Roman Polanski

Roman Polanski

Son dakika Roman Polanski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Roman Polanski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Roman Polanski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roman Polanski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roman polanski gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 roman polanski haberi bulunmuştur. Tüm roman polanski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi)
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi) Fransa'nın Oscar'ı olarak bilinen Cesar Sinema Ödülleri sahiplerini buldu. Fransız yönetmen Ladj Ly'in yönettiği "Les Miserables" en iyi film ve en iyi montaj ödüllerine layık görülürken, tecavüzle suçlanan Polonya asıllı Fransız Roman Polanski, "J'accuse" filmiyle en iyi yönetmen ödülünü aldı. Polanski, ödülü almak için sahneye çıktığında birçok sanatçı ve davetli salonu terk ederek tepkilerini gösterdi. Roman Polanski kimdir?
29.02.2020 Gündem
Margot Robie sete indi
Margot Robie sete indi Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt’in başrol olduğu Quentin Tarantino filmi ‘Once Upon A Time In Hollywood’tan ilk Margot Robbie görseli yayınlandı.
7.08.2018 Magazin
Sinema Sanatları Akademisi, Cosby ve Polanski'yi üyelikten çıkardı
Sinema Sanatları Akademisi, Cosby ve Polanski'yi üyelikten çıkardı Oscar ödüllerini dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, cinsel saldırı suçlarından hüküm giyen aktörler Bill Cosby ve yönetmen Roman Polanski'nin üyelikten çıkarılmasına karar verdi.
3.05.2018 Magazin
En ünlü seri  katil öldü
En ünlü seri katil öldü Dünyanın en çok tanınan seri katili Amerikalı Charles Manson 83 yaşında cezaevinde öldü. Acımasız katil, kurduğu tarikat üyelerine işlettiği 9 cinayet nedeniyle hapis yatıyordu
20.11.2017 Dünya
Seri katil Charles Manson öldü
Seri katil Charles Manson öldü Dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson 83 yaşında öldü.
20.11.2017 Dünya
Son dakika...  Seri katil hastaneye kaldırıldı!
Son dakika... Seri katil hastaneye kaldırıldı! Seri katil ve tarikat lideri 83 yaşındaki Charles Manson Kaliforniya'da hastaneye kaldırıldı.
16.11.2017 Dünya
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor...
Hollywood’da 'taciz ve tecavüz' patlaması! Bir bir ortaya çıkıyor... Hollywood’da yapımcı Harvey Weinstein’la başlayan taciz iddialarının ardından her gün bir başka ünlü hakkındaki karanlık sırlar ortaya çıkıyor
12.11.2017 Magazin
Polanski’ye yeniden taciz şoku!
Polanski’ye yeniden taciz şoku! Polonyalı yönetmen Roman Polanski (84) hakkında çıkan taciz iddialarına bir yenisi daha eklendi.
4.10.2017 Magazin
Ünlü yönetmene üçüncü cinsel istismar suçlaması!
Ünlü yönetmene üçüncü cinsel istismar suçlaması! 'Rosemary's Baby', 'Chinatown' ve 'The Pianist' gibi filmlerin Polonya asıllı yönetmeni Roman Polanski yine cinsel istismar suçlamasıyla karşı karşıya...
17.08.2017 Magazin
Cesar’da jüri Roman Polanski’ye emanet
Cesar’da jüri Roman Polanski’ye emanet Fransa'nın Oscar'ı olarak bilinen ve bu yıl 42'ncisi düzenlenecek Cesar Sinema Ödülleri yarışmasının jüri başkanlığını yönetmen Roman Polanski'nin (83) yapacağı bildirildi.
19.01.2017 Kültür Sanat
Polonyalı yönetmen Polanski ABD'ye iade edilmeyecek
Polonyalı yönetmen Polanski ABD'ye iade edilmeyecek Adalet Bakanı Ziobro'nun teklifiyle yeniden görülen davada, Polanski'nin ABD'ye iade edilmemesi kararı onandı
17.06.2021 Dünya
Ünlü yönetmene şok! Cinsel saldırıdan...
