Şalgam Suyu

Şalgam Suyu

Son dakika şalgam suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şalgam suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şalgam suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şalgam Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şalgam suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 şalgam suyu haberi bulunmuştur. Tüm şalgam suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde kayıtlara ölü olarak geçti, yaşadığını ispatlamaya çalışıyor
Depremde kayıtlara ölü olarak geçti, yaşadığını ispatlamaya çalışıyor Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Osmaniye’de, kayıtlara ölü olarak geçen Halil Yılmaz (48), yaşadığını ispatlamaya çalışıyor. Seçimlerde oy kullanamayan, ilaç alamayan ve sigortasını ödeyemeyen Yılmaz’ın, eşinin hesabına da AFAD tarafından 100 bin lira nakdi yardım yapıldı. Parayı hemen iade ettiğini söyleyen Yılmaz, “Böyle şeyler filmlerde olur zannederdik, maalesef başımıza geldi” dedi.
22.05.2023 Yaşam
Yangına 'Adana' usulü müdahale! 'İnsanlık görevimizi yaptık'
Yangına 'Adana' usulü müdahale! 'İnsanlık görevimizi yaptık' Adana’da yanan bir motosikleti vatandaşlar yaklaşık 150 litre şalgam suyu dökerek söndürdü. Bu anlar saniye saniye kaydedilirken, şalgamcı Veysel Kaplan, “Motosikleti yanan kişi bize gelip teşekkür etmedi. Biz insanlık görevimizi yaptık” dedi.
15.05.2022 Yaşam
Yanan motosikleti 150 litre şalgam suyu dökerek söndürdüler
Yanan motosikleti 150 litre şalgam suyu dökerek söndürdüler Adana’da yanan bir motosikleti vatandaşlar yaklaşık 150 litre şalgam suyu dökerek söndürdü. Bu anlar saniye saniye kaydedilirken, şalgamcı Veysel Kaplan, “Motosikleti yanan kişi bize gelip teşekkür etmedi. Biz insanlık görevimizi yaptık” dedi.
15.05.2022 Haber
Ramazan’da beslenme önerileri
Ramazan’da beslenme önerileri Sağlık Bakanlığı yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle beslenme önerilerini açıkladı. Bakanlık, "Ramazan’da beslenme önerileri dikkate alınmalı, kalabalık iftar sofraları kurulmamalı ve sosyal mesafe kurallarına azami özen gösterilmelidir." uyarısında bulundu.
12.04.2021 Arşiv
Koronavirüse karşı Akdeniz diyeti
Koronavirüse karşı Akdeniz diyeti Hastalıklarla ve Covid-19’la mücadelede bağışıklık sisteminin önemli rol oynadığına dikkat çeken Beslenme Uzm. Kerime Demirel, “Covid-19 sürecinde, yüksek miktarda vitamin, mineral ve antioksidan içeren sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzenini takip ederek beslenme alışkanlıklarına dikkat etmek önemlidir” dedi.
23.12.2020 Sağlık
"Dünya şalgam suyunu keşfetti"
"Dünya şalgam suyunu keşfetti" COVİD-19 salgınıyla birlikte tüm dünyada probiyotik ürünlere olan ilgi her geçen gün artmaya devam ederken, probiyotik açısından zengin olan şalgam suyuna tüm dünyadan talep yağıyor. Adana’dan 46 ülkeye yılda 18 milyon litre şalgam suyu ihraç edildiğini ifade eden Selahiddin Nas, “Pandemi döneminde dünyanın şalgam suyuna olan ilgisi ciddi oranda arttı. Dünyaya şalgam suyunu sevdirmeyi başardık” dedi.
26.08.2020 Dünya
Doğanay Gıda satılıyor! Başvuru yapıldı
Doğanay Gıda satılıyor! Başvuru yapıldı Türkiye’nin şalgam suyu üreticilerinden Doğanay Gıda'nın tamamının, Lüksemburg merkezli Purple Beverages tarafından devralınması için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunuldu.
