Sabah Sporu

Sabah Sporu

Son dakika sabah sporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabah sporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabah sporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabah Sporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabah sporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 sabah sporu haberi bulunmuştur. Tüm sabah sporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kronik hastalığı olanlara sabah sporu uyarısı
Kronik hastalığı olanlara sabah sporu uyarısı Prof. Dr. Cengiz Köksal, kalp, şeker ve tansiyon hastalarının uyanır uyanmaz spor yapmamasını önerdi.
16.06.2021 Sağlık
Pendik'te feci ölüm! 'Ben böyle bir kaza görmedim'
Pendik'te feci ölüm! 'Ben böyle bir kaza görmedim' İstanbul Pendik sahil yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Metrelerce sürüklenen otomobilde bulunan sürücü hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle sahil yolunda trafik yoğunluğu yaşandı.
17.08.2020 Gündem
Gölette erkek cesedi bulundu! Spor yapan vatandaşlar fark etti...
Gölette erkek cesedi bulundu! Spor yapan vatandaşlar fark etti... Malatya'da sabah sporu yapan vatandaşlar tarafından Orduzu Pınarbaşı Göleti'nde bir erkek cesedi bulundu.
3.06.2020 Gündem
Sahilde sosyal mesafeli sabah sporu!
Sahilde sosyal mesafeli sabah sporu! Corona virüs salgını nedeniyle uzun süre evde kaldıktan sonra spor yapmak isteyen vatandaşların imdadına belediye yetişti. Aydın genelinde sabah sporu etkinliklerine sosyal mesafe gözetilerek yeniden başlandı.
30.05.2020 Gündem
Güçlü bağışıklık sisteminin 'nükleer yakıtı' bal ve pekmez
Güçlü bağışıklık sisteminin 'nükleer yakıtı' bal ve pekmez Kırklareli Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İsmail Özkaya, Kovid-19) karşı immün (bağışıklık) sisteminin güçlendirilmesi için bal ve pekmez tüketilmesini önerdi.
8.04.2020 Sağlık
Deniz çekildi, antik limanın kalıntıları su yüzeyine çıktı
Deniz çekildi, antik limanın kalıntıları su yüzeyine çıktı Balıkesir'in Burhaniye ilçesi Ören sahilinde, gelgit nedeniyle deniz çekilince 2 bin 500 yıllık antik limanın kalıntıları su yüzeyine çıktı.
26.01.2020 Yaşam
Hakkı Bulut’un kızının evine giren hırsızın cezası belli oldu
Hakkı Bulut’un kızının evine giren hırsızın cezası belli oldu Arabesk sanatçısı Hakkı Bulut'un kızı Naz Bulut'un evine girdiği iddiasıyla yargılanan sanık Önder Y.'nin davasında karar çıktı. Önder Y. "Nitelikli hırsızlık" ve "Konut dokunulmazlığının ihlali" suçlarından 2 yıl 11 ay hapis cezası aldı.
10.01.2020 Magazin
Gözler Kayseri Valiliği’nde! Kayseri’de 7 Ocak Salı günü okullar tatil mi?
Gözler Kayseri Valiliği’nde! Kayseri’de 7 Ocak Salı günü okullar tatil mi? Kayseri’de yarın okullar tatil mi? Kayseri’de 7 Ocak Salı günü okullar tatil mi? Kayseri Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? sorularına Kayserililer tarafından cevap aranıyor. Soğuk hava ve kar yağışının olduğu kente öğrenciler, veliler ve öğretmenler yarın Kayseri’de okullar tatil mi? diye araştırıyor. İşte detaylar…
6.01.2020 Gündem
Menderes Türel'in ihbarı polisi harekete geçirdi
Menderes Türel'in ihbarı polisi harekete geçirdi Antalya'da sabah yürüyüşü yaparken kar maskeli ve kamuflajlı birini fark eden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in ihbarı üzerine harekete geçen polis, çevrede arama yaptı. Şüphelinin motosiklete binip, gözden kaybolduğu belirlendi.
27.12.2019 Yaşam
Hakkı Bulut'un kızının evine giren kişi hakim karşısında
Hakkı Bulut'un kızının evine giren kişi hakim karşısında Arabesk sanatçısı Hakkı Bulut'un kızı Naz Bulut'un evine girdiği belirlenen kişi hakim karşısına çıktı. Duruşma sonrası tutuklu sanık Önder Y., Hakkı Bulut'a dönerek "Ben evinize girmedim Hakkı Bey" dedi.
29.11.2019 Magazin
Boğaz’da sabah sporu
Boğaz’da sabah sporu Son dönemde sağlığı için spora ağırlık veren Sezen Aksu, sabah yürüyüşlerine başladı.
10.11.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Hakkı Bulut’un kızını bayıltıp evini soydular
Ünlü sanatçı Hakkı Bulut’un kızını bayıltıp evini soydular Arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’un Bahçelievler’deki evine giren hırsızlar, kızını sprey sıkarak bayılttıktan sonra soygun yaptı.
