Şahika

Şahika

Son dakika şahika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şahika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şahika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahika gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 şahika haberi bulunmuştur. Tüm şahika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, “Benim için de tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum" dedi. Ercümen, dalış sonrası özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.10.2023 Gündem
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli?
Şahika Ercümen ne rekoru kırdı? Şahika Ercümen kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye serbest dalış tarihinde kadın ve erkeklerde sabit ağırlıkla 100 metreye inen ilk sporcu olan, sabit ağırlık çift palet branşında da 91 metre dalışıyla Türkiye rekorunu kıran Şahika Ercümen, yeni başarılara odaklandı.
17.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki’den Van Gölü paylaşımı
Bakan Özhaseki’den Van Gölü paylaşımı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabında, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü’ndeki temizlik çalışmalarına dikkat çekmek amacıyla bir paylaşım yaptı.
8.06.2023 Gündem
Şahika Ercümen Türkiye'yi geçti kıta rekoru kırdı
Şahika Ercümen Türkiye'yi geçti kıta rekoru kırdı Filipinler’in Cebu kentinde gerçekleşen Serbest Dalış Dünya Kupası'nın ayaklarından birisi olan Ida Depth Challenge’da Şahika Ercümen 85 metreye kadar dalarak hem Türkiye rekorunu geliştirdi hem de kıta rekorunu kırdı.
21.05.2023 Diğer Sporlar
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti!
Nesrin Cavadzade Maraş depremi sonrası en yakın dostunu kaybetti! Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, oynadığı Yasak Elma Şahika karakteriyle hafızalardaki yerini koruyor. Öyle ki dizinin izleyenleri hala onun dönmesini bekliyor. Ancak oyuncu, son dönemde yaşadığı kayıplarla gündeme geliyor.
23.02.2023 Televizyon
İyilik bugün var mı, İyilik bu hafta neden yok? İyilik dizisinin yeni bölümü ne zaman?
İyilik bugün var mı, İyilik bu hafta neden yok? İyilik dizisinin yeni bölümü ne zaman? Bugün İyilik var mı, bu hafta İyilik yok mu? Fox TV'de yayınlanan İyilik dizisinin bu hafta olup olmadığı merak ediliyor. Yılbaşı haftası sonrası olduğundan dizinin takipçileri arama motorlarına yöneldi. Peki, İyilik bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?
6.01.2023 Televizyon
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün ilham veren hikayelerinin yer aldığı "Dünya Ortak Evimiz" kitabının tanıtımı yarın yapılacak.
31.05.2022 Siyaset
Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Baba’nın yayınlanan yeni bölümü heyecanla bekleniyor. ‘Baba’nın dün akşam ekrana gelen on ikinci bölümünde babasının, Kadir başta olmak üzere Saruhanlı ailesi yüzünden öldüğünü düşünen İlhan intikam almak için tehlikeli bir plan yaptı ve Elif’in telefonundan Kadir’e sahte bir mesaj atarak at çiftliğine gelmesini sağladı. Kadir, çiftlikte eli silahlı adamlarla karşı karşıya geldi. Kurtulmak için ahırlardan birine saklanan Kadir’in başına gelecekler şimdiden merakla bekleniyor. Peki, Baba son bölümde neler oldu? Baba dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baba yeni bölümde neler olacak? İşte Baba dizisi 13. Bölüm fragmanı…
11.05.2022 Televizyon
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı!
İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı! Ekranların yeni dizisi İyilik ilk bölümüyle izleyicileri ekranlara bağlamayı başardı. Güney Kore dizisinden uyarlanan İyilik dizisi oyuncu kadrosuyla da ilgi çekiyor. Aldatılma hikayesini konu edinen İyilik dizisinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. Peki, İyilik dizisi konusu ne? İyilik dizisi oyuncuları kimler? İyilik dizisi hangi diziden uyarlandı? İşte İyilik dizisi ne anlatıyor? İşte İyilik dizisi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Burak Deniz'in sevgilisi eski Survivor yarışmacısı çıktı!