Ünlü yönetmene şok! Cinsel saldırıdan... Polonya, 1977’de 13 yaşındaki bir kıza cinsel saldırıda bulunup ülkeyi terk eden yönetmen Polanski’yi ABD’ye iade etmeye hazırlanıyor Polonya Adalet Bakanı Zbigniew Ziobro, 1977'de o tarihte 13 yaşında olan Samantha Geimer'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ünlü yönetmen Roman Polanski'nin ABD'ye iadesi için gerekli yasal işlemleri başlatacaklarını duyurdu...
1.06.2016 Magazin
Ünlü yönetmene Cannes'da tecavüz esprisi
Ünlü yönetmene Cannes'da tecavüz esprisi Cannes Film Festivali'nde, daha önce hakkında cinsel taciz suçlamaları bulunan yönetmen Woody Allen'a tecavüz ile ilgili espri yapıldı.
12.05.2016 Magazin
Polonya Polanski’yi vermiyor
Polonya Polanski’yi vermiyor Polonya’da, ABD’nin 1977 yılında bir kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmekle suçlanan yönetmen Roman Polanski’nin iadesini incelediği dava sonuçlandı. Krakow’daki mahkeme, 82 yaşındaki yönetmenin ABD’ye iade edilmesinin yasal olmadığına karar verdi.
30.10.2015 Dünya
Tecavüzle suçlanan ünlü yönetmen hakkında karar açıklandı
Tecavüzle suçlanan ünlü yönetmen hakkında karar açıklandı Polonya'da mahkeme, Polanski'nin iade edilmesinin yasaya aykırı olduğuna hükmetti.
30.10.2015 Dünya
Polanski tacizin hesabını veriyor!
Polanski tacizin hesabını veriyor! Dünyaca ünlü yönetmen Roman Polanski, 1977 yılında bir kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmek suçundan ABD tarafından iade talebinin incelendiği Polonya’da görülen duruşmaya katıldı...
25.02.2015 Dünya
Ünlü yönetmen ifade verdi
Ünlü yönetmen ifade verdi ABD, 1977 yılında reşit olmayan bir kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmek suçundan aranan 81 yaşındaki ünlü yönetmen Roman Polanski'nin Polonya'dan iadesini istedi...
7.01.2015 Magazin
'Kıvanç’a aşık olmamak imkansız'
'Kıvanç’a aşık olmamak imkansız' Bu yıl Malatya Film Festivali’nin onur konuğu olan Nastassja Kinski’yi Malatya’da yakaladım...
29.11.2014 Arşiv
80 yaşındaki seri katille evlenecek
80 yaşındaki seri katille evlenecek Dünyanın en çok tanınan seri katillerinden 80 yaşındaki Amerikalı Charles Manson'a kendisini hapishanede ziyaret eden 26 yaşındaki Afton Elaine Burton'la evlenmesine izin verildiği belirtildi.
18.11.2014 Dünya
Boy farkı aşka engel değil!
Boy farkı aşka engel değil! İspanyol El Mundo gazetesi, dünyaca ünlü yıldızların, magazin gündeminden düşmeyen aşk ilişkilerinde ‘Erkek kadından uzun olmalıdır’ mottosunun çiğnendiğini gözler önüne serdi...
2.09.2014 Magazin
Kızını seri katille evlendiriyor!
Kızını seri katille evlendiriyor! Kızının dünyanın en ünlü seri katillerinden biriyle evleneceğini öğrenen baba..
12.07.2014 Dünya
Bakın kimle evleniyor...
Bakın kimle evleniyor... 79 yaşındaki azılı katil Charles Manson 25 yaşındaki müridiyle evlenecek
22.11.2013 Dünya
Küba’dan ABD’ye uçarken çakıldı!
Küba’dan ABD’ye uçarken çakıldı! Yılmaz Güney başarılı olamadı
29.09.2021 Gündem
'Tecavüz değil...'
'Tecavüz değil...' Ünlü film yönetmeni ona tecavüz ettiğini itiraf etti ama o ilk kez konuştu...
18.09.2013 Dünya
`Tecavüz değil, reyting kurbanıyım`
`Tecavüz değil, reyting kurbanıyım` Amerikalı film yönetmeni Roman Polanski'nin, 1970'li yılların sonlarında tecavüz ettiği Samantha Geimer, yaşadığı olayın hayatını nasıl etkilediğini anlatan bir kitap yazdı.
18.09.2013 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Roman Polanski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roman polanski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.