Rumeli Feneri

Rumeli Feneri

Son dakika Rumeli Feneri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rumeli Feneri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rumeli Feneri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rumeli Feneri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rumeli feneri gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 rumeli feneri haberi bulunmuştur. Tüm rumeli feneri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak
Denizlerde av yasağı kalkıyor! Tezgahlar dolup taşacak Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona eriyor. Teknelerini ve ağlarını yeni sezona hazırlayan balıkçılar av sezonunun başlamasını bekliyor. Rumeli Feneri'ndeki balıkçı barınağında hazırlıklarını sürdüren balıkçılardan İsmail Pekdemir, "Geçen yıllara göre palamut çok var diyemeyiz ama Allah nasip ederse hamsi var, çinekop var, istavrit var, lüfer var yani Allah herkesin rızkını verir. " dedi. Balıkçı Aydoğan Kamburoğlu ise artan maliyetleri gerekçe göstererek, "Zaten şu an da hazırlığımızı yapıyoruz ama denize çıkıp çıkmayacağımız henüz belli değil. Artan maliyetlerden dolayı şu an da eleman dahi almış değilim. " diye konuştu.
27.08.2023 Yaşam
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Rumeli feneri açıklarında, Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri makine arızası yapınca boğaz trafiğe kapatıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri yönlendirildi. Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " Rusya'dan Çin'e seyir halindeyken Türkeli Feneri açıklarında makine arızası yaşayan GUANYIN isimli 244m boyundaki petrol tankeri için Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA 7 ve 11 Römorkörlerimiz ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı. Makine arızası yapan petrol tankeri nedeniyle İstanbul Boğazı bir süre çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.Tankerin arızasının giderilmesinin ardından yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapalı olan İstanbul Boğazı yeniden açıldı.
23.08.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmaları çerçevesinde Sarıyer'de bazı mahallerde 14 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı belirtildi.
5.09.2022 Gündem
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi...
Dünyanın gözü İstanbul'da! MSB resmen açıkladı, ilk tahıl gemisi... Dünyanın gözü İstanbul'da. Tahıl sevkiyatı anlaşması çerçevesinde Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan yola çıkarak dün akşam saatlerinde Sarıyer açıklarına demir atan mısır yüklü Razoni isimli gemide bu sabah yapılması beklenen denetim tamamlandı. Geminin incelemelerin ardından İstanbul Boğazı'nı geçerek tekrar yola çıktı.
3.08.2022 Gündem
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı
Boğaz’da serseri mayın alarmı! Detaylar ortaya çıktı Ukrayna’nın Odessa’dan denize döktüğü mayınlar tedirginliğe yol açmıştı. Dün Sarıyer açıklarında balıkçılar tarafından fark edilen bir mayın da alarma neden oldu. Boğaz 5 saat boyunca gemi trafiğine kapatıldı, SAS timleri mayını etkisiz hale getirdi. Bakan Akar mayının eski tip olduğunu açıkladı.
27.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Bakan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısını aralıyoruz." dedi.
17.01.2022 Gündem
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp
Arnavutköy'de tekne alabora oldu! 1 kişi kayıp Rumeli Feneri'nden denize açılan içinde 2 kişinin bulunduğu tekne, Arnavutköy, Karaburun Sahili açıklarında alabora oldu. Bir kişi 2 saat boyunca yüzerek kıyıya ulaşarak kurtulurken, kaybolan bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
2.05.2021 Yaşam
İETT gece seferlerine yeniden başlıyor
İETT gece seferlerine yeniden başlıyor İETT, pandemi nedeniyle ara verilen gece otobüs seferlerine bu geceden itibaren yeniden başlayacak.
15.06.2020 Gündem
İstanbul'da 18 Şubatta su kesintisi olacak! Sular ne zaman, saat kaçta gelecek?
İstanbul'da 18 Şubatta su kesintisi olacak! Sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yaptığı yazılı açıklamada, Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ta 18-19 Şubat'ta bazı bölgelere 24 saat su verilemeyeceğini duyurdu. Sular ne zaman, kaçta gelecek?
15.02.2020 Gündem
İETT paylaştı! İşte 24 saat ulaşımın olduğu hatlar
İETT paylaştı! İşte 24 saat ulaşımın olduğu hatlar İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT), bazı hatlarda gece seferleriyle ilgili düzenleme yaptı. Buna göre bazı güzergahlarda 24 saat ulaşım hizmeti verilecek.
