Gazete Vatan Logo

Tam bir psikopat çıktı!

17 yaşındaki M.F.’nin bilgisayar kayıtlarından Karındeşen Jack’e hayran olduğu, sıkıldığında bir yerlerini kestiği ve “Yakında beni herkes tanıyacak” dediği belirlendi

BURSA’da annesi 46 yaşındaki Asiye F.’yi bıçakladıktan sonra boğarak öldüren ve cesedini 13 parçaya ayırıp poşetleyerek denize atmaya hazırlanırken yakalanan 17 yaşındaki M.F.’nin, internetteki sitelerden birinde açtığı sayfada kız arkadaşıyla öpüşürken ilginç bir fotoğrafı ortaya çıktı. M.F.’nin fotoğrafta kendi yüzüne İngilizce hayır anlamına gelen ‘No’, kız arkadaşının yüzüne de savaş anlamına gelen ’War’ yazdığı dikkat çekti. M.F.’nin internetteki sayfalarında işkenceyle öldürülmüş insan fotoğrafları yer alıyor. M.F.’nin aynı sitede, ’Alkolik Hareket Partisi’ adıyla oluşturulan gruba da üye olduğu belirlendi.

Karındeşen’i örnek almış

Satanist olduğundan şüphelenilen M.F.’nin sorgusunda, “Allah’a inanmıyorum ki, onun yarattığı şeytana tapayım. Satanist değil, ateistim” dediği de belirtildi. Bu arada M.F.’nin internette adına açılan sayfalarda örnek aldığı kişiler diye koyduğu listede ise, dünyaca ünlü seri katiller ’Karındeşen Jack’ve ’Charles Manson’ın ismine rastlandı. Listede ünlü Amerikalı aktör Anthony Hopkins’in canlandırdığı psikopat ’Hannibal Lecter’ karakterine ilham kaynağı olan ’Amerika’nın öcüsü’ diye bilinen seri katil Albert Fish dikkat çekti. M.F., sayfasında, kendisine yöneltilen ’Sıkıldığınızda ne yaparsınız?’ sorusuna “Genelde bir yerlerimi kesiyorum” diye karşılık verdiği, annesiyle oturmasına karşın, yalnız yaşadığını belirterek, hayatını gizlemeye çalıştığı anlaşıldı.

Sitede işkence fotoğrafları

M.F.’nin, annesini öldürdüğü gün sayfasını ziyaret eden bir kişinin yaptığı yorumu, “Tanımıyorsun değil mi beni? Yakında herkes tanıyacak” diye yanıtlaması da dikkat çekti. Son 3 ayda 4 binden fazla kişinin ziyaret etitği öne sürülen M.F.’nin adına kurulan ’Rock, metal, sadizm ve kan’ adlı haberleşme grubunun sayfasında, başkalarına ait bıçaklama ve işkence sahnelerinin yer aldığı fotoğraflar ortaya çıktı.

M.F.’nin bilgisayar kayıtlarından sayfalarına ulaşan polis, uçuk görüntülerle karşılaştı. Yanaklarına (savaşma) yazıp ünlü slogan “savaşma seviş”i canlandıran katil ve kız arkadaşı, yine dudağına iğne saplanmış bir görüntü ve işkence görüntüleri.

Haberin Devamı