Robbie Williams

Robbie Williams

Son dakika Robbie Williams haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Robbie Williams ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Robbie Williams haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Robbie Williams

haberleri sayfasında son dakika yaşanan robbie williams gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 robbie williams haberi bulunmuştur. Tüm robbie williams haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, "Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor, hatta yok gibi. En önemli risk faktörleri erken yaşta cinsel ilişkiye başlamak, birden fazla cinsel partnerin olması, korunmasız her türlü temastır. Risk faktörlerini dikkate alarak bu hastalıklardan korunmak mümkün" dedi. 
18.08.2023 Sağlık
Robbie Williams, Bodrum'da sahne aldı
Robbie Williams, Bodrum'da sahne aldı Dünyaca ünlü yıldız Robbie Williams Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde sahne aldı. Türkiye'de ilk kez sahne alan Williams, konser alanına dolduran hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.
18.08.2023 Eğlence
Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı
Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı Robbie Williams, konser vermek için Türkiye'ye geldi. Önceki gün Milas genel havacılık terminalinde görüntülenen şarkıcıya kendi ekibi eşlik etti. Dün akşam Bodrum'da müzikseverlerle buluşan Robbie Williams'ın bilet fiyatı ise dudak uçuklattı.
18.08.2023 Magazin
Faithless'ın solisti Maxi Jazz hayatını kaybetti
Faithless'ın solisti Maxi Jazz hayatını kaybetti Faithless grubunun solisti Maxi Jazz, 65 yaşında hayatını kaybetti. Müzisyenin Londra'daki evinde hayata veda ettiği öğrenildi. Grubun diğer üyelerinin imzasını taşıyan paylaşımda , "Herkes için zamanı ve hem derin hem de erişilebilir bir bilgeliği olan sevgi dolu bir insandı. Onunla çalışmak bir onurdu ve tabii ki gerçek bir zevkti" denildi.
25.12.2022 Magazin
Robbie WillIams’ın Boğaz turu
Robbie WillIams’ın Boğaz turu Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, eşi Ayda Field ve çocukları ile İstanbul’u ziyaret etti.
2.07.2022 Magazin
Robbie Williams-Ayda Field çifti rotayı Datça'ya çevirdi
Robbie Williams-Ayda Field çifti rotayı Datça'ya çevirdi Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı eşi Ayda Field ve çocuklarıyla Türkiye tatiline devam ediyor. Tatillerine arkadaş gurubuyla Bodrum’da start veren çift, rotayı Datça’ya çevirdi.
7.08.2021 Magazin
İngiliz model geçen yıl intihar etmişti! '13 yaşında cinsel istismara uğradı'
İngiliz model geçen yıl intihar etmişti! '13 yaşında cinsel istismara uğradı' İngiltere'de geçtiğimiz yıl bir otel odasında intihar ederek hayatını kaybeden ünlü model Caitlin O-Reilly’nin ailesi, kızlarının 13 yaşında cinsel istismara uğradığını söyledi.
26.10.2020 Dünya
Williams Ailesi'nin zor günleri
Williams Ailesi'nin zor günleri Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın babasına parkinson teşhisi konmasının ardından eşi Ayda Field'in annesi de kansere yakalandı.
31.05.2020 Magazin
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta...
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta... Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
25.12.2019 Kültür Sanat
Taşıyıcı anne sürprizi
Taşıyıcı anne sürprizi İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Cocp adı verilen bebeğin taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldiği açıklandı.
7.09.2018 Magazin
Eşler jüride
Eşler jüride RobbIe Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field’in jüri ekibine dahil olduğu yarışma programı ‘X Factor’ün yeni sezon görselleri yayınlandı.
28.08.2018 Magazin
Yok  böyle teklif
Yok böyle teklif Türkiye’deki ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının İngiliz versiyonu olan ve ülkenin en çok izlenen programları arasında yer alan X-Factor’ün yeni jüri üyeleri Robbie Williams (44) ve Türk eşi Ayda Field (39) olacak.
13.06.2018 Magazin
Londra’da beş yıldızlı otelde yangın
Londra’da beş yıldızlı otelde yangın İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezindeki Knightsbridge’deki beş yıldızlı otelde yangın çıktı.
6.06.2018 Dünya
Yaz tatilinde Türkiye’ye geliyorlar
Yaz tatilinde Türkiye’ye geliyorlar İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field, yaz tatili için rotalarını belirledi.
14.04.2018 Magazin
Yoğun bakımda can çekiştim!
Yoğun bakımda can çekiştim! Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, beyninde tespit edilen bir kan pıhtısı nedeniyle bir hafta kadar yoğun bakımda kaldığını açıkladı
15.12.2017 Magazin
Robbie Williams'ı şikayet ettiler!
Robbie Williams'ı şikayet ettiler! İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın başı komşularıyla dertte...
18.09.2017 Magazin
Manchester için tek yürek
Manchester için tek yürek Manchester konserine yapılan saldırının ardından tekrar Manchester’da sahne alan Ariana Grande’ye dünyaca ünlü isimler destek verdi. Sanatçılar, sahnede “Birlik ve beraberlik” mesajı verdi
5.06.2017 Magazin
Bowie rüzgarı!
Bowie rüzgarı! İngiltere’nin en prestijli müzik ödüllerinden Brit Awards, sahiplerini buldu. Törene, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı David Bowie’nin veda albümü ile iki büyük ödülü kazanması damga vurdu
23.02.2017 Magazin
Robbie Williams elini neden temizledi? İşte cevabı...
Robbie Williams elini neden temizledi? İşte cevabı... Ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Londra'daki bir yılbaşı konseri için sahneye çıkarken hayranlarının ellerine dokunduktan sonra el temizleme jeli kullanması nedeniyle başlayan tartışma karşısındaki sessizliğini bozdu.
3.01.2017 Magazin
Hayranlarına dokunduktan sonra elini temizledi!
Hayranlarına dokunduktan sonra elini temizledi! Robbie Williams, BBC'nin geleneksel yılbaşı konseri için Londra'da sahneye çıkarken hayranlarının ellerine dokunduktan sonra el temizleme jeli kullandı. İngiliz şarkıcının bu hareketi sosyal medyada tartışma konusu oldu.
2.01.2017 Magazin
Acı tesadüf!
Acı tesadüf! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı George Michael, 53 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Bir yılbaşı gününde hayatını kaybeden Michael’ın hayranları, sosyal medyada ünlü şarkıcının ‘Last Christmas’ (Geçen Noel) parçasını paylaşarak, bu acı tesadüfe dikkat çekti
26.12.2016 Magazin
George Michael kimdir?
George Michael kimdir? George Michael hayata gözlerini yumdu. Ölüm sebebini menajeri açıkladı. Ünlü İngiliz sanatçı George Michael'a ilişkin tüm merak edilenleri sizleri için derledik. İşte George Michael kimdir? sorusunun yanıtı...
29.09.2021 Gündem
Robbie’ye yatakta ‘numara yapmış’
Robbie’ye yatakta ‘numara yapmış’ İngiliz müzisyen Robbie Williams’ın Türk asıllı eşi Ayda Field (37), izleyenleri şaşkına uğratan yatak odası itiraflarında bulundu...
29.11.2016 Magazin
Şok itiraf: İlişki sırasında...
Şok itiraf: İlişki sırasında... Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın eşi Ayda Field, izleyenleri şok eden bir yatak odası itirafında bulundu.
29.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Robbie Williams ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki robbie williams haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.