22.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte kesin korunacak hassas alanlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte kesin korunacak hassas alanlar İstanbul, Balıkesir, Kayseri ve Trabzon'daki bazı doğal sit alanları Cumhurbaşkanı kararlarıyla "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.
25.06.2019 Ekonomi
Üniversiteli genç Sarıyer’de boğuldu
Üniversiteli genç Sarıyer’de boğuldu İstanbul Sarıyer’de üniversite öğrencisi Mevlüt İlavlı, arkadaşlarıyla girdiği denizde boğularak can verdi.
23.09.2018 Yaşam
250 yıllık zırh ile klipte
250 yıllık zırh ile klipte Tan Taşçı, sekizinci stüdyo albümü ‘Bana Aşktan Söz Etme’yi tüm dijital platformlarda yayımladı.
11.09.2018 Magazin
Boğaz’ın incisi ahır oldu!
Boğaz’ın incisi ahır oldu! İstanbul Boğazı’nın Karadeniz’e en uç noktasında yer alan Rumeli Feneri Kalesi kaderine terk edildi. Harabeye dönen kaleyi ziyarete gelenler ineklerle karşılaşıyor.
6.07.2018 Yaşam
Abdülmetin Balkanlıoğlu hayatını kaybetti
Abdülmetin Balkanlıoğlu hayatını kaybetti İsmailağa camiasının önde gelen isimlerinden Abdülmetin Balkanlıoğlu (60) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
20.06.2018 Yaşam
Kıştan sonra yazdan önce...
Kıştan sonra yazdan önce... Resmi olarak bahar geldi, şimdi sokağa çıkma, kırlara uzanma, hafta sonlarında sosyalleşme zamanı. Biz de 2018 ilkbaharını unutulmaz kılacak etkinlikler listesi hazırladık..
30.03.2018 Arşiv
İstanbul'da o ilçelere 24 saat su verilemeyecek!
İstanbul'da o ilçelere 24 saat su verilemeyecek! Kağıthane, Sarıyer ve Beşiktaş'ın bazı kesimlerine 5-6 Şubat'ta su verilemeyecek.
3.02.2018 Gündem
Batan gemi için Interpol siyah bülten çıkardı
Batan gemi için Interpol siyah bülten çıkardı Rumeli Feneri’nde içindeki Afgan kaçaklarla birlikte batan teknede bulunan bir yolcunun kimliğinin tespiti için Interpol aileyi Siyah Bülten ile arıyor
1.02.2018 Gündem
Beyaz ve Ayla klipte buluştu
Beyaz ve Ayla klipte buluştu Gökhan Tepe yeni albümü öncesinde yayınladığı yepyeni single çalışması ‘Sevda Çocukları’na film gibi bir klip çekti.
24.11.2017 Magazin
Kilyos açıklarında yük gemisi ortadan ikiye ayrıldı
Kilyos açıklarında yük gemisi ortadan ikiye ayrıldı Moğolistan bayraklı ‘Leonardo’ isimli 114 metre uzunluğundaki kuru yük gemisi, tamire gittiği esnada gece saatlerinde Sarıyer Kilyos açıklarında ortadan ikiye bölündü.
27.08.2017 Yaşam
15 Temmuz'da Metrobüsler çalışacak mı? Açıklama geldi...
15 Temmuz'da Metrobüsler çalışacak mı? Açıklama geldi... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün anma etkinleri nedeniyle bu gece 02.00'da kapatılacağı duyurulmuştu. Konuyla ilgili yapılan yeni açıklamada köprünün yarın (15 Temmuz 2017) saat 12.00'dan itibaren kapatılacağı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Balıkçının mühendis oğlu balıkçı denetiminde komaya sokuldu!
Balıkçının mühendis oğlu balıkçı denetiminde komaya sokuldu! Denetime gittikleri Rumeli Feneri Balıkçı Barınağı’ndaki bir balıkçı genç mühendisi itince düşüp başını çarptı. Kafatası kırılan 32 yaşındaki Mehmet Özdinar 3 saatlik beyin ameliyatının ardından komaya girdi
7.10.2016 Yaşam
Anne olunca anlarsınız
Anne olunca anlarsınız Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte Rumeli Feneri Kahraman Balık’ta akşam yemeği yedi...
26.09.2016 Magazin
İETT İstanbul'da gece ulaşımı için sefer başlattı
İETT İstanbul'da gece ulaşımı için sefer başlattı İETT, İstanbul’un merkezi noktalarına koyduğu seferler ile İstanbullulara gece yolculuk yapma imkanı sunuyor...
4.02.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Rumeli Feneri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rumeli feneri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.