Kamu

Kamu

Son dakika Kamu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu gelişmeleri de dahil olmak üzere 43.781 kamu haberi bulunmuştur. Tüm kamu haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması!
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması! İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül, "kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız. Piyasanın dengesini bozan kişilerle sizler mücadele edeceksiniz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak Memur olmak isteyenleri yakından ilgilendiren personel alımı ilanları bugün yeniden güncellendi. Buna göre 25 kamu kurumuna 4.958 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. İşte 26 kamu kurumunun güncel memur ve personel alımı ilanları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı?
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil ve bu nedenle de 23 Nisan Salı Günü birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Bu kapsamda noterlerde işlem yapacak da arama motorlarına yönelerek "Noterler 23 Nisan’da açık mı?" sorusuna yanıt arıyor.
23.04.2024 Yaşam
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama Seçim paraları yattı mı, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretlerinin ne zaman yatacağına yönelik araştırmalar devam edecek. 31 Mart belediye seçimlerinde bulunan sandık kurullarında görev alan vatandaşlar, seçim görevli ücretlerinin hesaplara yatırılmasını bekliyor.
20.04.2024 Gündem
Üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 22 Nisan üniversiteler açık mı, yarım gün mü?
Üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 22 Nisan üniversiteler açık mı, yarım gün mü? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. 23 Nisan 2024 Salı günü okullar kapalı olacak. Peki, 23 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 22 Nisan yarım gün mü?
20.04.2024 Yaşam
22 Nisan yarım gün mü, hastaneler, okullar, bankalar, eczaneler öğleden sonra tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü, hastaneler, okullar, bankalar, eczaneler öğleden sonra tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye’de resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın resmi tatil olmasıyla 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar bankaların, hastanelerin, eczanelerin açık olup olmadığını sorgularken öğrenciler ve veliler okulların 22 Nisan’da tatil olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Peki, 22 Nisan yarım gün mü, hastanelere, okullara, bankalara 22 Nisan öğleden sonra tatil mi?
20.04.2024 Yaşam
23 Nisan eczaneler açık mı, resmi tatillerde eczaneler kapalı mı? 23 Nisan eczacılar çalışıyor mu?
23 Nisan eczaneler açık mı, resmi tatillerde eczaneler kapalı mı? 23 Nisan eczacılar çalışıyor mu? 23 Nisan Salı günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle eczaneler açık mı, kaça kadar açık sorularına yanıt aranıyor. Peki, 22-23 Nisan eczaneler açık mı, çalışıyor mu, kapalı mı?
19.04.2024 Yaşam
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı Memur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024 Ekonomi
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Kamuda tasarruf konusunda bir taraftan Hazine Maliye Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Bir taraftan da Strateji Bütçe Başkanlığımız ciddi bir çalışma yürütüyor. 15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" açıklamasında bulundu.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı?
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı? 3600 ek gösterge, ev hanımlarına prim desteği, SSK ve Bağkur prim eşitlemesi gibi önemli düzenlemeler dışında taşerona kadro da Meclis’in açılmasıyla yeniden gündeme geldi. KİT ve belediyelerde halen 90 bin civarında taşeron işçi, kadroya alınmayı bekliyor. 
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024?
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024? Ford Otosan, hisse başına 43.30 TL temettü dağıtacağını açıkladı. Bu temettü verimi %3.6'ya karşılık gelmekte ve referans fiyatı 1175.7 TL olarak belirlenmişti. Peki, Ford Oto temettü 2024 ne zaman hesaplara geçer? Froto temettü ne zaman yatacak?
16.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kamu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.