Burak Deniz'in sevgilisi eski Survivor yarışmacısı çıktı! Oyuncu Burak Deniz, önceki gece Kuruçeşme’de sevgilisi olduğu iddia edilen sporcu Şahika Ercümen'le görüntülendi. 31'inci yaş gününü kız arkadaşı ve menajeriyle birlikte kutlayan oyuncu, mekan çıkışı kameraları karşısında görünce kısa süreliğine panik yaşadı.
20.02.2022 Magazin
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri!
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri! Baba dizisi nihayet izleyiciyle buluşuyor. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Baba dizisi bu akşam başlıyor. Usta isimleri kadrosunda buluşturan Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Ay Yapım Baba dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? imzalı iddialı projeye dair detaylar merak ediliyor. Peki, Baba dizisi oyuncuları kimler? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede?
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak dizinin oyuncu, kadrosundan konusuna çekildiği yere kadar detaylar sorgulanmaya başlandı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayacak Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları! Haluk Bilginer’in yeni dizisi Baba’nın yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Baba dizisinin başrolunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer alıyor. Baba dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Baba dizisi konusu ne? İşte Baba dizisi oyuncuları ve Baba dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar…
10.02.2022 Magazin
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı Baba dizisi fragmanlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alan dizinin yayın tarihi sorgulanıyor. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? İşte Haluk Bilginer'in de başrolde yer aldığı Baba dizisinin detayları…
29.01.2022 Televizyon
Van Gölü’ndeki mikrobiyalitlerin fotoğrafları sergilendi
Van Gölü’ndeki mikrobiyalitlerin fotoğrafları sergilendi Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan Van Gölü derinliklerinde çekilen su altı fotoğraflarının yer aldığı sergi açıldı. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarı,  Van Gölü'nün zenginliklerini ortaya çıkarmak, bilimsel eserleri ortaya koymanın uzun soluklu çalışmalar gerektirdiğini belirterek, "Gölün derinliklerinde tespit ettiğimiz mikrobiyalitleri sergiliyoruz. 15 gün boyunca halka açık kalacak" dedi.
6.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade tedbiri! '750 bin TL ceza'
Yasak Elma'da Nesrin Cavadzade tedbiri! '750 bin TL ceza' Yasak Elma dizisinin Şahika’sı olarak ciddi bir hayran kitlesi edinen Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz sezon olaylı bir şekilde diziden ayrılmıştı. Seti terk ettikten sonra geri dönmeyen Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika karakteri için apar topar bir ölüm sahnesi çekilmişti. Yapım şirketi aynı durumla karşı karşıya kalmamak için yeni tedbirler aldı.
24.11.2021 Magazin
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları…
Fatma Uruk kimdir, nereli, kaç yaşında? Serbest dalışçı Fatma Uruk’un rekorları… TSSF, milli takım kampında psikolojik şiddete ve federasyon tarafından ayrımcılığa maruz kaldığını duyuran serbest dalışçı Fatma Uruk'u disiplin kuruluna sevk etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Fatma Uruk hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Fatma Uruk kimdir?
4.10.2021 Gündem
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti En son Yasak Elma dizisinde seyirciyle buluşan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu.
7.09.2021 Magazin
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı!
Şahika Ercümen, Bahamalar'da Türkiye rekoru kırdı! Milli sporcu Şahika Ercümen, Bahamalar'da düzenlenen Vertical Blue Serbest Dalış Dünya Kupası'nda Türkiye rekoru kırdı.
13.07.2021 Gündem
Nesrin Cavadzade uyarılara kulak asmadı! Telefonu elinden düşmedi
Nesrin Cavadzade uyarılara kulak asmadı! Telefonu elinden düşmedi 'Yasak Elma' dizisinde 'Şahika' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Telefonla konuşan güzel oyuncunun artan koronavirüs vakalarına rağmen maske takmaması dikkatlerden kaçmadı.
1.05.2021 Magazin
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın
NASA'dan Türkiye paylaşımı: Vay be. Güzelliğini yaşayın Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) Instagram hesabında, Muğla'nın Ula ilçesinin dünyaca ünlü 'Sakin Şehir' unvanlı Akyaka Mahallesi'ndeki 'Kadın Azmağı'nın videosunu '22 Nisan Dünya Günü'nde paylaşarak 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' ifadelerini kullandı.
23.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şahika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.