Rutkay Aziz

Rutkay Aziz

Son dakika rutkay aziz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rutkay aziz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rutkay aziz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rutkay Aziz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rutkay aziz gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 rutkay aziz haberi bulunmuştur. Tüm rutkay aziz haberleri aşağıda listelenmiştir.
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli?
EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) yeni sezona yeni oyuncularla merhaba diyecek. Usta oyuncu ve tiyatrocu Levent Ülgen EDHO'nun yeni oyuncu kadrosuna katılan isimlerden... Levent Ülgen de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da "Efraim" karakterini canlandıracak. EDHO'nun takipçileri de Efraim karakterine hayat veren Levent Ülgen'in hayatını ve kariyerini merak ediyor. Peki, Efraim kimdir? EDHO'nun Efraim'i Levent Ülgen kimdir? Levent Ülgen kaç yaşında ve nereli? Levent Ülgen'in oynadığı diziler ve kariyeri hakkında merak edilenler...
26.10.2021 Gündem
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı!
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı! Şair Nazım Hikmet, ölümünün 58. yılında Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarı başında anıldı.
3.06.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı!
Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh itirafı! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'den Şevket Çoruh ile ilgili bir itiraf geldi.
24.02.2021 Magazin
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı "İspanyol Meyhanesi", "Ayrılanlar İçin", "Sen Neredesin" ve "Bugün Yarın Daima" gibi unutulmaz eserlere imza atan Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı.
7.11.2020 Yaşam
"Yıllarca bana ne eziyet ettiler!"
"Yıllarca bana ne eziyet ettiler!" Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Rutkay Aziz hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.
4.03.2020 Magazin
Doğa Rutkay: Can Yaman'ı tanımıyorum!
Doğa Rutkay: Can Yaman'ı tanımıyorum! Oyuncu Doğa Rutkay, son dönemde ortaya çıkan bazı isimlerin sanal şöhret olduğunu ve sosyal medya sayesinde emek vermeden popüler hala geldiğini savundu.
27.11.2019 Magazin
Rutkay Aziz'den Tarık Akan açıklaması
Rutkay Aziz'den Tarık Akan açıklaması MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın sunduğu 'Senin Mucizen' programına; tiyatro, televizyon ve sinema dünyasının başarılı ismi Rutkay Aziz konuk oldu. Usta sanatçı, çocukluk yıllarından tiyatroya başlama sürecine, evlilik hayatından sinema günlerine kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı.
18.01.2019 Magazin
Gülriz Sururi vefat etti
Gülriz Sururi vefat etti Ünlü sanatçı Gülriz Sururi 90 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2019 Magazin
Mehmet Günsür kimdir? Mehmet Günsür kaç yaşında?
Mehmet Günsür kimdir? Mehmet Günsür kaç yaşında? Mehmet Günsür kimdir? Başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Mehmet Günsür, acı bir haberle gündeme geldi. İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ün babası Teoman Günsür, vefat etti. İşte Mehmet Günsür hakkında merak edilen bilgiler...
9.11.2018 Gündem
Rutkay Aziz'den torun ziyareti
Rutkay Aziz'den torun ziyareti Usta tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz, kızı Doğa Rutkay'ın ikiz bebeklerini ziyaret etti
21.10.2018 Magazin
Kadıköy'de sanat adına dev proje
Kadıköy'de sanat adına dev proje Kadıköy Belediyesinin, İstanbul’un en önemli tiyatro atmosferine sahip Kadıköy’e yepyeni bir tiyatro binası kazandırmak için yola çıktığı proje 'Kadıköy Tiyatro'nun temeli tiyatro sanatçıları ile birlikte atıldı. 8 bin 300 metrekare alanı olan proje birbirinden ünlü oyuncu ve sanatçıların önerileri dikkate alınarak tasarlandı.
9.10.2018 Kültür Sanat
Doğa Rutkay'ın karnı iyice belirginleşti!
Doğa Rutkay'ın karnı iyice belirginleşti! İkiz bebeklerine 3,5 aylık hamile olan oyuncu Doğa Rutkay, babası Rutkay Aziz ile fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
27.02.2018 Magazin
Aydın Boysan sonsuzluğa uğurlandı!
