Rus Uzman

Rus Uzman

Son dakika rus uzman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus uzman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus uzman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Uzman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus uzman gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 rus uzman haberi bulunmuştur. Tüm rus uzman haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Diğer ülkelerin askerleri gay barlarda otururken Türk ordusu savaşıyor!'
'Diğer ülkelerin askerleri gay barlarda otururken Türk ordusu savaşıyor!' Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy’un, ABD Kongresi'ndeki F-35 kararına ilişkin olarak “Bu gibi adımlar halinde biz de karşılık vermeye mecbur kalırız” açıklamasını değerlendiren Rus uzman Korotçenko, ABD’nin Türkiye’ye yönelik kullandığı söylemin ültimatoma benzediğini belirtti.
26.05.2018 Dünya
Rus uzmandan itiraf gibi 'füze' açıklaması
Rus uzmandan itiraf gibi 'füze' açıklaması İdlib'te Rus uçağının vurulmasının ardından uzmanlar MANPAD'lerin teröristlerin eline nasıl geçtiği tartışması başladı. Rus uzmanlar olası kaynakları ortaya koydu.
8.02.2018 Dünya
Rus uzman: Türkiye'nin o silahlarını görünce...
Rus uzman: Türkiye'nin o silahlarını görünce... Rus Ulusal Savunma dergisinin baş editörü İgor Korotçenko, Türkiye'nin silah teknolojisinden etkilendiğini belirterek, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu söyledi
17.05.2017 Dünya
Ruslar Türkiye'de denetleme yapacak
Ruslar Türkiye'de denetleme yapacak Ulusal Nükleer Risk Azaltma Merkezi Başkanı Sergey Rıjkov, Rus uzman grubunun Türkiye'de belirtilen bölgede denetleme yapacağını bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Strela füzesiyle PYD’ye eğitim!
Strela füzesiyle PYD’ye eğitim! Rusya ile PYD arasında 5 ay süren görüşme trafiğinin detayları ortaya çıkıyor...
29.09.2021 Gündem
'Erdoğan savaşa girmeyecek çünkü...'
'Erdoğan savaşa girmeyecek çünkü...' Rus uzmandan çok çarpıcı yorum
5.10.2012 Yaşam
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Binlerce cana mal olan savaş son dönemde ülkenin doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. ABD'den gelen açıklama ise bu gizem perdesini araladı. İşte savaşın kaderine etki eden kritik adım...
27.04.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor?
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor? Ukrayna-Rusya savaşında Rus ordusunun hızı kesildi. Ukrayna birliklerinin Rusya'nın tanklarının yaklaşık yüzde 10'unu imha etmesi tankları bir kez daha tartışma konusu haline getirdi. Bazı uzmanlar tankların devrinin yavaş yavaş sona erdiğini belirtirken, bu durumun Rusya'nın kritik hatasından kaynaklandığını belirtenler de mevcut. İşte Rus ordusunun tankları tartışmaya açan kritik hatası...
23.03.2022 Dünya
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı...
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı... Rusya'nın Ukrayna işgalinde 27 gün geride kalırken Ukrayna'nın pek çok kentinde yaşanan şiddetli çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'in çevresinden gelen uydu görüntüleri ise kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi oldu. Görüntüleri inceleyen askeri uzmanlar Rus ordusunun yeni planını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Ukrayna İçişleri Bakanı dünyaya duyurdu! Aylar değil yıllarca sürecek: işte Ukrayna'yı bekleyen gizli tehlike...
Ukrayna İçişleri Bakanı dünyaya duyurdu! Aylar değil yıllarca sürecek: işte Ukrayna'yı bekleyen gizli tehlike... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ediyor. Ukrayna İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky, Rus işgali sona erdikten sonra ülkedeki patlamamış mühimmatı etkisiz hale getirmenin yıllar alacağını söyledi. Ukrayna özellikle siviller için büyük bir tehlike oluşturan patlamamış mühimmatların temizlenmesi için ABD ve Avrupa'dan yardım istedi.
19.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında dünyayı korkutan ihtimal! İşte Ukrayna'yı bekleyen kabus senaryosu...
