Saksı

Saksı

Son dakika saksı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saksı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saksı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saksı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saksı gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 saksı haberi bulunmuştur. Tüm saksı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Beyaz kuvars taşı kristal kuvars ya da kuvars kristali olarak da bilinir. Bütün şifalı taşların efendisi olarak görülen beyaz kuvars renksiz bir taştır. 
27.01.2024 Yaşam
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Saksıya Çiçek Ekmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Saksıya Çiçek Ekmek Nasıl Yorumlanır? Hedeflerine ulaşmak ve başarılı bir hayat üzerine rüyada saksıda çiçek görmek yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin önünün açık olduğuna ve önemli başarılar elde edeceği yönünde delalet eder. Sorunların bitmesi, mutlu günlerin gelmesi ve maddi, manevi sorunları geride bırakmak şeklinde yorumlar yapılır. Aynı durum rüyada saksıda çiçek ekmek şeklinde de ifade edilir. Kişinin iş hayatı ve özel yaşantısı ile sosyal hayatında güzel gelişmeler olarak değerlendirilmektedir.
14.01.2024 Eğitim
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi
Artan sivrisinek popülasyonu hastanelere başvuruları artırdı! Kritik uyarı geldi Sivrisinekler vatandaşları hastanelik etti. Manisa’da da görülmeye başlanan Asya kaplan sivrisineği ısırması sonucu acil servislere yapılan başvurularda artış yaşanması dikkat çekti. Yeni bir tür olması nedeniyle vücudun diğer sivrisineklere göre anormal bir tepki verdiği söyleyen Manisa Şehir Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mert Deringöz, panik yapılacak bir durum olmadığını belirtirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce üreme alanlarının yüzde 82’sinin insan kaynaklı olduğunu ve vatandaşların lastikler, bidonlar, kovalar ve saksı altları gibi durgun su alanlarına dikkat etmesi konusunda uyarılarda bulundu.
17.07.2023 Yaşam
İstanbul için alarm verildi! Sivrisinek tehlikesi
İstanbul için alarm verildi! Sivrisinek tehlikesi Bağcılar Belediyesi’nde görevli Veteriner Hekim Alper Şahin, Türkiye’de görülen ve tehlikeli hastalıklar taşıyan Aedes cinsi sivrisinek türleri için vatandaşları uyarıyor. Sivrisineklerin çok hızlı çoğaldığını söyleyen Şahin, “Tehlike çok yakınımızda. Havuzlardan su dolu lastiklere kadar sulu yerlerde üreyebiliyorlar. Özellikle saksı altları sivrisinekler için ideal üreme alanları. Çok dikkat edilmesi gerekiyor” dedi.
6.07.2023 Gündem
Çevirgel duası nasıl okunur? Çevirgel duasının Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri... Ramazan ayında Çevirgel duası yararları ve faziletleri...
Çevirgel duası nasıl okunur? Çevirgel duasının Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri... Ramazan ayında Çevirgel duası yararları ve faziletleri... Çevirgel duası sıklıkla başvurulan dualardan biridir. Duanın amacı terk eden kadın ya da erkeği geriye döndürmektir. Özellikle Ramazan ayında bu duayı okuyanların duasının karşılık bulma ve ettiği duanın yerine gelme olasılığı daha yüksektir. Çevirgel Duası nedir? Çevirgel duası nasıl yapılır? Çevirgel duası okunuşu?
11.05.2023 Ramazan
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
30 yıllık binada saklı bile düşmedi! İşte o binanın sırrı
30 yıllık binada saklı bile düşmedi! İşte o binanın sırrı Depremin en büyük darbesini alan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği, binlerce evin yıkıldığı Hatay’ın Antakya ilçesinde bir bina var ki 30 yaşında olmasına ve etrafındaki binaların yıkılmasına, hatta hemen yanındaki binanın üzerine devrilmesine rağmen ayakta kaldı. Binanın balkonundaki saksıların bile düşmemesi dikkat çekti.
18.02.2023 Gündem
Kartal'da uyuşturucu baskını! Evi seraya çevirmişler
Kartal'da uyuşturucu baskını! Evi seraya çevirmişler Kartal'da evi uyuşturucu serasına çeviren biri kadın iki şüpheli yakalandı. Evde yapılan aramada 10 kilogram 560 gram uyuşturucu madde ve 14 adet Hint keneviri ele geçirildi.
27.01.2023 Gündem
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak?
Osmanbey metrosu neden kapalı? Ne zaman açılacak? Metro İstanbul sosyal medya hesabından duyurdu. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında yer alan Osmanbey metro istasyonu saat 13:00 itibariyle işletmeye kapatılacak. Peki Osmanbey metro neden kapalı, ne zaman açılacak?
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor!
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor! Suikast sonucu Ogün Samast tarafından öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink saldırıya uğradığı noktada ölümünün 16. yılında anılacak.
19.01.2023 Gündem
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i anma programı için, Şişli'de yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.
