Gazete Vatan Logo
Magazin Rojin'den annelik açıklaması!

Rojin'den annelik açıklaması!

Amerika’da doğum yapmak için hazırlık yapan Rojin'in bebeği Rodin, geçtiğimiz nisan ayında 7.5 aylık dünyaya gelmişti. Bebek’te objektiflere takılan şarkıcı, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Rojin'den annelik açıklaması!

Rojin, “Beyefendi 7.5 aylık ve 1.5 kilo doğdu. ‘Ülkemde doğmak istiyorum’ dedi. Mama ve sütle şimdi 3.5 kilo oldu. Biraz nefes problemi vardı ama o da geçti, şükür. Annelik duygusu enteresan. Bir yandan acı çekiyorsunuz, bir yandan mutlusunuz. Hormon festivalindeyim. ‘Uykusuz Her Gece’ parçasını uzun hava olarak okuyorum” şeklinde konuştu.

"TIKLANMA SAYILARI İNANDIRICI DEĞİL"

Bir ay önce Esmeray’ın ‘Unutama Beni’ parçasını Nuri Harun Ateş’le düet yaptığını belirten Rojin, “Şu an dijital platformlarda var. Şarkıların tıklanmalara inanmıyorum. Dijital bu kadar yoğun olunca, orada da bir şeyler dönmeye başladı. Hiç konser vermemiş insanların şarkılarına bakıyorsunuz, 7-9 milyon tıklanma almış. Diğerlerine bakıyorsunuz kaç yıllık sanatçı. İnandırıcı değil. Bir günde 300 milyon insan izliyor, o kadar insan yok Türkiye’de. O yüzden garip geliyor" dedi.

"ALBÜM SATIŞI KALMADI"

42 yaşındaki sanatçı, "22 senedir bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum, eskiden bu işin nabzını Beyoğlu tutardı. Albümler Beyoğlu’nda bittiği zaman 'Tamam' derdik. Şimdi tıklamalara bakılıyor oldu. Fiziki olarak satış kalmadı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı