Rojin

Rojin

Son dakika rojin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rojin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rojin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rojin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rojin gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 rojin haberi bulunmuştur. Tüm rojin haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar Jandarma ekipleri, internet sitesi üzerinden alışveriş yapan vatandaşları günlük yaklaşık 2 Milyon, aylık yaklaşık 40 Milyon TL dolandıran örgüt üyeleri yakalandı. 2 ayrı adreste yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar, banka/kredi kartı ile doküman ele geçirildi.
16.07.2023 Yaşam
Mide ameliyatı 19 yaşındaki Rojin'in sonu oldu! ' Bu göz göre göre cinayet'
Mide ameliyatı 19 yaşındaki Rojin'in sonu oldu! ' Bu göz göre göre cinayet' Rojin Elveren, özel bir klinikte girdiği mide küçültme ameliyatından sağ çıkamadı. Acılı baba, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunurken, “Bu göz göre göre cinayet” dedi.
16.07.2023 Yaşam
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Ozan Tufan aşka geldi! 'Bana aşkla baktığın için çok şanslıyım'
Ozan Tufan aşka geldi! 'Bana aşkla baktığın için çok şanslıyım' Ozan Tufan, eşi Rojin Tufan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kutladı. Tufan, "Benim en güzel yanım. Bana aşkla baktığın için, dolu dolu sevdiğin için çok şanslıyım. Seni çok seviyorum. Oğlumuzla birlikte daha nice yaşlarımız olsun. İyi ki doğdun aşkım" sözleriyle kutladı.
15.09.2022 Magazin
Rojin'den annelik açıklaması!
Rojin'den annelik açıklaması! Amerika’da doğum yapmak için hazırlık yapan Rojin'in bebeği Rodin, geçtiğimiz nisan ayında 7.5 aylık dünyaya gelmişti. Bebek’te objektiflere takılan şarkıcı, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
9.06.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı!
Ünlü şarkıcı Rojin erken doğum yaptı! 2 yıl önce Mesut Doğan’la nikâh masasına oturan şarkıcı Rojin, anne oldu. Rojin, oğlunu erken doğumla dünyaya getirdi.
30.04.2022 Magazin
Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan'dan gönderme!
Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan'dan gönderme! Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. Bu gönderi kısa zamanda büyük yankı uyandırdı.
24.03.2022 Fenerbahçe
Komandolardan PKK'ya üst düzey darbe! Başlarına ödül konan 5 terörist öldürüldü
Komandolardan PKK'ya üst düzey darbe! Başlarına ödül konan 5 terörist öldürüldü Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonları kapsamında, Tunceli-Ovacık ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutalığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince gerçekleştirilen operasyonda 1’i teslim olmak üzere toplam 9 teröristten; 3’ünün turuncu, 2’sinin ise gri kategoride olduğu açıklandı.
5.12.2021 Gündem
'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar öldürüldü
'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar öldürüldü Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesinde etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, Kato Jirka bölgesinde suikastçı olarak faaliyet yürüten ve Gri Kategori'de yer alan 'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar olduğunu açıkladı.
25.08.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! Öldürüldüler
İçişleri duyurdu! Öldürüldüler Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Eren-13 Operasyonları kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
25.08.2021 Gündem
Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan dünya evine girdi
Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan dünya evine girdi Fenerbahçeli milli futbolcu Ozan Tufan, hayatını Rojin Haspolat ile birleştirdi.
31.03.2021 Futbol
Rojin Haspolat kimdir, kaç yaşında nereli? Fenerbahçeli Ozan Tufan...
Rojin Haspolat kimdir, kaç yaşında nereli? Fenerbahçeli Ozan Tufan... Fenerbahçeli Ozan Tufan sevgilisine evlenme teklifi etti. Bunu da sosyal medya hesabından duyurdu. Peki sevgilisi Rojin Haspolat kimdir, ne iş yapıyor kaç yaşında nereli?
5.06.2020 Gündem
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı? Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?
7.02.2020 Gündem
Yanan ambulanstaki 3 aylık bebek öldü
Yanan ambulanstaki 3 aylık bebek öldü Oksijen tüpünün patlaması sonucu başladığı ileri sürülen yangın kısa sürede aracı sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü. Yanan ambulanstaki 3 aylık bebek hayatını kaybetti.
