Sarp Apak

Sarp Apak

Son dakika Sarp Apak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sarp Apak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sarp Apak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarp Apak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarp apak gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 sarp apak haberi bulunmuştur. Tüm sarp apak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarp Apak'ın eşi Bengi Apak kimdir? O Ses Yılbaşı'nda ilk kez görüldü! Sarp Bengi Apak ne zaman evlendi?
Sarp Apak'ın eşi Bengi Apak kimdir? O Ses Yılbaşı'nda ilk kez görüldü! Sarp Bengi Apak ne zaman evlendi? O Ses Yılbaşı'na konuk olan oyuncu Sarp Apak'ın eşi Bengi Apak ilk kez görüldü. Bengi Apak'ın ne iş yaptığı da merak konusu oldu. Ünlü çiftin özel yaşamı da araştırılmaya başlandı. Peki Sarp Bengi Apak kimdir? Bengi Apak kaç yaşında, mesleği ne?
31.12.2023 Gündem
Sarp Apak ailesiyle birlikte Çeşme'de! Eşinin sohbeti bitmeyince bakın ne yaptı?
Sarp Apak ailesiyle birlikte Çeşme'de! Eşinin sohbeti bitmeyince bakın ne yaptı? Sarp Apak ile eşi Bengisu Apak, tatil için Çeşme'yi tercih etti. Oğulları Güney ile keyifli anlar geçiren çiftten Bengisi Apak, arkadaşı ile koyu bir sohbete daldı. Eşinin sohbetinin bitmediğini gören ünlü oyuncu bakın ne yaptı...
12.08.2023 Magazin
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum! Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.
6.05.2023 Magazin
Gazetecilerden köşe bucak kaçmışlardı! 'Kameraları nasıl karşılayacağımı bilemedim'
Gazetecilerden köşe bucak kaçmışlardı! 'Kameraları nasıl karşılayacağımı bilemedim' Geçen hafta gazetecileri gördükten sonra köşe bucak kaçan oyuncu Engin Öztürk ile Esra Ruşan, önceki gece Etiler’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Ünlü isimler muhabirlerden neden kaçtıklarına açıklık getirdiler.
3.04.2023 Magazin
Sarp Apak: Can kayıplarımız var
Sarp Apak: Can kayıplarımız var Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri afet bölgesindeki insanlar için kolları sıvayan oyuncu Sarp Apak, önceki akşam eşi Bengisu Uzunöz ve oğlu Güney Apak ile birlikte Armutlu'daki bir mekan çıkışında görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Can kayıplarımız var" ifadelerini kullandı.
2.03.2023 Magazin
Sarp Apak'tan afet bölgesinde çalışanlara teşekkür! 'Hepinize minnet duyuyorum'
Sarp Apak'tan afet bölgesinde çalışanlara teşekkür! 'Hepinize minnet duyuyorum' Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen yıkıcı depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Depremzedelere yardım için elini taşına altına koyan isimlerden biri olan oyuncu Sarp Apak da son paylaşımında afet bölgesinde çalışan herkese teşekkür etti.
15.02.2023 Magazin
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Sarp Apak: Gözüme dirsek darbesi yedim
Sarp Apak: Gözüme dirsek darbesi yedim Oyuncu Engin Öztürk ve meslektaşı Sarp Apak, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Gözündeki morluk dikkat çeken Apak, “Üç yıl aradan sonra ilk kez basketbol maçı yaptım. Orada da gözüme dirsek darbesi yedim. Durum bu” dedi.
23.09.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum'
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum' Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dermancıoğlu, "Onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum." diyerek hayran olduğu ismi bu sözlerle açıkladı.
4.12.2021 Magazin
Ümitcan Uygun ünlüleri hedef aldı! Katil diyenlere dava
Ümitcan Uygun ünlüleri hedef aldı! Katil diyenlere dava Esra Hankulu, 5 Ağustos'ta evinde ölü bulundu. Genç kızın üzerinde DNA'sı bulunun Ümitcan Uygun ise cinayet şüphesiyle cezaevine gönderildi. Uygun, avukatı aracılığıyla sosyal medyadan kendisine hakaret edenlere dava açtı.
