Robin Hood

Robin Hood

Son dakika Robin Hood haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robin Hood ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robin Hood haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robin Hood

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robin hood gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 robin hood haberi bulunmuştur. Tüm robin hood haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı Ölen bebeğini çöp poşetine koyarak gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 5’nci kez hakim karşısına çıktı.
2.11.2023 Gündem
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum Türkiye'yi dehşete düşüren olay 23 Mart 2023 günü Bahçelievler’de meydana gelmişti. Kaldırım taşıyla öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Rıza Beler’in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Öte yandan verilen cezada indirim uygulanmadı.
2.11.2023 Gündem
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı Filmleri aratmayan olay Taksim'de yaşandı. Beyoğlu’nda 3 şahıs korsan taksicilik yapan adamı silah zoruyla alıkoydu. Adama silah doğrultup telefonunu çalan hırsız, internet bankacılığından da 15 bin lirasını gasp etti. Şahıslardan biri ardından gasp ettiği paraları Taksim’de “Ben Robin Hood’um” diyerek önüne gelene dağıttı. Yaşanan ilginç olay kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şahıs savcılık talimatıyla akıl hastanesine yatırıldı.
2.11.2023 Gündem
300 yaşındaki çınar ağacı artık yok! Robin Hood filmiyle meşhur olmuştu
300 yaşındaki çınar ağacı artık yok! Robin Hood filmiyle meşhur olmuştu İngiltere'nin Northumberland Ulusal Parkı’nda bulunan ve Hadrian Duvarı'nın hemen yanında yer alan ünlü çınar ağacı, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kesildi. Polis olaya ilişkin son olarak 60 yaşlarında bir şüphelinin tutuklandığını açıkladı.
1.10.2023 Yaşam
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Sedat Peker operasyonundan flaş detaylar! O isim dikkat çekti, Robin Hood...
Sedat Peker operasyonundan flaş detaylar! O isim dikkat çekti, Robin Hood... Sedat Peker ve adamlarına yönelik yapılan operasyonun yeni detayları ortaya çıktı. Operasyonda yakalanan Ferhan A. isimli kişinin, Sedat Peker'i iş insanı olarak gösterip, örgüte eleman temin ettiği tespit edildi. Ferhan A.'nin evinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyaller ele geçirildiği öğrenildi.
12.04.2021 Gündem
'Robin Hood' bu kez deprem bölgesinde ortaya çıktı
'Robin Hood' bu kez deprem bölgesinde ortaya çıktı İstanbul'un çeşitli semtlerinde dar gelirli ailelere para dağıtan hayırsever iş insanı, bu kez 6.8 büyüklüğündeki depremin vurduğu Elazığ’da ortaya çıktı. ‘Robin Hood’ olarak anılan iş insanı, kent merkezi ve köylerde evleri hasar gören depremzedelere zarf içinde para yardımında bulunup, bakkal borçlarını kapattı.
29.01.2020 Yaşam
Robin Hood o sese kayıtsız kalmadı!
Robin Hood o sese kayıtsız kalmadı! Robin Hood o sese kayıtsız kalmadı!
25.12.2019 Haber
'Robin Hood', o sese kayıtsız kalmadı
'Robin Hood', o sese kayıtsız kalmadı İstanbul'un dar gelirli semtlerinde içinde 1000 lira bulunan zarflar dağıtan ve 'Robin Hood' olarak adlandırılan hayırsever, Üskadar Kuleli'de dağıttığı zarflardan alan Vecihe Algül'ün "Nişan düğün yapacağım. 3 milyar, 5 milyar da verse iyi olurdu" sözlerine sessiz kalmadı. Kimliği bilinmeyen hayırsever, Algül'e 5 tane tam altının kırmızı kurdeleye takılı olduğu 5'i bir yerde kolye ve bin dolar ile çikolata gönderdi. Büyük mutluluk yaşayan Vecihe Algül'ün hediyeleri aldığı anlar ise bir mahalleli tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
25.12.2019 Yaşam
Bu kez Ataşehir'de ortaya çıktı! 'Araçlarla geldiler, 10 kişilerdi. Sokaklara dağılarak...'
Bu kez Ataşehir'de ortaya çıktı! 'Araçlarla geldiler, 10 kişilerdi. Sokaklara dağılarak...' İstanbul'da birçok ilçede gecekondu mahallelerinde içerisinde bin TL bulunan zarfları dağıtan ve kendisine 'Robin Hood' adı verilen hayırsever iş adamı, geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de ortaya çıktı. Lüks rezidansların gölgesinde kalan gecekondu mahallesine giren bazı kişiler, burada dar gelirli vatandaşlara içerisinde bin TL’yi bulunan zarfları dağıttı. Çocuklara da para dağıtan işadamıyla ilgili bir mahalle sakini, "Araçlarla geldiler. 10 kişilerdi. Bir anda sokaklara dağılarak evlere para dağıttılar" diye konuştu.
