Ayda Field

Ayda Field

Son dakika Ayda Field haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayda Field ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayda Field haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayda Field

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayda field gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 ayda field haberi bulunmuştur. Tüm ayda field haberleri aşağıda listelenmiştir.
Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı
Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı Robbie Williams, konser vermek için Türkiye'ye geldi. Önceki gün Milas genel havacılık terminalinde görüntülenen şarkıcıya kendi ekibi eşlik etti. Dün akşam Bodrum'da müzikseverlerle buluşan Robbie Williams'ın bilet fiyatı ise dudak uçuklattı.
18.08.2023 Magazin
Robbie WillIams’ın Boğaz turu
Robbie WillIams’ın Boğaz turu Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, eşi Ayda Field ve çocukları ile İstanbul’u ziyaret etti.
2.07.2022 Magazin
Robbie Williams-Ayda Field çifti rotayı Datça'ya çevirdi
Robbie Williams-Ayda Field çifti rotayı Datça'ya çevirdi Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı eşi Ayda Field ve çocuklarıyla Türkiye tatiline devam ediyor. Tatillerine arkadaş gurubuyla Bodrum’da start veren çift, rotayı Datça’ya çevirdi.
7.08.2021 Magazin
Williams Ailesi'nin zor günleri
Williams Ailesi'nin zor günleri Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın babasına parkinson teşhisi konmasının ardından eşi Ayda Field'in annesi de kansere yakalandı.
31.05.2020 Magazin
Taşıyıcı anne sürprizi
Taşıyıcı anne sürprizi İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Cocp adı verilen bebeğin taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldiği açıklandı.
7.09.2018 Magazin
Eşler jüride
Eşler jüride RobbIe Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field’in jüri ekibine dahil olduğu yarışma programı ‘X Factor’ün yeni sezon görselleri yayınlandı.
28.08.2018 Magazin
Yok  böyle teklif
Yok böyle teklif Türkiye’deki ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının İngiliz versiyonu olan ve ülkenin en çok izlenen programları arasında yer alan X-Factor’ün yeni jüri üyeleri Robbie Williams (44) ve Türk eşi Ayda Field (39) olacak.
13.06.2018 Magazin
Yaz tatilinde Türkiye’ye geliyorlar
Yaz tatilinde Türkiye’ye geliyorlar İngiliz şarkıcı Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field, yaz tatili için rotalarını belirledi.
14.04.2018 Magazin
Robbie’ye yatakta ‘numara yapmış’
Robbie’ye yatakta ‘numara yapmış’ İngiliz müzisyen Robbie Williams’ın Türk asıllı eşi Ayda Field (37), izleyenleri şaşkına uğratan yatak odası itiraflarında bulundu...
29.11.2016 Magazin
Şok itiraf: İlişki sırasında...
Şok itiraf: İlişki sırasında... Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın eşi Ayda Field, izleyenleri şok eden bir yatak odası itirafında bulundu.
29.11.2016 Magazin
İlişkiyi o kurtardı
İlişkiyi o kurtardı Ünlü şarkıcı Robbie Williams ile 2010 yılında evlenen Türk asıllı Ayda Field, You dergisine yıllar sonra bir itirafta bulundu...
6.09.2016 Magazin
Justin Bieber gibiyim
Justin Bieber gibiyim Adele, Los Angeles’daki konseri öncesi kulisin pencereden kafasını çıkarıp hayranlarını selamladı...
14.02.2016 Magazin
‘Taciz iddiaları tamamen asılsız’
‘Taciz iddiaları tamamen asılsız’ Eski kişisel asistanları tarafından cinsel tacizle suçlanan Robbie Williams ve Türkiyeli eşi Ayda Field Williams, bir açıklama yayınlayarak iddiaları yalanladı, suçlamaları ‘tamamen asılsız’ olarak niteledi...
14.05.2015 Magazin
Hizmetçisinden çıplak olmasını istedi!
Hizmetçisinden çıplak olmasını istedi! Robbie Williams ile Türk asıllı eşi Ayda Field’e eski hizmetçilerinden şok suçlama
14.05.2015 Magazin
Türk geline taciz davası
Türk geline taciz davası İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve Türkiyeli eşi Ayda Williams asistanları tarafından cinsel tacizle suçlanıyor
13.05.2015 Magazin
Ayda jüri üyesi olmaya hazırlanıyor
Ayda jüri üyesi olmaya hazırlanıyor BBC’nin ünlü şovu Strictly Come Dancing’in jüri üyelerinden biri Robbie Williams’ın eşi Türk asıllı Ayda Field olacağı söyleniyor...
4.01.2015 Magazin
Robbie Williams'ın Ayda Field ile kucak dansı
Robbie Williams'ın Ayda Field ile kucak dansı Robbie Williams, eşi Ayda Field ile hastane odasında yaptıkları kucak dansı görüntülerini sosyal medyayı salladı
21.01.2022 Magazin
‘Robbie şarkıyı kes doğuruyorum’
‘Robbie şarkıyı kes doğuruyorum’ İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field ikinci çocuklarını Los Angeles’ta kucağına aldı.
28.10.2014 Magazin
Ayda’nın acı günü
Ayda’nın acı günü Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams’ın kayınpederi Haldun Evecan (68) son yolculuğuna uğurlandı...
19.08.2014 Magazin
Cenazeye gelmesi yasak
Cenazeye gelmesi yasak Robbie Williams’ın Türk asıllı eşi Ayda Field, babası Haldun Evecan’ı kaybetti.
19.08.2014 Magazin
Theodora’ya kardeş geliyor
Theodora’ya kardeş geliyor İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve 2009’da evlendiği Türk kökenli eşi Ayda Field, 14 ay önce Theodora Rose isimli ilk kızlarını kucağına almıştı...
29.04.2014 Ekonomi
İkinci defa baba oluyor
İkinci defa baba oluyor Ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve Türk eşi Ayda Field ikinci kez çocuk sahibi olmaya hazırlanıyor.
29.04.2014 Magazin
Mağara adamıyım!
Mağara adamıyım! Robbie Williams'tan şaşırtan itiraf...
27.11.2013 Magazin
'Kızım da uyuşturucuyu sevecek'
'Kızım da uyuşturucuyu sevecek' Tepki çeken açıklama...
25.06.2013 Magazin
Türk eşi  bu şova ne diyecek?
Türk eşi bu şova ne diyecek? Robbie, İtalya'da çılgın bir sahne şovuna imza attı
19.10.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayda Field ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayda field haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.