Ahmet Tatlıses

Ahmet Tatlıses

Son dakika ahmet tatlıses haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet tatlıses ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet tatlıses haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Tatlıses

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet tatlıses gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 ahmet tatlıses haberi bulunmuştur. Tüm ahmet tatlıses haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki buzlar erimiyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, son olarak sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim devam ediyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor İbrahim Tatlıses açtığı davayla torunu Mert Tatlı’yı oturduğu evden çıkardı. “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” diye oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu.
16.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in oğlu  Ahmet Tatlıses babasına rakip oldu
İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses babasına rakip oldu İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu.
4.09.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten güzel haber! 10'uncu kez dede oluyor
İbrahim Tatlıses'ten güzel haber! 10'uncu kez dede oluyor Oğlu Ahmet Tatlıses ile vasi atama davası nedeniyle mahkemelik olan, torunu Mert Tatlıses'e ise evini işgal ettiği gerekçesiyle dava açan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu kez güzel bir haberle gündeme geldi. Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi olan, torununun çocuğunu gören 71 yaşındaki sanatçı yeniden dede oluyor.
1.06.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm'
İbrahim Tatlıses ile torunu davalık oldu! 'O kirayı ben bahşiş veririm' İbrahim Tatlıses ve torunu arasında sular durulmuyor. Tatlıses, dairesinde oturan torununu çıkarmak için açtığı dava hakkında konuştu. Oğlu ve torununun “akli melekelerinin yerinde olmadığı” iddiasını hazmedemediğini söyleyen sanatçı, “Ben oradaki kirayı bahşiş veriyorum normalde” dedi.
27.05.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses torunuyla mahkemelik oldu!
İbrahim Tatlıses torunuyla mahkemelik oldu! İbrahim Tatlıses, bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’in oğlu Mert Tatlıses’le evi yüzünden mahkemelik oldu.
25.05.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses 'artist şovunu yaptı gitti' demişti! Ahmet Tatlıses'ten açıklama geldi
İbrahim Tatlıses 'artist şovunu yaptı gitti' demişti! Ahmet Tatlıses'ten açıklama geldi İbrahim Tatlıses, 25 Ağustos'ta Bodrum’da trafik kazası geçirdi. Şarampole yuvarlanan araçtan büyük uğraşlar sonucu kurtarıldı. Tatlıses'in bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlıses haberi alır almaz olay yerine gitmişti. Oğlu ile mahkemelik olan İbrahim Tatlıses'in Ahmet Tatlıses için 'Şov yaptı gitti artist' dedi. İbrahim Tatlıses'in sözlerine Ahmet Tatlıses'ten yanıt gecikmedi.
30.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet'e zehir zemberek sözler!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet'e zehir zemberek sözler! Bodrum'da kaza yapan İbrahim Tatlıses araçta sıkıştığı sırada olay yerine ilk koşan isim küs ve davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses idi. İbrahim Tatlıses iyileştikten sonra küs olduğu oğluyla ilgili zehir zemberek sözler söyledi. İkili kazaya rağmen iddialara göre barışmadı.
29.08.2022 Magazin
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu!
Ahmet Tatlıses ve İdo Tatlıses kaza sonrası babaları İbrahim Tatlıses'in yanına koştu! İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdi. Ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu sıkıştığı araçtan çıkarılarak, ambulansla hastaneye kaldırılan usta sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tatlıses'in bir süredir görüşmediği ve vasi davası nedeniyle mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile eski eşi Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses, kazayı duyar duymaz olay yerine geldi.
25.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'e kötü haber! Ahmet Tatlıses babasına vasi atanmasını talep etmişti
İbrahim Tatlıses'e kötü haber! Ahmet Tatlıses babasına vasi atanmasını talep etmişti Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e mahkemeden kötü haber geldi. Oğlu Ahmet Tatlıses hakkında korunma talebinde bulunan İbrahim Tatlıses ret yanıtını aldı.
21.07.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!'
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!' İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından isyan etti. 'Çekirdek ailemi dağıttılar' diyen ünlü türkücü, 'Allah da onları bildiği gibi yapsın' ifadelerini kullandı.
7.06.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki!
İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki! İbrahim Tatlıses’in ‘hastayım, kimse yanımda yok’ sözlerine eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses’ten cevap geldi: Biz elimizden geleni yaptık, kişi kendi kötü olmayı seçti!
23.02.2022 Magazin
Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı
Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, önceki gün beyin ameliyatı geçirdi. Ahmet Tatlıses'in annesi Adalet Sara, oğlunun sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
17.01.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in oğlu ameliyata alındı!
İbrahim Tatlıses'in oğlu ameliyata alındı! Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlıses'ten korkutan bir haber geldi. İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı'dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, kısa süre önce özel bir hastanede beyin ameliyatına alındı.
15.01.2022 Magazin
Korumalar, İbrahim Tatlıses'e siper oldu
Korumalar, İbrahim Tatlıses'e siper oldu Aile sırlarını ifşa ettiği gerekçesiyle peşine düştüğü kişinin oğlu Ahmet Tatlıses olduğu iddia edilen İbrahim Tatlıses, önceki akşam Bodrum Gümüşlük'te görüntülendi.
25.06.2020 Magazin
Oğlunu tehdit edenlere gözdağı verdi
Oğlunu tehdit edenlere gözdağı verdi Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, oğlu İdo'nun tehdit edilmesi konusunda, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tatlıses, Herkes şunu bilsin ki; çapsızlardan gelebilecek her türlü tehdit ve saldırılara misliyle cevap verecek gücümüz var" dedi.
3.07.2018 Magazin
İbrahim Tatlıses’e şok telefon: Oğlunu öldüreceğiz
İbrahim Tatlıses’e şok telefon: Oğlunu öldüreceğiz İbrahim Tatlıses, kendisini arayıp “Oğlun İdo’yu öldüreceğiz” diye tehditte bulunan kişinin kimliğinin tespit edilmesini istedi. Savcılığa başvuran Tatlıses, “Oğlumun can ve mal güvenliği sağlansın” dedi.
2.07.2018 Magazin
'3 yıldır ağır tedavi görüyorum'
'3 yıldır ağır tedavi görüyorum' Miami’de beyin ameliyatı olan babası İbrahim Tatlıses’i yalnız bıraktığı için eleştirilen Ahmet Tatlıses ilk kez konuştu.
16.03.2015 Magazin
'Yoğun bakımda, dua edin'
'Yoğun bakımda, dua edin' İbrahim Tatlıses, Miami'de dün beyin operasyonu geçirdi...
11.03.2015 Magazin
'Oğlum beni özlüyor'
'Oğlum beni özlüyor' İbrahim Tatlıses’in ardından Adalet Durak’tan olan oğlu Ahmet Tatlıses de, 6 yıldır evli olduğu üçüncü eşi Tülay Koçak’tan boşanmaya hazırlanıyor.
21.07.2014 Magazin
Torunlarının sünnetine gitmedi
Torunlarının sünnetine gitmedi İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses’in çocuklarından Mert Tatlıses ile kızı Gülşen Karakeçili’nin oğlu Burak Karakeçili sünnet oldu
18.09.2006 Magazin
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Tatlıses ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet tatlıses haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.