Yol Ayrımı

Yol Ayrımı

Son dakika yol ayrımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol ayrımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol ayrımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Ayrımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol ayrımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 736 yol ayrımı haberi bulunmuştur. Tüm yol ayrımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
Erdem gitti Şota geldi! 15 haftada 14 takım teknik direktör değiştirdi
Erdem gitti Şota geldi! 15 haftada 14 takım teknik direktör değiştirdi Trendyol Süper Lig’de teknik direktör kıyımı devam ediyor. Geride kalan 15 hafta sonunda sonunda 20 takımdan 14'ü, teknik adam değişikliğine gitti.
11.12.2023 Süper Lig
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de!
Euroleague Süper Oranlar ve canlı yayınlarla Misli'de! EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Yeni format, takım kadroları, iddaa oranları, haftanın programı ve bilinmesi gerekenler…
5.10.2023 İddaa
Kamyon, şarampole yuvarlandı! Feci kaza
Kamyon, şarampole yuvarlandı! Feci kaza Adana'nın Ceyhan ilçesinde şarampole yuvarlanan kamyonun şoförü İrfan Özbek, hayatını kaybetti.
2.09.2023 Yaşam
12 gün önce aldığı otomobil sonu oldu
12 gün önce aldığı otomobil sonu oldu İzmir'in Bayraklı ilçesinde, seyir halinde olan Erkan Bilgin'in kullandığı otomobil, belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan ağaca çarptı. Erkan Bilgin, 12 gün önce satın aldığı otomobilinde yaşamını yitirdi.
25.07.2023 Yaşam
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir yol ayrımı olduğunu ifade etti. Savunma sanayinde atılan adımlara dikkat çeken Erdoğan, yeni müjdelerin geleceğini söyledi.
25.03.2023 Gündem
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu...
‘Kilit kavşak’ tarih olacak, 43 ilin geçiş noktasında devrim! Tarih verip duyurdu... Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, hızlı ve konforlu yolculuk imkanının sağlanması hedeflenen Ankara-Delice Otoyolu ile "Köprülü Kavşak" projesi hayata geçiriliyor. AK Parti Milletvekili Ramazan Can, proje sayesinde dini bayramlarda ve hafta sonu tatillerinde yaşanan trafik yoğunluğu sorununun çözüme kavuşacağını belirtti.
7.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları canlı yayında açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu çalışanlarının ek göstergesinin 600 puan artırıldığını duyurdu ve 3600 ek göstergenin yılbaşından itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti. Erdoğan enflasyon ve faiz ile ilgili olarak, "Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faizi artırmayacaktır. Tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz." dedi.
6.06.2022 Gündem
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, Oruç Reis Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Oruç Reis ile ilgili aramalar arttı. Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın akıbeti merak ediliyor. Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye geçen hafta veda etmişti. Peki, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
20.05.2022 Televizyon
Köprü yolunda cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Köprü yolunda cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TEM Otoyolu Osmangazi Köprüsü yol ayrımında cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2.05.2022 Yaşam
Köprü yolunda cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Köprü yolunda cip ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TEM Otoyolu Osmangazi Köprüsü yol ayrımında cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.  
2.05.2022 Yaşam
Beton mikserinin altında kalan Büşra'nın hayali aşçı olmaktı
Beton mikserinin altında kalan Büşra'nın hayali aşçı olmaktı İzmir'in Bornova ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken beton mikserinin altında kalıp yaşamını yitiren lise öğrencisi Büşra Koçak'ın (16) iyi bir aşçı olmayı hayal ettiği, 3 gün önce staja başladığı restoranda mesaisini tamamladıktan sonra evine giderken kazanın meydana geldiği belirtildi. Kazanın ardından gözaltına alınan mikser şoförü ise tutuklandı.
16.04.2022 Gündem
Agresif sürücülere ceza yağdı
Agresif sürücülere ceza yağdı Düzce’de Jandarma ekipleri, sürücülerin agresif araç kullandıkları belirlenen yollarda yaptığı denetimlerde ceza yağdı. Jandarma ekipleri 451 araç kontrol etti yaklaşık 20 bin TL ceza yazdı
14.03.2022 Yaşam
Otoyolda feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı
Otoyolda feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı İzmir'in Bornova ilçesinde otoyolda otomobilin önünde giden otomobile çarptığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
12.03.2022 Yaşam
Kan donduran cinayette, valizden çıkan cesedin kimliği belli oldu
Kan donduran cinayette, valizden çıkan cesedin kimliği belli oldu İzmir'in Buca ilçesinde, 4 gün önce yol kenarında ateşe verilen valizden yanmış erkek cesedi çıktı. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, cesedin servis şoförü Metin Çetinkaya'ya (40) ait olduğu belirlendi. Çetinkaya'nın acı haberi, Narlıdere ilçesindeki ailesine haber verildi.
5.02.2022 Yaşam
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca...
Serhat Akın paylaştı Fenerbahçeliler ayağa kalktı! Yeni hoca... Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Serhat Akın'ın yeni teknik direktör konusunda yaptığı sosyal medya paylaşımı sarı lacivertli camiayı bir hayli heyecanlandırdı.
9.01.2022 Fenerbahçe
Kaçak avcılar, koruma altındaki yaban keçisini vurdu
Kaçak avcılar, koruma altındaki yaban keçisini vurdu Tunceli'de kaçak avcılar tarafından nesli tükenme tehlikesi atında bulunan bir dağ keçisi vuruldu. 
2.01.2022 Yaşam
Sivas'ta askeri araç devrildi: 3 yaralı
Sivas'ta askeri araç devrildi: 3 yaralı Sivas'ın Akıncılar ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker yaralandı.
15.07.2021 Gündem
Dev proje! Büyük gün yarın
Dev proje! Büyük gün yarın Trabzon-Gümüşhane ve Tirebolu-Torul akslarının kesiştiği noktada kesintisiz, güvenli ve konforlu trafik akışını tesis etmek amacıyla yapılan Kürtün Ayrım Kavşağı ve Tüneli yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katılması beklenen törenle hizmete alınacak.
23.04.2021 Gündem
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu!
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu! Kırmızı Oda dizisinde art arda vedalar yaşanıyor. Meriç Aral’ın diziye vedasından haftalar sonra, bu sefer de Tülin Özen ve Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta yapıma veda etmişlerdi. Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu.
1.04.2021 Magazin
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu?
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinin üzerinden 24. yıl geçti. Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? 28 Şubat sürecinde neler yaşandı? İşte 28 Şubat süreci hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinde, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve arkadaşlarına siyaset yasağı getirildi, Refah Partisinin 14 yıl süren siyasi yaşamı da sona erdi.
28.02.2021 Gündem
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti Akciğer kanseri ile mücadele eden Atilla Pekdemir hayatını kaybetti.
1.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yol Ayrımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol ayrımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.