Sağlık Raporu

Sağlık Raporu

Son dakika sağlık raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.551 sağlık raporu haberi bulunmuştur. Tüm sağlık raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki buzlar erimiyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, son olarak sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim devam ediyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Magazin
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
SGK ceza konusunda ilk adımı attı! Emekli maaşları tehlikleye girdi: Bugüne kadar aldıkları maaşı iade edecekler!
SGK ceza konusunda ilk adımı attı! Emekli maaşları tehlikleye girdi: Bugüne kadar aldıkları maaşı iade edecekler! SGK denetmen ve müfettişleri, denetimlerini Şubat ayıyla birlikte sıklaştırdı. Milyonlarca emeklinin maaşları inceleme altına alındı. Usulsüzlük yapan kişilerin emekli maaşları kesildi. Bu kişiler bugüne kadar aldıkları paraları iade edecek.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir?
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir? Aylık 438 TL'ye kadar doğal gaz yardımı alabilecek dar gelirli aileler yıllık 3500 TL'ye çıkabiliyor. e-devlet'ten başvurusu onaylanan vatandaş kışı sıcak geçiriyor. İşte doğal gaz yardımının ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay İstanbul'da yaşayan Burak Aktaş (21), Ağustos ayında halsizlik ve nefes darlığı şikayeti ile doktora gitti. Sol göğüs boşluğunda portakal büyüklüğünde bir kitle tespit edildi. İki seans kemoterapi gördü ama tedaviye rağmen tümör 2 ay içinde 8-10 kat büyüyerek karpuz boyutuna ulaştı. Kalbini göğüs boşluğunda 12 santimetre sağa iten, sol akciğerini neredeyse tamamen ezen dev tümör, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi ve Kalp Damar Cerrahisi ekiplerinin beraber katıldığı büyük bir operasyonla başarıyla çıkarıldı. Bu kadar hızlı büyüyen kitle karşısında doktorları da şaşırdı.
5.11.2023 Yaşam
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman, eski erkek arkadaşı tarafından acımasızca darp edildi. Sağlık raporu alan Kahraman, şikayetçi olduğu İ.Ş.'den ölüm tehditleri almaya başladığını iddia etti.
11.09.2023 Yaşam
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler? Emniyet Genel Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsat sahiplerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı. Yurt genelindeki emniyet müdürlüklerine yollanan duyuruda 1 Eylül son tarih denildi. Peki, Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
24.08.2023 Gündem
Galatasaray'dan transfer atağı! Erden Timur yılın bombasını patlattı, rapor belli oldu
Galatasaray'dan transfer atağı! Erden Timur yılın bombasını patlattı, rapor belli oldu Milot Rashica'yı Beşiktaş'a kaptıran ve Nicolo Zaniolo'yu da Aston Villa'ya yollayan Galatasaray, yine son yılların en büyük transfer bombalarından birini patlattı. Sarı-Kırmızılılar, Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech için anlaşma sağladı. Ziyech transferinde belirleyici olacak sağlık raporu ise ortaya çıktı.
17.08.2023 Şampiy10
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş sağlık raporu detayı! Çalışan milyonları kapsıyor
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş sağlık raporu detayı! Çalışan milyonları kapsıyor Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sağlık raporu lie kıdem tazminatı alınabiliyor. İşyeri ve iş ortamı nedeniyle sağlığı bozulan çalışan sağlık raporuyla kıdem tazminatı alarak işten ayrılabilir. Raporluyken tatile giden işinden olurken, sürekli rapor alanın sözleşmesi feshedilebilir.
31.07.2023 Ekonomi
Hava tahminleri nasıl yapılıyor? Uzman isim sosyal medya hesaplarına karşı uyardı
Hava tahminleri nasıl yapılıyor? Uzman isim sosyal medya hesaplarına karşı uyardı Hava sıcaklıklarını rekor seviyeye çıkmasının ardından vatandaşların hava olaylarına ilgisi arttı. Bu durumun farkında olanlar ise sosyal medyada peş peşe hava durum tahmini yapan hesaplar açmaya başladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, vatandaşları bu hesaplara karşı uyararak önemli açıklamalarda bulundu.
