Charles Manson

Charles Manson

Son dakika Charles Manson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Charles Manson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Charles Manson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Charles Manson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan charles manson gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 charles manson haberi bulunmuştur. Tüm charles manson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüya gibi başladı kabusa döndü! 3 anne ve 6 çocuğu korkunç bir şekilde katledildi...
Rüya gibi başladı kabusa döndü! 3 anne ve 6 çocuğu korkunç bir şekilde katledildi... Dünya, 4 Kasım 2019'da Meksika'nın kuzeyinden gelen bir haberle dehşete düştü. Üç SUV'den oluşan bir konvoy halinde gündüz vakti yolda ilerleyen kadın ve çocuklar, korkunç bir şekilde katledilmişti. Ölenlerin hepsi kadın ve çocuktu.
13.07.2022 Dünya
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın...
Marilyn Manson'a taciz suçlaması! Oyuncu Evan Rachel Wood ve 4 kadın... Tüm dünyada adeta bir akım haline gelen MeToo hareketi ile birçok ünlü isim tacizle suçlandı. Son olarak ABD’li ünlü rockçı Marilyn Manson 5 kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı. Marilyn Manson'ı tacizle suçlayanlar arasında nişanlısı olan oyuncu Evan Rachel Wood de bulunuyor.
3.02.2021 Dünya
En ünlü seri  katil öldü
En ünlü seri katil öldü Dünyanın en çok tanınan seri katili Amerikalı Charles Manson 83 yaşında cezaevinde öldü. Acımasız katil, kurduğu tarikat üyelerine işlettiği 9 cinayet nedeniyle hapis yatıyordu
20.11.2017 Dünya
Seri katil Charles Manson öldü
Seri katil Charles Manson öldü Dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson 83 yaşında öldü.
20.11.2017 Dünya
Son dakika...  Seri katil hastaneye kaldırıldı!
Son dakika... Seri katil hastaneye kaldırıldı! Seri katil ve tarikat lideri 83 yaşındaki Charles Manson Kaliforniya'da hastaneye kaldırıldı.
16.11.2017 Dünya
80 yaşındaki seri katille evlenecek
80 yaşındaki seri katille evlenecek Dünyanın en çok tanınan seri katillerinden 80 yaşındaki Amerikalı Charles Manson'a kendisini hapishanede ziyaret eden 26 yaşındaki Afton Elaine Burton'la evlenmesine izin verildiği belirtildi.
18.11.2014 Dünya
Kızını seri katille evlendiriyor!
Kızını seri katille evlendiriyor! Kızının dünyanın en ünlü seri katillerinden biriyle evleneceğini öğrenen baba..
12.07.2014 Dünya
Bakın kimle evleniyor...
Bakın kimle evleniyor... 79 yaşındaki azılı katil Charles Manson 25 yaşındaki müridiyle evlenecek
22.11.2013 Dünya
Suçlu hatıraları kapış kapış
Suçlu hatıraları kapış kapış Suçlulara ait eşyalar internet üzerinden açık artırma usülü satılıyor ve büyük ilgi görüyor
4.01.2012 Dünya
Yeni rolü seri katil
Yeni rolü seri katil “Kuzey Güney” dizisinin Güney’i Buğra Gülsoy, “Pragma” adlı tiyatro oyununda seri katili canlandıracak.
14.12.2011 Magazin
Tam bir psikopat çıktı!
Tam bir psikopat çıktı! 17 yaşındaki M.F.’nin bilgisayar kayıtlarından Karındeşen Jack’e hayran olduğu, sıkıldığında bir yerlerini kestiği ve “Yakında beni herkes tanıyacak” dediği belirlendi
1.06.2008 Yaşam
İdolü Karındeşen Jack!
İdolü Karındeşen Jack! Annesini öldürüp iç organlarını çıkartmıştı..
29.09.2021 Gündem
Kötü kız olacak
Kötü kız olacak Yeni filminde ilginç bir rol alıyor VİDEO
31.03.2008 Magazin
Eli bıçaklı star
Eli bıçaklı star Marilyn Manson, Radar Live Festivali’nin kapanış konserinde 65 bin kişinin karşısına çıktı VİDEO FOTO GALERİ
4.07.2007 Magazin
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi)
Roman Polanski kimdir? (Cesar Sinema Ödülleri alınırken protesto edildi) Fransa'nın Oscar'ı olarak bilinen Cesar Sinema Ödülleri sahiplerini buldu. Fransız yönetmen Ladj Ly'in yönettiği "Les Miserables" en iyi film ve en iyi montaj ödüllerine layık görülürken, tecavüzle suçlanan Polonya asıllı Fransız Roman Polanski, "J'accuse" filmiyle en iyi yönetmen ödülünü aldı. Polanski, ödülü almak için sahneye çıktığında birçok sanatçı ve davetli salonu terk ederek tepkilerini gösterdi. Roman Polanski kimdir?
29.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Charles Manson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki charles manson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.