Aydın Boysan sonsuzluğa uğurlandı! Usta sanatçı Münir Özkul'un acı haberinin ardından renkli kişiliği ile tanınan mimar ve gazeteci Aydın Boysan 5 Ocak günü hayata gözlerini yumdu. Aydın Boysan İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Boysan için ilk tören Mimarlar Odası'nda yapıldı. Ardından Teşvikiye Camii'ne götürülen Boysan'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı'na defnedildi.
8.01.2018 Magazin
Bu trendeki herkes şüpheli!
Bu trendeki herkes şüpheli! Agatha Christie’nin en ünlü romanlarından olan Doğu Ekspresi’nde Cinayet, yeniden beyazperdede. Film, yıldız oyuncularla göz dolduruyor ve aslına sadık kalmayı başarıyor
9.11.2017 Arşiv
Yol ayrımındalar
Yol ayrımındalar Uzun süredir sinemada yer almayan Şener Şen, ‘Yol Ayrımı’ ile seyircisiyle buluşuyor. Usta oyuncuya Mert Fırat ve Defne Kayalar eşlik ediyor
31.10.2017 Magazin
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda!
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda! Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği, sinemamızın yaşayan efsanesi Şener Şen’in başrolde yer aldığı 'Yol Ayrımı'nda, Mert Fırat ve Defne Kayalar da rol alıyor.
31.10.2017 Kültür Sanat
Şener Şen 7 yıl sonra geri döndü!
Şener Şen 7 yıl sonra geri döndü! Yıllar sonra 'Yol Ayrımı' filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Şener Şen, "Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum" dedi.
31.10.2017 Kültür Sanat
İki dev oyuncu karşı karşıya!
İki dev oyuncu karşı karşıya! Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği 'Yol Ayrımı’ filminin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Yavuz Turgul'un yeni filminde de 'Eşkıya', 'Muhsin Bey' ve 'Av Mevsimi' gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen başrolde. Filmin sürprizlerinden biri de deneyimli oyuncu Çiğdem Selışık Onat.
27.10.2017 Kültür Sanat
2 dev buluştu
2 dev buluştu Tiyatroda ve sinemada canlandırdığı unutulmaz karakterlerle hafızalarımıza kazınan ünlü tiyatro adamı Rutkay Aziz, yıllar sonra, ‘Yol Ayrımı’ filmi için Şener Şen’le birlikte beyazperdede...
1.10.2017 Magazin
Set ekibine konuşma yasağı!
Set ekibine konuşma yasağı! Yavuz Turgul ‘Yol Ayrımı’ setinde çalışanların filmle ilgili konuşmasını yasaklamış, ‘gizlilik anlaşması’ imzalatmış.
24.09.2017 Kültür Sanat
Mahallenin yakışıklısı gideli  1 yıl  oldu!
Mahallenin yakışıklısı gideli 1 yıl oldu! Hayranları tarafından ‘Mahallenin en yakışıklı ağabeyi’ olarak adlandırılan usta sanatçı Tarık Akan, ölümünün 1. yılında mezarı başında anıldı.
16.09.2017 Magazin
Bahar Şahin, 'Kayıt Dışı'nda
Bahar Şahin, 'Kayıt Dışı'nda Oyuncu Bahar Şahin, 'Kayıt Dışı' adlı dizi ile adından söz ettirecek.
12.09.2017 Televizyon
Yol Ayrımı tamamlandı
Yol Ayrımı tamamlandı Filmleriyle Türk sinema tarihinde derin izler bırakan Yavuz Turgul ile usta oyuncu Şener Şen’i tekrar bir araya getiren ‘Yol Ayrımı’ filminin çekimleri tamamlandı
18.07.2017 Magazin
Şener Şen'in partneri belli oldu!
Şener Şen'in partneri belli oldu! Şener Şen 7 yıl sonra ekrana dönüyor. Şen'e aranan partner de bulundu. Kadroda Rutkay Aziz, Tilbe Saran, Şerif Erol, Çiğdem Selışık Onat, Defne Kayalar ve Nihal Yalçın da var.
26.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rutkay Aziz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rutkay aziz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.