18.01.2023 Gündem
Twitter, ofisindeki eşyaları açık artırmayla satıyor
Twitter, ofisindeki eşyaları açık artırmayla satıyor Merkezi ABD'nin California'da bulunan sosyal paylaşım sitesi Twitter, aralarında şirketin logosu olan bir kuş heykelinin de bulunduğu ofis eşyalarını çevrimiçi açık artırma ile satışa çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yeni gelişme! 17 kişi tutuklandı
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yeni gelişme! 17 kişi tutuklandı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısının şüphelisi Ahlam Albashir’in de aralarında bulunduğu 17 zanlı sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.11.2022 Gündem
İstiklal'deki bombalı saldırı hakkında yeni gelişme! Ahlam Albashir dahil 17 kişi nöbetçi hakimliğe sevk edildi
İstiklal'deki bombalı saldırı hakkında yeni gelişme! Ahlam Albashir dahil 17 kişi nöbetçi hakimliğe sevk edildi Taksim'deki terör saldırısıyla ilgili adliyeye sevk edilen Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklanma talebiyle, 3 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
17.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi araç ve yaya trafiğine açıldı
İstiklal Caddesi araç ve yaya trafiğine açıldı Akşam saatlerinde beton saksı ve ağaçların kaldırılması nedeniyle kapanan İstiklal Caddesi saat 06.00’da araç ve yaya trafiğine tekrardan açıldı.
15.11.2022 Gündem
Uygun fiyatlar satışa yansıdı! Yüzde 20 arttı
Uygun fiyatlar satışa yansıdı! Yüzde 20 arttı Denizli’de sonbaharın gelmesiyle birlikte, başta kasımpatı olmak üzere mevsim çiçeklerine olan ilginin artması satıcıların yüzünü güldürdü.
9.10.2022 Yaşam
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
AEDES sivrisinek ısırığı belirtileri nelerdir, nasıl geçer? AEDES sivrisineği nedir, nasıldır, farkı ne?
AEDES sivrisinek ısırığı belirtileri nelerdir, nasıl geçer? AEDES sivrisineği nedir, nasıldır, farkı ne? İstanbul'da son günlerde ZİKA virüsü taşıyabilen AEDES sineklerinde artış yaşanıyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı, Tıbbi Viroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Midilli, insanlara hastalık bulaştırma ihtimali yüksek olan AEDES sinekleri ile ilgili uyarılarda bulunarak bu sinekler için ilaçlamanın da çözüm olmadığı dile getirdi. Peki, AEDES sivrisinek ısırığı belirtileri nelerdir, nasıl geçer? AEDES sivrisineği nedir, nasıldır, farkı ne?
3.08.2022 Sağlık
Zika virüsü bulaştırıyor! Yeni tehlike: Aedes
Zika virüsü bulaştırıyor! Yeni tehlike: Aedes  İstanbul'da 'Aedes' türü sivrisineklerde artış yaşanıyor. Özellikle zika virüsü bulaştıran 'Aedes' türü sivrisineklerle mücadelede ilaçlamanın yeterli olmadığı belirtiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı, Tıbbi Viroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Midilli, "İlaçlama uzun vadeli başarılı olan bir yöntem değil. Çok çeşitli yöntemlerin bir arada kullanılması gerekiyor" dedi. Midilli, "Bataklıkların kurutulması lazım, biyolojik yöntemler var, sivrisinek larvalarını yiyen balıklar var" diye konuştu.
3.08.2022 Gündem
İşçi ve patron kavgası, mahalleyi savaş alanına çevirdi
İşçi ve patron kavgası, mahalleyi savaş alanına çevirdi Bağcılar'da tekstil atölyesinde çalışan işçi, görev yerini değiştiren patronuyla tartıştı. Tartışma büyüyünce, işçi akrabalarıyla birlikte iş yerine baskın yaptı. Ardından da patronu akrabalarıyla işçinin evini taşladı.
19.06.2022 Yaşam
Ankara'da şiddetli yağmur ve rüzgar! Yollar göle döndü, evleri su bastı, binaların çatıları uçtu
Ankara'da şiddetli yağmur ve rüzgar! Yollar göle döndü, evleri su bastı, binaların çatıları uçtu Ankara'da kuvvetli yağış etkili olurken, yollar kısa sürede göle döndü; bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Bazı bölgelerde ise yağmurla birlikte rüzgar da etkisini gösterdi. Binaların çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. Altındağ ilçesinde binanın camları şiddetli rüzgarda kırıldı, cami minaresindeki hilal de uçtu. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı yaptığı açıklamada, "112 üzerinden itfaiyeye 1378, AFAD'a 159 ihbar ulaştı. Mahsur kalan 3 çocuk kurtarıldı. Bir sele kapılma ihbarı bulunmakta olup AFAD ve JAK ekipleri yönlendirildi." dedi. Öte yandan birçok ilde de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'nın Altındağ ilçesinde aracı ile sele kapılan servis sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı " Ankara Altındağ Tatlar’da bir vatandaşımız için daha kayıp ihbarı yapıldı. Kendisinden haber alınamayan vatandaşımızın aracı, selde sürüklenmiş olarak dere yatağında bulundu. Arama kurtarma çalışmalarına AFAD koordinasyonunda devam ediliyor." açıklamasında bulundu.
11.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saksı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saksı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.