21.08.2021 Gündem
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da!
Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? Enis Arıkan Survivor'da! Survivor 2020'nin 110. bölümünde 'Anlat Bakalım' heyecanı yaşanıyor. Survivor 2020 Anlat Bakalım'da ünlü isimler yarışmacılara eşlik ediyor. Survivor Nisa'ya Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Enis Arıkan oldu. Peki, Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında ve nereli? İşte Enis Arıkan hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Sarp Apak, oğlunu parka götürdü
Sarp Apak, oğlunu parka götürdü Oyuncu Sarp Apak, önceki gün oğlu Güney’le Etiler’de görüntülendi.
15.06.2020 Magazin
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri
Jet Sosyete'den yeni sezon sürprizleri Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM yapımı sevilen komedi dizisi Jet Sosyete, cuma günü başlıyor.
9.10.2019 Televizyon
İşte Güney bebek
İşte Güney bebek Oyuncu Sarp Apak, 2018 yılında Bengisu Uzunöz ile evlenmiş, aynı yıl eylül ayında oğulları Güney dünyaya gelmişti.
20.07.2019 Magazin
'Dijitali ilk kez yapıyorum'
'Dijitali ilk kez yapıyorum' Oyuncu Sarp Apak, önceki gün Etiler’de görüntülendi.
5.06.2019 Magazin
Bayram alışverişi
Bayram alışverişi Oyuncu Sarp Apak, geçtiğimiz gün eşi Bengüsu Uzunöz ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
3.06.2019 Magazin
O Ses Türkiye şampiyonu Jet Sosyete'ye konuk oldu
O Ses Türkiye şampiyonu Jet Sosyete'ye konuk oldu O Ses Türkiye yarışmasında ikinci kez birinciliği yakalayan Murat Boz, Jet Sosyete dizisine konuk olacak.
28.01.2019 Televizyon
İrem Sak kimdir?
İrem Sak kimdir? İrem Sak güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla gündemde sıkça konuşulan isimlerden biri... İrem Sak'ın Instagram'da takipçisiyle girdiği polemik oldukça dikkat çekti. İşte İrem Sak hakkında merak edilen bilgiler...
20.11.2018 Gündem
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de
Yıldız Tilbe Jet Sosyete'de Jet Sosyete'nin 2. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Jet sosyete yeni bölümde diziye Yıldız Tilbe konuk oluyor.
12.10.2018 Televizyon
Jet Sosyete'nin kanalını böyle duyurdular!
Jet Sosyete'nin kanalını böyle duyurdular! Gülse Birsel'in geçen sezona damga vuran komedi dizisi Jet Sosyete, yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanacak. Gülse Birsel ve Jet Sosyete oyuncuları yayınladıkları videoyla hayranlarına mesaj gönderdi.
15.09.2018 Televizyon
Hoşgeldin Güney bebek
Hoşgeldin Güney bebek Oyuncu Sarp Apak ile Bengisu Apak çiftinin erkek bebekleri oldu.
7.09.2018 Magazin
Oyuncu Sarp Apak baba oldu!
Oyuncu Sarp Apak baba oldu! Oyuncu Sarp Apak ile Bengisu Apak çiftinin oğlu dünyaya geldi. Bebeğe Güney adı verildi.
7.09.2018 Magazin
İrem Sak, düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı!
İrem Sak, düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı! Ünlü oyuncu İrem Sak, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan yaptığı paylaşımla göz kamaştırdı. Sak paylaşımına, "Beni hala sevecek misin?" notunu yazdı.
6.09.2018 Magazin
Bebeğin ismi Güney
Bebeğin ismi Güney Oyuncu Sarp Apak ile eşi Bengisu Uzunöz önceki akşam Akmerkez’de görüntülendi.
17.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sarp Apak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarp apak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.