Sauna

Sauna

Son dakika sauna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sauna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sauna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sauna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sauna gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.461 sauna haberi bulunmuştur. Tüm sauna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin’nin evinden çıkanlar şoke etti! Düşmanlarının kopmuş kafaları, bavul dolusu para ve altınlar... Wagner lideri Yevgeny Prigojin'nin isyanının yankıları tüm dünyada devam ederken Rus medyası Prigojin’nin evine yapılan baskının görüntülerini yayınladı. Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Wagner'in kayıp lideri Prigojin’nin nerede olduğunu açıkladı.
6.07.2023 Dünya
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi
Zeray Kocaeli'deki projelerine bir yenisini daha ekledi Geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan Zeray, Türk ekonomisinin amiral gemisi eşsiz lokasyon olarak tanımladığı Kocaeli’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor.
8.06.2023 Advertorial
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ciltte sağlıksız bir görünüme neden olan gözenek problemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
11.04.2023 Sağlık
Oyuncu Meral Kaplan ile annesi ölümden döndü! 'Sauna patladı ev harabeye döndü'
Oyuncu Meral Kaplan ile annesi ölümden döndü! 'Sauna patladı ev harabeye döndü' Oyuncu Meral Kaplan'ın keyfi kabusa dönüştü. Oyuncu Meral Kaplan'ın evindeki saunada patlama oldu. Elektrikle ilgili oluşan problem nedeniyle çıkan yangında Meral Kaplan'ın annesi ölüm tehlikesi atlattı. Saunaya girmeye hazırlandığı anda yaşanan patlamada Meral Kaplan'ın evi harabeye döndü.
2.02.2023 Magazin
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı Hong Kong'da okumak için hazırlıklar yapıyordu, ancak okul başlamadan önce unutulmaz bir maceraya atılmayı kafasına koymuştu. "Annenizin uzak durmanızı isteyeceği yerlere ekonomik seyahat" sloganlı bir firma ile Kuzey Kore'ye giden genç adam, burada bir propaganda posteri çaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ülkesinin araya girmesi ile evine getirildiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış hem kiracıları hem de ev sahibi olamak isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi. Pek çok kişi ev hayalini ertelerken, bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanan kiracılar da mağdur oldu. Uzun süredir gündemde yer alan gayrimenkul fiyatlarındaki artışın ardından bir zam haberi daha geldi. Ara zam kararı verildi. Sitede oturan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Aidatlara ilk kez ara zam yapıldı. Ancak site sakinlerinin itiraz hakkı bulunuyor.
28.08.2022 Gündem
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı
Bakan Kurum açıkladı! 100 milyon liralık proje tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar Çamlıdere’mizde yaklaşık 100 milyon liralık 5 projemizi tamamladık. Belediyeye yaklaşık 10 milyon liralık destek sağladık. 55 sosyal konutu hak sahiplerine teslim ediyoruz. Termal tesisi ise yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla tamamladık" dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Anne adaylarına sauna ve hamam uyarısı
Anne adaylarına sauna ve hamam uyarısı Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, sıcak havalarda anne adaylarının sauna ve hamama bağlı olarak sıvı kaybı yaşama, klimaya bağlı olarak da enfeksiyon kapma uyarısında bulundu.
4.07.2022 Sağlık
Wordle tr 7 Haziran 2022! Wordle günün kelimesi ne? 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime!
Wordle tr 7 Haziran 2022! Wordle günün kelimesi ne? 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime! Wordle günün kelimesi nedir? 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime merak ediliyor. Web tabanlı kelime oyunu olan Wordle, Wordle 6 ve Wordle 7'nin 7 Haziran kelimesi saat 00.00 itibariyle belli oldu. İngilizce olarak çıkan Türkçe versiyonu da Wordle Bundle olan Wordle tr 7 Haziran 2022 kelimesi ne? İşte 7 Haziran Wordle Türkçe bugünkü kelime…
7.06.2022 Gündem
Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı?
Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı? Dünyada yeni virüs paniği! Koronavirüs salgınının etkileri henüz atlatılamamışken, yeni virüs maymun çiçeği hastalığı ile ilgili endişe yaşanıyor. Daha önce Afrika’da görülen maymun çiçeği virüsü, bugünlerde Avrupa, Kuzey Amerika ve Avustralya dahil 12 ülkede görüldü. Daha önce hastalık üzerinde çalışan Afrikalı bilim insanları, vaka yayılımı karşısında şaşkın. Peki, Maymun çiçeği virüsü nedir, belirtileri ne? Maymun çiçeği virüsü bulaşıcı mı? Maymun çiçeği virüsü nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü öldürür mü? İşte yeni virüs hakkında merak edilenler…
22.05.2022 Sağlık
Ozon tedavisi nedir? hangi hastalıklarda uygulanabilir?
Ozon tedavisi nedir? hangi hastalıklarda uygulanabilir? Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Topal, ozon tedavisi nedir, hangi hastalıkların tedavisinde uygulanır tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
28.04.2022 Sağlık
İş yerine fuhuş baskını! Çok sayıda kadın kurtarıldı
İş yerine fuhuş baskını! Çok sayıda kadın kurtarıldı Antalya’da kumar ve fuhuş ile mücadele kapsamında operasyon yapılan hamam, sauna ve masaj salonu olarak faaliyet gösteren 2 iş yerinde fuhuş yapıldığı tespit edilerek 7 mağdur kadın kurtarıldı.
13.04.2022 Yaşam
Sperm kalitesini düşürüyor! Cinselliği bitiriyor
Sperm kalitesini düşürüyor! Cinselliği bitiriyor Alkol, sigara tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalarla beslenme, keyif verici madde kullanımı, uyku düzensizlikleri, stres, obezite, yüksek ısı altında çalışma ve sauna gibi sıcak ortamlarda uzun süreler bulunma, aşırı egzersiz yapmak, dar pantolon giymek de sperm sayısını bozan etkenler olarak sıralanıyor.
10.03.2022 Sağlık
Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık’ın hastalığı ne?
Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık’ın hastalığı ne? Kenan Işık’ın son durumu merak ediliyor. 2014 yılında beyin kanaması geçiren Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yakın arkadaşı Ozan Zeybek’ten geldi. Zeybek, Kenan Işık'ın sağlık durumunu, “Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle.” sözleriyle anlattı. Peki, Kenan Işık’ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık’ın hastalığı ne? Kenan ışık ne zaman beyin kanaması geçirdi? İşte detaylar…
20.02.2022 Magazin
Kenan Işık'ın sağlık durumunu yakın arkadaşı açıkladı!
Kenan Işık'ın sağlık durumunu yakın arkadaşı açıkladı! 2014 yılında gittiği spor salonunun saunasında düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık, uzun süredir evinde tedavi görüyor. Ünlü sanatçının sağlık durumunu yakın arkadaşı anlattı.
20.02.2022 Magazin
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Dinamik ve genç bir cilde sahip olmak için hangi yöntemler tercih edilebilir?
Dinamik ve genç bir cilde sahip olmak için hangi yöntemler tercih edilebilir? Medikal Estetik Uzmanı Dr. Elif Gürbüz, ip askılama yöntemi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
17.01.2022 Sağlık
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022 Memur
Saunada ilişki! Fuhuş operasyonu
Saunada ilişki! Fuhuş operasyonu Mersin'in Yenişehir ilçesinde sauna ve SPA merkezi olarak hizmet veren iş yerine yapılan operasyonda, fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.
14.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sauna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sauna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.