Gazete Vatan Logo
Magazin Kötü kız olacak

Kötü kız olacak

Yeni filminde ilginç bir rol alıyor VİDEO

Sorunlu yıldız, sinema dünyasında kalıcı bir yer edinmek için seri katil Charles Manson'un müritlerinden birini canlandırmayı kabul etti.

Eğer Lindsay Lohan film dünyasında kendisine kalıcı bir isim yapmak istiyorsa, belki de seri katil Charles Manson’un müritlerinden birini oynayarak bu amacına ulaşacak.

"E news" haberine göre "Mean Girls" filminin yıldızı, şarkıcı Lohan, "Manson Girls" filminde, 1960’lı yıllarda tüyler ürpertici cinayetlerin sorumlu Charles Manson’un müritleri hakkındaki bir filmde, sıkı bir Manson takipçisi olan Nancy Pitman’ı canlandıracak.

Film prodüktürü Brad Wyman, "Evet, filmi Lindsay ile çekmeye karar verdim" diyerek haberleri doğruladı. Wyman aynı zamanda, prodüksiyon firmasının sorunlu aktrisi sigortalamak ile ilgili bir problem yaşamadıklarını da söyledi.

Charles Manson 1960'lı yıllarda Kaliforniya'da bir cemaat yaratarak, çeşitli cinayetler planlamış ve gerçekleştirtmişti. Bu cinayetlerden bir tanesi de, müritlerinden 4 tanesinin bir gece korkunç bir şekilde, Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate ve üç arkadaşını katletmesiydi.

Manson sonradan müritlerinden birinin konuşması üzerine yakalanmış ve müebbet hapse mahkum olmuştu.












Haberin Devamı