14.08.2020 Ekonomi
Sağlık Bakanlığından pandemi sürecinde oruç tutanlara beslenme önerileri
Sağlık Bakanlığından pandemi sürecinde oruç tutanlara beslenme önerileri Sağlık Bakanlığı, pandemi sürecinde oruç tutanların yeterli ve dengeli beslenmeleri, iftar ve sahur arasında vücut için gerekli sıvı miktarını almaları gerektiğini bildirdi.
29.04.2020 Ramazan
Kovid-19 ile mücadelenin en önemli silahlarından biri:  Güçlü bağışıklık sistemi
Kovid-19 ile mücadelenin en önemli silahlarından biri: Güçlü bağışıklık sistemi Küresel salgın olarak tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak için hijyen kurallarına uyumun yanında güçlü bağışıklık sisteminin önemine de işaret edilirken, bu dönemde özellikle dengeli ve zengin beslenme, kaliteli uyku ile egzersizin güçlü immün sistemi için temel unsurlar arasında olduğu bildiriliyor.
28.03.2020 Sağlık
Asitli içecekler obeziteye yatkınlığı arttırıyor
Asitli içecekler obeziteye yatkınlığı arttırıyor Bariatrik Cerrahi Diyetisyeni Cansu Arslan, asitli içeceklerin özellikle çağımızın en önemli sorunu olan obeziteye yatkınlığını artırdığını söyledi.
9.12.2019 Sağlık
Rachel Araz 8 ayda sadece 8 kilo aldı
Rachel Araz 8 ayda sadece 8 kilo aldı İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Rachel Araz, hamileliğinin son günlerini yaşıyor.
22.11.2019 Magazin
Günde bir bardak şalgam, gribi önleyebilir
Günde bir bardak şalgam, gribi önleyebilir Özellikle Çukurova Bölgesi’nin vazgeçilmez tatlarından olan şalgamın, başta grip olmak üzere soğuk algınlığı hastalıklarını önleyebileceği belirtildi. Beslenme ve Diyet Uzmanı Nimet Meltem Gök, A-B-C vitaminleri bakımından zengin olan şalgamın griple savaşta etkili olabileceğini belirterek, “Hazır meyve suyu yerine, günde bir bardak şalgam suyu için” dedi.
27.08.2019 Sağlık
Ender Saraç: Kavurma ve pilavın üzerine tatlı yemek intihar olur
Ender Saraç: Kavurma ve pilavın üzerine tatlı yemek intihar olur Dr. Ender Saraç Kurban Bayramı öncesi altın değerinde önerilerde bulundu.
11.08.2019 Sağlık
Ekonomi alanında düzenlemeler içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı!
Ekonomi alanında düzenlemeler içeren kanun Resmi Gazete'de yayımlandı! Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. Varlık finansmanı fonlarının sermaye piyasalarında yaptıkları işlemler nedeniyle elde ettiği gelir, banka ve sigorta muameleleri vergisinden istisna tutuldu.Malullük ve yaşlılık sigortasından ödenen aylıklar ile her ay itibarıyla yapılan ödemeler toplamı, dosya bazında yapılacak ek ödeme dahil bin liradan az olamayacak.İşsizlik ödeneğinden yararlanmak için "son 120 günlük prim ödeyerek sürekli çalışma" şartı kaldırılarak "hizmet akdine tabi" olarak çalışmak yeterli olacak. Başkasının yerine sınava girenler 2 yıl süreyle ÖSYM Başkanlığınca yapılan hiçbir sınava ve yerleştirmeye aday olarak başvuramayacak
18.01.2019 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi Meclis'te kabul edilen kanun ile kira artışlarına yeni düzenleme yapıldı. Bu uygulama 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak. Diplomatik kariyer memuru olan ve yabancı dil bilgisini kullanarak görev yapan konsolosluk ve ihtisas memurlarına dil tazminatı ödenecek. Kamu kurum, kuruluşları hariç Türk Hava Kurumu ile sivil havacılıkta görevli pilotlar ve sertifikalandırılmış kabin memurlarına ödenen aylık ücretin gerçek safi değerinin yüzde 70'i gelir vergisinden istisna olacak. Başkasının yerine sınava girenler, 2 yıl süreyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca yapılan hiçbir sınava ve yerleştirmeye aday olarak başvuramayacak. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'da disiplin cezalarına düzenleme yapıldı.