Rusya-Ukrayna savaşında dünyayı korkutan ihtimal! İşte Ukrayna'yı bekleyen kabus senaryosu... Ukrayna-Rusya savaşında 23'üncü gününde de can almaya devam ederken bir yandan da müzakereler sürüyor. Ateşkes için 'tarafsızlık modeline' işaret eden Moskova'nın bu konuda uzlaşma sağlanabileceğini bildirmesi ile barış umutları yeniden yeşerdi. Uzmanlar tarafsızlığın barışa giden yolda ilerlemenin önemli bir parçası olduğu konusunda hemfikir. Ancak savaşın bitmesi Ukrayna'daki çatışmaların son bulması anlamına gelmeyebilir.
18.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu...
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu... ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından peş peşe yaptırım karalarını açıkladı. Öte yandan ekonomik olarak Rusya'nın nefesini kesecek bir hamle planlanıyor. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın Birleşmiş Milletler kürsüsünden Rusya'nın SWIFT adı verilen uluslararası ödeme sistemiyle olan bağlarının acilen kesilmesini istedi. Peki nedir bu SWIFT sistemi ve ne işe yarıyor? Daha da önemlisi Rusya'nın sistemin dışında bırakılması ne anlama geliyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...
26.02.2022 Dünya
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Türkiye ve Rusya'dan peş peşe açıklamalar... Çekiliyorlar
Türkiye ve Rusya'dan peş peşe açıklamalar... Çekiliyorlar Milli Savunma Bakanlığı'nca, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde şu ana kadar 40 mayın ve 227 el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirildiği bildirildi. Rusya'dan yapılan açıklamada ise YPG'lilerin sınırdan çekilmeye başladığı duyuruldu.
24.10.2019 Gündem
"Erdoğan S-400 alırsa 'bölgenin reisi' olur"
"Erdoğan S-400 alırsa 'bölgenin reisi' olur" Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze sistemi alacağı yönündeki haberleri değerlendiren Rus askeri uzman, füze savunma sistemini alması durumunda Erdoğan'ın 'bölgenin reisi' olacağını ifade etti.
12.03.2017 Dünya
Rusya ve Türkiye kanatlarını birleştirdi
Rusya ve Türkiye kanatlarını birleştirdi Rusya ve Türkiye’nin Suriye’de DEAŞ mevzilerine düzenlediği ilk ortak hava operasyonu, Rus basınında çok geniş yer aldı
29.09.2021 Gündem
DEAŞ’a havadan karadan baskı
DEAŞ’a havadan karadan baskı El Bab’ın son olarak güneyden de kuşatılmasının ardından operasyonlar hızlanırken TSK önceki gün DEAŞ’a ait 103 hedefi fırtına obüsü, roketatar ve havan atışlarıyla vurdu
29.09.2021 Gündem
Suriye'deki operasyonda hedef olan tankımız Rus silahıyla vurulmuş
Suriye'deki operasyonda hedef olan tankımız Rus silahıyla vurulmuş Fırat Kalkanı harekatında YPG'nin hedef aldığı tankın sürücüsü Uzman Çavuş Ercan Çelik'in rus yapımı tanksavarla şehit edildiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Charter uçuşları bekleniyor!
Charter uçuşları bekleniyor! Moskova-Ankara ilişkilerinin normallaşmesi sonrası charter uçuşlarının yeniden başlayacak olmasının önümüzdeki ay Rusya’da Türkiye turlarının fiyatlarında ciddi indirime yol açması bekleniyor.
16.08.2016 Ekonomi
'Rusya ve Esad rejimi verdiği sözleri tutmalı aksi takdirde...'
'Rusya ve Esad rejimi verdiği sözleri tutmalı aksi takdirde...' Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yeni Türkiye Yolunda" programında konuştu.
29.09.2021 Gündem
Rus askeri sınırımızda
Rus askeri sınırımızda 30 Eylül’den beri muhalif gruplara karşı hava saldırısı düzenleyen Rusya’nın, Beşar Esad rejimi ve terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD kontrolündeki Kamışlı kentine 100 asker ve teknik uzman gönderdiği öne sürüldü...
29.09.2021 Gündem
Türk bankalarına Rus baskını!
Türk bankalarına Rus baskını! Rusya’nın uçak krizi nedeniyle Türkiye’ye yönelik yürüttüğü gerginlik politikası Türk bankalarına da sıçradı...
18.12.2015 Ekonomi
Rusya, Suriye'deki operasyonlar için servet harcıyor
Rusya, Suriye'deki operasyonlar için servet harcıyor Esad güçleriyle beraber Suriye'de IŞİD'e yönelik hava operasyonları gerçekleştiren Rusya'nın bu operasyonlardaki günlük maliyeti 3.3 milyon dolara denk geliyor.
11.12.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rus Uzman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus uzman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.