20.10.2019 Magazin
Selen Görgüzel isyan etti: Bunları döveceğim!
Selen Görgüzel isyan etti: Bunları döveceğim! Evinin yakınındaki parkta sabah sporu yapan Selen Görgüzel, kendisini rahatsız eden manzara konusunda bir paylaşımda bulundu.
31.08.2019 Magazin
Kelly Brook'un son hali şaşırttı!
Kelly Brook'un son hali şaşırttı! Bir dönem 'Eskisi kadar azgınım' açıklamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ateşli manken Kelly Brook, sabah sporu yaparken görüntülendi.
18.04.2019 Magazin
Kartal sahilinde erkek cesedi bulundu!
Kartal sahilinde erkek cesedi bulundu! İstanbul'da Kartal sahilinde kayalıklar arasında 25 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.
26.03.2019 Yaşam
Yaz kampı özgüveni geliştiriyor
Yaz kampı özgüveni geliştiriyor Okulların kapanması ile beraber, aileler çocukları için yaz kampı hazırlığına girdi. KidzMondo Trump İstanbul Yönetim Kurulu Başkanvekili Hande Sabuncuoğlu, yaz kampının sadece eğlendirmediğini, çocukların gelişimine büyük katkı da sağladığını söyledi
18.06.2018 Magazin
Sitoçi cinayetinde yeni gelişme! Yakalandılar
Sitoçi cinayetinde yeni gelişme! Yakalandılar 23 Ocak günü Bakırköy Ataköy'de sabah sporu yaparken, yanına yaklaşan bir tetikçi tarafından kafasından vurulan eczacı Kemal Sitoçi'yi vuran şahısla kendini cinayete azmettirdiği değerlendirilen Sarallar grubundan 2 örgüt yöneticisinin de arasında bulunduğu 31 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
17.04.2018 Gündem
Aşk devam ediyor
Aşk devam ediyor Oyuncu Başak Daşman ile Batuhan Belgimgil, iki yıl önce birlikte rol aldıkları dizide başlayan aşkları devam ediyor.
16.04.2018 Magazin
Güçlü, cesur ve hazırlar!
Güçlü, cesur ve hazırlar! Türkiye’nin en özel birliklerinden biri olan Kayseri 1. Komando Tugayı personeli, Erciyes Dağı eteklerinde, zorlu doğa şartlarında gerçek mermilerle sıkı bir eğitimden geçiriliyor.
28.03.2018 Gündem
İşte Fenerbahçe-Ibrahimovic görüşmesinin detayları
İşte Fenerbahçe-Ibrahimovic görüşmesinin detayları ABD ekibi L.Angeles Galaxy ile 1.5 milyon dolar'dan anlaşma yapan Zlatan İbrahimovic'in, bu transfer öncesi Türkiye'den de bazı takımlara teklif edildiği öne sürüldü.
25.03.2018 Fenerbahçe
Bylock'undan çarpık ilişki çıktı!
Bylock'undan çarpık ilişki çıktı! İtirafçı bir FETÖ mensubunun verdiği ifadeyle doğrultusunda İstanbul 3. Bölge Eyalet imamı Asım kod isimli Ayhan Zelvi yakalanıp tutuklandı. 15 gün süreyle tutulduğu emniyette ifade vermeye yanaşmayıp, kimliğiyle ilgili yanıltıcı bilgiler veren Zelvi’nin incelenen telefonunda ise çarpık ilişki mesajları çıktı. ByLock yazışmalarında “el ele tutuşacak mıyız”, “ keyif senin ile olmaktır bana”, “kırmızı don aldım” gibi ifadeler kullandığını tespit etti.
22.03.2018 Gündem
Güzel çıktım mı?
Güzel çıktım mı? Zehra Çilingiroğlu, önceki gün Tarabya sahilinde sabah sporu yaptı.
13.01.2018 Magazin
Atık sularda zehir takibi
Atık sularda zehir takibi Başbakan Yardımcısı Akdağ, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana gibi büyük şehirlerdeki atık sularda, uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri izlemeye başlayacaklarını söyledi. ‘Ön çalışma Adana’da yapıldı, sonuç başarılı’ dedi.
29.09.2021 Gündem
Sabah egzersizi kalp krizi riskini arttırıyor
Sabah egzersizi kalp krizi riskini arttırıyor Uzmanlar sabah egzersizi konusunda çok kritik bir uyarıda bulundu
10.04.2017 Sağlık
Aslan'a değen sihirli el!
Aslan'a değen sihirli el! Galatasaray yeni teknik direktörü Igor Tudor döneminde toplam altı lig maçına çıktı. Bu maçlarda ortaya çıkan istatistik ise takıma sihirli bir elin değdiğini gösterdi
5.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sabah Sporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabah sporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.