Sarp

Sarp

Son dakika sarp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarp gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.586 sarp haberi bulunmuştur. Tüm sarp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Bursa Uludağ'da orman yangını
Bursa Uludağ'da orman yangını Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki ormanda yangın çıktı. Sarp arazide çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalara başlandı.
14.04.2024 Gündem
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde mahsur kalan 4 turist ise ekipler tarafından kurtarıldı.
11.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular!
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular! Adana’nın Kozan ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri, hobi için başladıkları satrançla Adana'da 32 okulun katıldığı turnuvada il ikincisi oldu.
5.03.2024 Adana
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Magazin
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.
24.02.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Antalya'da kayıp Rus turist ölü bulundu
Antalya'da kayıp Rus turist ölü bulundu Antalya’nın Kemer ilçesine tatile gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Dün Çalış Tepesi'nde yapılan aramada turiste ait cep telefonu bulununca, aramalar da bu bölgede yoğunlaştırılmıştı.
12.01.2024 Gündem
Sarp Apak'ın eşi Bengi Apak kimdir? O Ses Yılbaşı'nda ilk kez görüldü! Sarp Bengi Apak ne zaman evlendi?
Sarp Apak'ın eşi Bengi Apak kimdir? O Ses Yılbaşı'nda ilk kez görüldü! Sarp Bengi Apak ne zaman evlendi? O Ses Yılbaşı'na konuk olan oyuncu Sarp Apak'ın eşi Bengi Apak ilk kez görüldü. Bengi Apak'ın ne iş yaptığı da merak konusu oldu. Ünlü çiftin özel yaşamı da araştırılmaya başlandı. Peki Sarp Bengi Apak kimdir? Bengi Apak kaç yaşında, mesleği ne?
31.12.2023 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Bodrum'da korkunç olay! Anne ve kızının cesedi bulundu, kimlikleri belli oldu
Bodrum'da korkunç olay! Anne ve kızının cesedi bulundu, kimlikleri belli oldu  Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün yol kenarında sarp arazide bulunan cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova’ya ait olduğu belirlendi.
29.11.2023 Gündem
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale sürüyor
Antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale sürüyor Antalya’nın Alanya ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Helikopterler yakın noktadaki çaydan aldıkları suyu alevlerin üzerine bırakıyor.
17.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Ay keşif aracı, iniş aracının fotoğraflarını çekti! Bu fotoğraflar gelecek nesillere miras kalacak
Ay keşif aracı, iniş aracının fotoğraflarını çekti! Bu fotoğraflar gelecek nesillere miras kalacak Hindistan'ın Ay keşif aracı Çarşamba günü ana iniş aracının fotoğraflarını çekti. Uzay aracının Ay'ın ıssız güney kutup bölgesinde boy gösterdiği fotoğraflar gelecek nesillere miras kalacak.
3.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Navigasyon kameraları son anda fark etti! Ay keşif aracını bir krater yutuyordu
Navigasyon kameraları son anda fark etti! Ay keşif aracını bir krater yutuyordu Hindistan'ın Ay yüzeyini keşfetme görevini üstlenen "ay gezgini" Pragyan, mücadeleci ve dayanıklı bir uzay kaşifi olduğunu ispatlıyor.
31.08.2023 Bilim ve Teknoloji
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor Bolu'nun Göynük ilçesinde, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Antalya'nın Akseki ilçesinde ve Eskişehir'in Alpu ilçesinde orman yangını çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde ise dün çıkan orman yangını kontrol altına alınmak üzereyken rüzgarın etkisiyle büyüdü. Orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınının, büyüme eğiliminde olduğu bildirildi.
15.08.2023 Gündem
Sarp Apak ailesiyle birlikte Çeşme'de! Eşinin sohbeti bitmeyince bakın ne yaptı?
Sarp Apak ailesiyle birlikte Çeşme'de! Eşinin sohbeti bitmeyince bakın ne yaptı? Sarp Apak ile eşi Bengisu Apak, tatil için Çeşme'yi tercih etti. Oğulları Güney ile keyifli anlar geçiren çiftten Bengisi Apak, arkadaşı ile koyu bir sohbete daldı. Eşinin sohbetinin bitmediğini gören ünlü oyuncu bakın ne yaptı...
12.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sarp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.