giden Oxfam çalışanlarının, hayat kadınlarıyla beraber olduğu, masrafları kurum tarafından karşılanan villayı görüntüledi.
13.02.2018 Dünya
Amatör 'açık' filmlerini satıp...
Amatör 'açık' filmlerini satıp... Bir çocuk annesi striptizci, seks yazarı ve 'lisanssız iç çamaşırı terapisti' olarak işinin kendisini daha iyi bir ebeveyn haline getirdiğine inanıyor.
2.02.2018 Dünya
İngiltere'den ilginç araştırma! Seks işçileri artık online çalışıyor
İngiltere'den ilginç araştırma! Seks işçileri artık online çalışıyor İngiltere'de online seks işçiliği üzerine yapılan en detaylı araştırmanın sonuçları yayınlandı. Araştırmaya göre daha güvenli olduğu gerekçesiyle seks işçileri artık sokaklar yerine interneti tercih ediyor. Ancak bu da yeni tehlikeler doğuruyor.
28.01.2018 Dünya
Nijeryalı 'çocuk seks köleleri' Belçika'ya getiriliyor!
Nijeryalı 'çocuk seks köleleri' Belçika'ya getiriliyor! Belçika Federal Polisi, insan kaçakçıları tarafından Belçika'ya getirilen 14-16 yaşındaki kız çocuklarının, 5 eurodan başlayan fiyatlarla bedenlerini sattıklarını açıkladı.
15.01.2018 Dünya
'Hayatta kalabilmek için cinsel ilişkiye giriyoruz'
'Hayatta kalabilmek için cinsel ilişkiye giriyoruz' Yapılan hesaplamalara göre İngiltere'de 100 bin seks işçisi bulunuyor ve bunların yüzde 20'sini erkekler oluşturuyor. Erkek seks işçilerinin bazıları bu tercihin hayatlarını olumlu etkilediğini söylüyor, ancak birçoğu bu yolu "hayatta kalabilmek için" tercih ediyor.
15.12.2017 Dünya
Arakan Müslümanı kadınlar seks kölesi yapılıyor
Arakan Müslümanı kadınlar seks kölesi yapılıyor Birleşmiş Milletler, Myanmar'dan kaçarak Bangladeş'e sığınan yarım milyon Arakan Müslümanının cinsel istismar ve sömürü düzeniyle karşı karşıya olduğunu açıkladı. BBC bölgede seks kölesi haline getirilen kadınlarla yaşadıkları dehşeti konuştu.
14.11.2017 Dünya
Cinsel istismara uğrayan kızdan kan donduran ifadeler!
Cinsel istismara uğrayan kızdan kan donduran ifadeler! İzmir'deki annesi Songül G.'nin, "Sana her konuda yardımcı olacak" diyerek yanına gönderdiği V.A.'nın kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, para karşılığı başka erkeklere pazarlamaya çalıştığı iddiasıyla şikayetçi olan 18 yaşındaki N.G., açılan davada anne ve babasının kendisini seks işçisi olarak çalıştırmak istediğini öne sürdü.
28.10.2017 Yaşam
Skandal istismar iddiası! "Bu iş için büyütüldün..."
Skandal istismar iddiası! "Bu iş için büyütüldün..." Antalya'da, polise sığınan 17 yaşındaki N.G., seks işçisi olduğunu öne sürdüğü annesi Songül G.'nin, 'Sana her konuda yardımcı olacak' diyerek kendisini yanına gönderdiği V.A.'nın, cinsel istismarda bulunduğunu, para karşılığı başka erkeklere pazarlamaya çalıştığını iddia ederek şikayetçi oldu. Tutuklanan V.A., ilk duruşmada tahliye edildi.
14.08.2017 Yaşam
'Seks işçisiyim' dedi, kovuldu!
'Seks işçisiyim' dedi, kovuldu! Bosna Hersek'te Pink televizyonunda yayınlanan 'The Mighty Program' adlı programın sunuculuğunu yapan 26 yaşındaki ünlü reality şov yıldızı Senada Nurkiç, seks işçisi olduğunu dile getirdi. Nurkiç açıklamanın ardından işini kaybetti.
13.04.2017 Dünya
Melania Trump’a hem özür hem tazminat!
Melania Trump’a hem özür hem tazminat! ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump’ın geçmişte seks işçisi olarak çalıştığını iddia eden İngiliz tabloid gazetesi Daily Mail, anlaşmayı kabul etti.
12.04.2017 Dünya
Bunu da yaptılar! Seks işçilerine özel ambulans: Sekselans
Bunu da yaptılar! Seks işçilerine özel ambulans: Sekselans Danimarka'da, seks işçilerini şiddet eylemlerinden korumak amacıyla ikinci el bir ambulans 'güvenli seks alanı'na dönüştürüldü. Ambulansa, 'Sekselans' adı verildi. Sekselans, şimdiye kadar 45 defa kullanıldı.
30.03.2017 Dünya
Avrupa’da bir ilk!
Avrupa’da bir ilk! İspanya’nın Barcelona kentinde robotların seks işçisi olarak çalıştığı bir genelevi açıldı
17.06.2021 Dünya
'Hayat kadını' iddiasına yüklü miktarda tazminat
'Hayat kadını' iddiasına yüklü miktarda tazminat ABD First Lady’si Melania Trump’ın seks işçisi olarak çalıştığı iddiasını ortaya atan 71 yaşındaki blogger hem özür dilemeyi hem de yüklü bir tazminat ödemeyi kabul etti.
8.02.2017 Dünya
'Eskiden hayat kadınıydı' iddiasına bir dava daha!
'Eskiden hayat kadınıydı' iddiasına bir dava daha! ABD'nin First Lady'si Melania Trump, geçmişte seks işçisi olarak çalıştığı yönündeki iddiaları nedeniyle İngiliz The Daily Mail gazetesinin peşini bırakmıyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seks İşçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks işçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.