31.07.2023 Gündem
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına 1000 geçici işçi alacak. TÜRKŞEKER işçi alımı ilanıyla başvuru şartları ve tarihlerini paylaştı. Söz konusu paylaşımın ardından işçi alımı başvurusu yapacak olan vatandaşlar İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman? İşte İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru tarihi ve şartları…
11.07.2023 Personel Alımı
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat Kurban Bayramı sürecinde kimi vatandaşlar önceden kurbanlarını alırken, kimileri de son güne bırakıyor. Bu da büyük mağduriyetlere yol açabiliyor. Her sektörde olduğu gibi bu alanda da fırsatçılar kol geziyor. Alınan bazı hayvanların kurbanlık sayılmama ihtimaline karşı uyarı gelirken, iki sahtecilik olayına karşı tedbir çağrısı yapıldı.
27.06.2023 Yaşam
İlaç raporları uzatıldı mı, Sağlık Raporu geçerlilik süresi kaç gün? Raporlar uzatıldı mı 2023, SGK süreli ilaç raporları ne zamana kadar geçerli?
İlaç raporları uzatıldı mı, Sağlık Raporu geçerlilik süresi kaç gün? Raporlar uzatıldı mı 2023, SGK süreli ilaç raporları ne zamana kadar geçerli? İlaç raporları geçerlilik süresi için yapılan aramalar arttı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden sağlık raporlarının geçerlilik süresine ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, 1 Ocak 2020’den sonra sona ermiş ve yenilenmemiş tüm süreli raporların 31 Aralık 2022’ye kadar geçerli kabul edileceği açıklanmıştı, ancak sonrasında sağlık raporu süresiyle ilgili değişikliğe gidilmişti. Peki, İlaç raporları uzatıldı mı 2023? Sağlık raporları ne zaman yenilenecek? SGK süreli ilaç raporları ne zamana kadar geçerli?
19.06.2023 Sağlık
Sağlık raporu süresi ne zaman bitiyor? 2023 ilaç raporu süreleri uzadı mı?
Sağlık raporu süresi ne zaman bitiyor? 2023 ilaç raporu süreleri uzadı mı? Sağlık raporu süresi uzatıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sürekli ilaç kullanan ve kronik hastalığı olanların kullandığı ilaç raporu 2020 yılından bu yana uygulanıyor. Fahrettin Koca sağlık raporu sürelerinin uzatıldığına dair son açıklamayı yaptı. Peki 2023 ilaç raporu süresi ne kadar oldu? İşte detaylar..
18.06.2023 Gündem
Bakan Koca: Süreli sağlık raporlarının süreleri uzatıldı
Bakan Koca: Süreli sağlık raporlarının süreleri uzatıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kronik hastalığı olan ve sürekli ilaç kullanan kişilerle engelliler vatandaşlar için uygulanan rapor geçerlilik süresini uzatma uygulamasının devam ettiğini duyurdu. Bakan Koca, "Sağlık raporlarının geçerlilik süreleri 31 Aralık'a kadar uzatıldı” dedi.
18.06.2023 Gündem
47 ilde düğmeye basıldı! 6 ay takip edildiler: 237 kişi gözaltında
47 ilde düğmeye basıldı! 6 ay takip edildiler: 237 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, vatandaşları mağdur eden ve devleti milyonlarca lira zarar uğratan 490 şahsa yönelik, Mali Suçlar kapsamında 47 ilde bugün sabah saatlerinde paravan operasyonunun yapıldığını duyurdu. Yerlikaya, pek çok ilde dolandırıcılara karşı düzenlenen operasyonda 237 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.
13.06.2023 Gündem
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir? B sınıfı ehliyet de diğer ehliyet grupları gibi kendi içinde sınıflara ayrılır. Bunlar B, B1 ve BE olarak karşımıza çıkar. B1 ehliyeti, B sınıfının bir alt türü kapsamında yer alır. B1 sınıfı ehliyet ağırlığı ise 400 kiloya kadar olan, motor gücü 15 Kw'ı geçmeyen 4 adet tekerlekli motorların kullanımına izin veren bir ehliyet çeşididir.
6.06.2023 Gündem
B2 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B2 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B2 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B2 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir? Araç kullananların mutlaka ehliyet sahibi olması gerekmektedir. Ehliyetlerin türüne göre araç kullanılır. Bazı sınavlardan geçip ehliyet almak gerekir. Günümüzde çoğu kişi B2 ehliyetine sahiptir. 
5.06.2023 Gündem
F Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? F Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
F Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? F Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir? Araç kullanmak için genellikle ehliyetlere ihtiyaç duyulmaktadır. Kullanılan aracın cinsine göre ehliyet çeşitleri de farklılık gösterir. F ehliyet de belli sınavlardan geçtikten sonra alınmaktadır. F Sınıfı Ehliyet
3.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.