18.12.2019 Gündem
İstanbul'da bir Robin Hood! Zarf içerisinde bin TL
İstanbul'da bir Robin Hood! Zarf içerisinde bin TL İstanbul'un çeşitli ilçelerindeki gecekondu mahallelerinde geçtiğimiz aylarda zarf içerisinde para dağıtan gizemli hayırsever, bu kez Tuzla’da ortaya çıktı. Mahalle bakkallarına veresiye borcu bulunan kişilerin hesaplarını kapatan hayırseverin, maddi durumu kötü ailelere de zarf içerisinde bin TL verdiği ortaya çıktı. Alacaklarını ödediği mahalle bakkallarından Coşkun Yılmaz, "Kendisine adını sordum. Söylemedi. ‘Robin Hood’ deyin, bana yeter" dedi.
12.11.2019 Gündem
Çatıdan para saçtırdı!
Çatıdan para saçtırdı! Çin'de yaşayan 24 yaşındaki Wong Ching Kit binlerce doları çatıdan saçtırdı.
17.12.2018 Dünya
Zenginlerden alıp fakirlere para aktaran bankacı 'Robin Hood' yakalandı!
Zenginlerden alıp fakirlere para aktaran bankacı 'Robin Hood' yakalandı! İtalya'da bir banka müdürünün, zengin müşterilerin hesaplarından yoksulların hesaplarına 1 milyon euro aktardığı ortaya çıktı. Hesaplara para aktardığı ortaya çıkan bankacı, işinden kovularak mal varlığına el konuldu.
4.10.2018 Dünya
Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil
Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle yıldızı parlayan İdris Nebi Taşkın, Kıvanç Tatlıtuğ’a benzerliğiyle ilgili şöyle diyor: “Kimseye benzetilmek istememem. Kıvanç’a benzetilmek bir avantaj değil!”
11.05.2018 Arşiv
Denizler altında  69 milyar dolar!
Denizler altında 69 milyar dolar! Narcos dizisine de konu olan Kolombiyalı kokain kaçakçısı Pablo Escobar’ın uyuşturucu imparatorluğundan kalma kayıp 69 milyar doları şimdi de deniz altında aranıyor
24.01.2018 Dünya
Kenan İmirzalıoğlu saçlarını ve bıyıklarını boyattı!
Kenan İmirzalıoğlu saçlarını ve bıyıklarını boyattı! Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni rolü için büyük bir fedakarlık ederek kara saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyattı.
4.07.2017 Magazin
Rüşvet alan hâkime 22 yıl hapis istendi
Rüşvet alan hâkime 22 yıl hapis istendi İşadamı Fikret İnan’dan rüşvet alırken suçüstü yakalanan Ağır Ceza Başkanı Hasan Akdemir, “Görevini kötüye kullanarak nüfuz sağlamak” ve “rüşvet” suçlarından 22 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak
29.09.2021 Gündem
Dönem dizilerinin gözdesi
Dönem dizilerinin gözdesi Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Sultan'ı Selen Öztürk bu kez Payitaht Albdülhamid'de Seniha Sultan'a hayat veriyor. Dönem dizilerinde rol almayı daha çok sevdiğini belirten oyuncu sinemada ise müzisyen kimliğini ön plana çıkaracağı bir filmde oynamak istiyor.
24.04.2017 Arşiv
23 Nisan coşkusu
23 Nisan coşkusu 1000 çocuk sinemayla tanışacak DİMES’in katkı verdiği SineMasal Fener-Balat Çocuk Festivali, 22-23 Nisan’da Balat sahilinde kültür sanat aktivitelerine erişimi olmayan bin çocuğu sinemayla tanıştıracak ve birçok etkinlik sunacak...
21.04.2017 Arşiv
“Dört mevsim Bolu”  konsepti dünyaya açılıyor
“Dört mevsim Bolu” konsepti dünyaya açılıyor Zengin turizm ve spor alternatifleriyle dört mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı Bolu, turizmde cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor.
24.02.2017 Arşiv
Köroğlu ile dünyaya açılıyor!
Köroğlu ile dünyaya açılıyor! Zengin turizm ve spor alternatifleriyle dört mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı Bolu, turizmde yeni bir cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor. Bolu Belediyesi, ‘Uluslararası Türk Dünyası Köroğlu Parkı’ projesini hayata geçiriyor.
21.02.2017 Ekonomi
Uluslararası yarışma, dünyanın sinema ustalarına emanet
Uluslararası yarışma, dünyanın sinema ustalarına emanet Antalya Film Festivali'nde uluslararası yarışma jürisi açıklandı...
10.10.2016 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Robin Hood ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robin hood haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.