17.01.2019 Ekonomi
Yaşlılık aylığına zam geldi! En düşük maaş bin lira...
Yaşlılık aylığına zam geldi! En düşük maaş bin lira... Meclis'te kabul edildi. En düşük yaşlılık ve malullük aylığı bin liraya yükseltildi. Şalgam suyu, çeşnili ve aromalı/aromalandırılmış içme sütleri, bebek ve devam sütlerinden ÖTV alınmayacak.
16.01.2019 Ekonomi
Ekonomi alanında düzenlemeler içeren teklif Genel Kurul'da
Ekonomi alanında düzenlemeler içeren teklif Genel Kurul'da Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'nin 14 maddesi daha kabul edildi.
15.01.2019 Gündem
Dede ile torunun fıçıları Türkiye’nin her yerinden alıcı buluyor
Dede ile torunun fıçıları Türkiye’nin her yerinden alıcı buluyor Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki adam ile torununun ürettiği fıçılar, Türkiye’nin her yerinden alıcı buluyor.
2.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyor! Zamlar artık...
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyor! Zamlar artık... Yeni Ekonomi Programı (YEP) kapsamındaki tedbirler arasında yer alan en dikkat çekici kararlardan biri kira artış oranları olmuştu ve kira artış oranlarının artık TÜFE üzerinden yapılması öngörülmüştü. Yani ev sahipleri artık zamları üretici fiyatı artışından değil, tüketici fiyatı artışından yapabilecek.
1.12.2018 Ekonomi
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor?
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor? Tatil sadece dinlenme değil, yeni bölgeleri yeni lezzetleri de keşfetme zamanı. Peki hangi bölgede yediklerimiz bize ne kadar kalori aldırıyor. İşte dört kıyı bölgesinin kalori raporu.
14.07.2018 Arşiv
'Sertab Erener'e hak veriyorum'
'Sertab Erener'e hak veriyorum' Mersin'in merkez Mezitli İlçesi'nde sahneye çıkan Bengü, Sertab Erener'in Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile tartışmasına değinirken, "Sertab Erener'e hak veriyorum" dedi.
30.08.2017 Magazin
Kalp ve tansiyon hastalarına şalgam suyu uyarısı
Kalp ve tansiyon hastalarına şalgam suyu uyarısı Uzmanlara göre, yüksek antioksidan oranı nedeniyle birçok hastalıktan koruyucu etkiye sahip olan şalgam suyu, içeriğindeki yüksek tuz oranı nedeniyle kalp ve yüksek tansiyon hastalarının tüketimine uygun değil.
28.06.2017 Sağlık
Antalya'daki cinayette kan donduran detaylar ortaya çıktı
Antalya'daki cinayette kan donduran detaylar ortaya çıktı Antalya'da sırtına taşla vurulduktan sonra vücuduna elektrik verilip telle boğulan, cesedinin yeri 3 kez değiştirilen mobilyacı 40 yaşındaki Erdoğan Veziroğlu'nu öldüren sanıkların, cinayetten sonra olayı kimseye anlatmamak için Kuran ve bayrak üstüne el basarak yemin ettikleri ortaya çıktı.
9.03.2017 Yaşam
Karabük'te balık çalan 12 yaşındaki çocuk tutuklandı
Karabük'te balık çalan 12 yaşındaki çocuk tutuklandı KARABÜK'te, 2 hafta önce girdikleri balıkçı dükkanından balık, soğan, marul ve şalgam suyu çalan ve güvenlik kamerasınca görüntülenen 12 yaşındaki D.A. ve 11 yaşındaki L.B.N. yakalandı. 8 işyerinden hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüphelilerden D.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.11.2016 Yaşam
10 milyon şişeyi sadece 20 kg camla üretecek
10 milyon şişeyi sadece 20 kg camla üretecek Doğanay, içi cam dışı pet olan CamPet ile cam tüketimini minimuma indirdi. 1 milyon adet 550 gramlık şişe için 550 ton cam kullanan Doğanay, CamPet ile bu rakamı 2 kiloya düşürdü. Bu yıl 10 milyon şişe için sadece 20 kilo cam kullanılacak
22.04.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şalgam Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şalgam suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.