Hakkı Bulut

Hakkı Bulut

Son dakika Hakkı Bulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakkı Bulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakkı Bulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakkı Bulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakkı bulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 hakkı bulut haberi bulunmuştur. Tüm hakkı bulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi...
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi... Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye'de bulunmayacak. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York'a yerleşmeye karar verdi.
19.08.2022 Magazin
Hakkı Bulut'tan 60. evlilik yıldönümünü paylaşımı!
Hakkı Bulut'tan 60. evlilik yıldönümünü paylaşımı! Sahnelerin güçlü sesi Hakkı Bulut eşi Saadet Bulut ile 60. evlilik yıl dönümlerini kutladı. Hakkı Bulut eşiyle pozunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
19.08.2022 Magazin
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu'
Tom Cruise'un eski menajeri konuştu! 'Evlilikleri uzun sürseydi bu benim için sürpriz olurdu' Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Tom Cruise hakkında bilinmeyenlerini eski menajeri Eileen Berlin anlattı. Tom Cruise'un oyunculuk kariyerine ilk başladığı dönemlerini anlatan Eileen Berlin, "çok hırslı ve güvensiz" olduğunu söyledi.
19.02.2022 Magazin
Hakkı Bulut: Bakın şimdiki aşklar bir yıllık, hemen bitiyor
Hakkı Bulut: Bakın şimdiki aşklar bir yıllık, hemen bitiyor Arabesk müziğin efsane ismi Hakkı Bulut, Nişantaşı'nda görüntülendi. 58 yıllık eşi Saadet Bulut ile sosyal medyada yaptığı paylaşımı büyük ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Bakın şimdiki aşklar, sevgililer bir yıllık, beş yıllık veya 10 yılda hemen bitiyor" dedi.
19.02.2022 Magazin
Hakkı Bulut’un kızının evine giren hırsızın cezası belli oldu
Hakkı Bulut’un kızının evine giren hırsızın cezası belli oldu Arabesk sanatçısı Hakkı Bulut'un kızı Naz Bulut'un evine girdiği iddiasıyla yargılanan sanık Önder Y.'nin davasında karar çıktı. Önder Y. "Nitelikli hırsızlık" ve "Konut dokunulmazlığının ihlali" suçlarından 2 yıl 11 ay hapis cezası aldı.
10.01.2020 Magazin
Hakkı Bulut'un kızının evine giren kişi hakim karşısında
Hakkı Bulut'un kızının evine giren kişi hakim karşısında Arabesk sanatçısı Hakkı Bulut'un kızı Naz Bulut'un evine girdiği belirlenen kişi hakim karşısına çıktı. Duruşma sonrası tutuklu sanık Önder Y., Hakkı Bulut'a dönerek "Ben evinize girmedim Hakkı Bey" dedi.
29.11.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Hakkı Bulut’un kızını bayıltıp evini soydular
Ünlü sanatçı Hakkı Bulut’un kızını bayıltıp evini soydular Arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’un Bahçelievler’deki evine giren hırsızlar, kızını sprey sıkarak bayılttıktan sonra soygun yaptı.
20.10.2019 Magazin
Canlı yayında kart şifrelerini söyledi!
Canlı yayında kart şifrelerini söyledi! Hakkı Bulut, canlı yayında kredi kartlarının şifrelerini söyleyince herkes şaştı kaldı...
21.12.2018 Magazin
Hastane odasından ilk fotoğraf
Hastane odasından ilk fotoğraf Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan, by-pass ameliyatı olan Hakkı Bulut’tan güzel haber geldi.
10.08.2018 Magazin
Ameliyat olan Hakkı Bulut, yoğun bakıma alındı!
Ameliyat olan Hakkı Bulut, yoğun bakıma alındı! Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Hakkı Bulut, kapalı by-pass ameliyatı geçirdi. Dört saat süren operasyon sonrası Bulut, yoğun bakıma alındı.
9.08.2018 Magazin
Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı
Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı Arabesk müziğin önemli isimlerinden Hakkı Bulut’un, sağlık sorunları nedeni ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Onur Akay, "stent takılacak damarı kalmamış ve damarı kopacak vaziyetteymiş" dedi.
8.08.2018 Magazin
Müslüm Gürses ve Hakkı Bulut ile sahneye çıkmıştı şimdi ise...
Müslüm Gürses ve Hakkı Bulut ile sahneye çıkmıştı şimdi ise... Müslüm Gürses ve Hakkı Bulut gibi birçok ünlü sanatçıya eşlik eden saz sanatçı Ahmet Geniş, bir ayağını kaybettiği ameliyat sonrası hastalıklarla mücadele ediyor.
4.01.2017 Magazin
Yavuz Seçkin gülmekten kırdı geçirdi!
Yavuz Seçkin gülmekten kırdı geçirdi! Küçükçekmece'de sahne alan ünlü şovmen Yavuz Seçkin, yaptığı taklitlerle hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.
20.10.2016 Magazin
‘Fabrika Kızı’na sürpriz konuk!
‘Fabrika Kızı’na sürpriz konuk! Fulya Zenginer ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı ‘Fabrika Kızı’ ekran macerasına devam ediyor...
30.06.2015 Magazin
Hakkı Bulut'tan Yavuz Bingöl'e tepki!
Hakkı Bulut'tan Yavuz Bingöl'e tepki! Arabesk müzik sanatçısı Hakkı Bulut, müzisyen ve oyuncu Yavuz Bingöl’e yönelik tepkilere ilişkin, "Hiçbir sanatçının siyasete alet edilmemesi gerek. Dinleyiciler karşısında çok büyük prestij kaybı oluyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
'50 tane Meryem bulurum'
'50 tane Meryem bulurum' Hakkı Bulut'tan şaşırtan çıkış
29.08.2013 Magazin
Gitme Müslüm Baba!
Gitme Müslüm Baba! Hayranları Müslüm Baba'nın arkasından koştu...
29.09.2021 Gündem
'Değeri 5 kuruş etmiyor'
'Değeri 5 kuruş etmiyor' Fazıl Say'ın sözlerine çok sert cevap verdi
18.11.2012 Magazin
'Yıllarca millete Tanrı uludur diyerek...'
'Yıllarca millete Tanrı uludur diyerek...' Numan Kurtulmuş'tan çok sert sözler
29.09.2021 Gündem
'Adamın değeri 5 kuruş etmiyor!'
'Adamın değeri 5 kuruş etmiyor!' Ünlü arabeskçiden Fazıl Say'a şok sözler
17.11.2012 Magazin
Nihat Doğan damgasını vurdu!
Nihat Doğan damgasını vurdu! Azer Bülbül'ün cenaze namazı sırasında öyle şeyler yaptı ki...
9.01.2012 Yaşam
'Arabesk şok'la uyandı!
'Arabesk şok'la uyandı! Ünlü orkestra şefi Gürer Aykal, geçirdiği ameliyatın ardından anesteziden çıkmakta zorlanınca...
29.09.2021 Gündem
'Yavşak' kapışması
'Yavşak' kapışması Twitter'da Fazıl Say'la birbirine giren Cüneyt Özdemir programa gelen telefonla şaşkına döndü
24.08.2010 Magazin
Arabeskin babası benim!
Arabeskin babası benim! Fazıl Say’ın gündeme getirdiği arabesk müzikte, şimdi de ‘babalık’ polemiği başladı
11.08.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakkı Bulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakkı bulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.