27.05.2019 Gündem
Terör örgütünden kan donduran infaz!
Terör örgütünden kan donduran infaz! Güvenlik güçlerine teslim olan bir kadın terörist ifadesinde kaçmaya çalıştığı için ceza olarak tecavüze uğradığını söylerken, bir başka terörist ise tecavüz sonucu hamile kalan bir kadın teröristin nehre atılarak öldürüldüğünü belirtti.
27.12.2018 Gündem
Bin 150 kadın itirafçı PKK’nın gerçek yüzünü anlattı
Bin 150 kadın itirafçı PKK’nın gerçek yüzünü anlattı 3 yılda 967’si örgütten kaçarak teslim olan 183’ü sağ veya yaralı olarak yakalanan bin 150 kadın terörist istihbarat birimlerine PKK terör örgütünün dağda uyguladığı iğrenç düzeni anlattı.
5.11.2018 Gündem
Doğum gününü Londra'da kutladı!
Doğum gününü Londra'da kutladı! Oyuncu Belçim Bilgin'in doğum günü kutlamasında arkadaşlarının çoğu İstanbul'dan Londra'ya gitti. Londra'da yaşayan birçok ünlü isim de partiye katıldı.
12.02.2018 Magazin
Anlamlı destek: Türkiye bunlara gereken dersi verecek
Anlamlı destek: Türkiye bunlara gereken dersi verecek Terör örgütü DEAŞ'ın Halep'e bağlı Ayn el-Arap bölgesine saldırısının ardından Türkiye'ye sığınan Suriyeli Kürtler, ABD'nin PYD/PKK'yı ordulaştırma çabasına tepki gösterdi.
15.01.2018 Dünya
Almanya kızlarına el koydu Iğdır’a kaçırdılar
Almanya kızlarına el koydu Iğdır’a kaçırdılar Yaşına uygun olmayan filmi televizyonda izlerken kendisini gören annesinin kızarak “Seni akşam babana söyleyeceğim” sözü üzerine 1 Ocak 2016’da okula giden Selin Emine Alp, öğretmenine, “Evime gitmek istemiyorum, babamdan korkuyorum” dedi.
3.09.2017 Yaşam
Striptiz videolarını milyonlar izledi! Başları büyük belada
Striptiz videolarını milyonlar izledi! Başları büyük belada Tayland'da sosyal medyada yayılan iki genç kızın striptiz videosu ülkeyi karıştırdı... Bilgisayar suçları kanunu ihlal ettikleri için haklarında dava açılan genç kızlardan Tearful Rojin"ailemize para göndermek için soyunduk" açıklamasında bulundu.
1.09.2017 Dünya
İstanbul’da kalmaya geldim
İstanbul’da kalmaya geldim Mustafa Sandal’la yaptığı düetle tanınan Yunan şarkıcı Natalia İstanbul’da kalıcı... Şarkıcı, “Türkiye’de gördüğüm sevgiyi hiçbir yerde görmedim. Bir buradan daha ayrılmak istemiyorum” diyor.
7.07.2017 Arşiv
Natalia’den Türkçe şarkı
Natalia’den Türkçe şarkı Mustafa Sandal ile yaptığı ‘Aşka Yürek Gerek’ düetiyle ses getiren Natalia, sessizliğini bozdu.
28.06.2017 Magazin
Evlat edinecek
Evlat edinecek Diyarbakır Dilek Pınar köyünde bulunan Can Aydın İlköğretim okulunu ziyaret eden şarkıcı Rojin, “Çocuğum olmasını hep istedim.
11.05.2017 Magazin
Aslı öğretmenin öğrencileri Varto'dan ses veriyor
Aslı öğretmenin öğrencileri Varto'dan ses veriyor Muş'un Varto İlçesi'ne bağlı Hamurpet Köyü Ortaokulu’na idealist Aslı Tanrıkulu öğretmenin eli değdi. 40 çocuktan oluşan bir orkestra kuran Tanrıkulu, öğrencileriyle beraber İstanbul’a gelip festivale katılacak...
29.04.2017 Arşiv
Rojin tanınmaz halde
Rojin tanınmaz halde Etnik müziğin güçlü sesi Rojin’in, Avrupa konserlerinin ilk durağı Almanya oldu
29.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rojin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rojin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.