Ragbi

Ragbi

Son dakika ragbi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ragbi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ragbi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ragbi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ragbi gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 ragbi haberi bulunmuştur. Tüm ragbi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi Kar Kardeşliği gerçek mi? Bir uçağın And Dağlarının orta yerine düşmesinin ardından, hayatta kalan yolcular evlerine dönmek için güçlerini birleştirmesini ve birbirlerine ümit kaynağı olmasını anlatan filmin hikayesi dikkatleri üzerine çekti. Peki, Kar Kardeşliği hikayesi gerçek mi kurgu mu? İşte Kar Kardeşliği filmi gerçek hikayesi…
6.01.2024 Televizyon
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Omicron varyantı ile ilgili flaş açıklama! Dünyanın kabusu oldu! Hiçbir şeye benzemiyor
Omicron varyantı ile ilgili flaş açıklama! Dünyanın kabusu oldu! Hiçbir şeye benzemiyor Omicron varyantı ile ilgili son dakika açıklaması! Dünyanın yeni kabusu haline gelen Omicron varyantı baskın tür olma yolunda. Varyantın Güney Afrika'nın dünyayı uyarmasından 4 gün önce İskoçya'da tespit edildiği belirtildi. Omicron'un COP26 zirvesi ya da ragbi maçıyla taşınmış olabileceği kaydedildi.
3.12.2021 Dünya
Doodle şampiyon adası oyunu oyna! Google Doodle şampiyon adası oyunları nedir, nasıl oynanır?
Doodle şampiyon adası oyunu oyna! Google Doodle şampiyon adası oyunları nedir, nasıl oynanır? Google Doodle Şampiyon Adası oyunları ile ilgili aramalar sabah ilk saatlerden beri yoğun ilgi görüyor. 2020 Tokyo Olimpiyatları'na özel olarak Google’den sürpriz Doodle geldi. Doodle Şampiyon Adası oyunları içerisinde 7 farklı oyun barındırıyor. "Lucky the Ninja Cat" ile başlan oyunda bu sürecinin geçilmesiyle bir takıma katılması isteniyor. Peki, Doodle Şampiyon Adası oyunu nasıl oynanır? Doodle Şampiyon Adası oyunu nedir? İşte Doodle Şampiyon Adası oyunu oyna…
23.07.2021 Gündem
Araştırma: Yoğun egzersiz, kalp sorunlarını ikiye katlayabiliyor
Araştırma: Yoğun egzersiz, kalp sorunlarını ikiye katlayabiliyor EURO 2020’nin başında Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen’in saha içerisinde kalp krizi geçirmesinin ardından bilim insanları yoğun egzersizin kalp üzerindeki etkileri üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. İngiltere’de gerçekleştirilen çalışmada, yaklaşık onda biri düzenli olarak spor müsabakalarına katılan 70 binden fazla kişinin kalp sağlığını incelerken, yoğun egzersizin potansiyel olarak ölümcül bir kalp sorunu geliştirme riskini iki katına çıkarabileceği belirtildi.
13.07.2021 Sağlık
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı...
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı... Destek müjdesi geldi. İlk defa böyle bir destek veriliyor. Resmen açıklandı ve yürürlüğe girdi. Hepsi destek kapsamına alındı. Tek tek liste şeklinde duyuruldu. KOSGEB tarafından destek verilecek. Şartların sağlanması durumunda KOBİ'ler de 65 bin TL'ye kadar bu destekten faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. KOSGEB tarihinde ilk kez sportif faaliyetlere destek veriyor. Hangi sektörler dahil edildi? Desteklerden kimler faydalanabilecek, kimler yararlanamayacak? KOSGEB desteğinin detayları ne? İşte merak edilen tüm bilgiler...
23.04.2021 Ekonomi
Aman dikkat! Çocuklarda 5 haftadan fazla devam ediyor
Aman dikkat! Çocuklarda 5 haftadan fazla devam ediyor İngiltere'de yapılan araştırma, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan çocukların yaklaşık yüzde 15'inde semptomların 5 haftadan fazla devam ettiğini gösterdi. "Uzun Kovid-19" geçiren çocuklarda görülen semptomlar arasında baş ağrısı, yorgunluk, beyin sisi, kas ağrısı, havale ve felç yer alırken, uzmanlar okullar açıldığında daha fazla önlem alınmasını istedi
7.02.2021 Sağlık
Bu sahalar Türkiye’de ilk kez Çarşamba’da kurulacak
Bu sahalar Türkiye’de ilk kez Çarşamba’da kurulacak Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ve beraberindeki heyetle birlikte, Türkiye’de ilk kez Çarşamba’da kurulacak olan beyzbol ve softbol sahaları için İtalya’da görüşmelerde bulundular.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ragbide nağmalup Türkiye şampiyonu oldular
Ragbide nağmalup Türkiye şampiyonu oldular Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2018- 2019 Eğitim ve Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Ragbi Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeni Zelanda'nın müslüman yıldızından ağır tepki!
Yeni Zelanda'nın müslüman yıldızından ağır tepki! Yeni Zelandalı yıldız ragbi oyuncusu Sonny Bill Williams, ülkesinin Christchurch kentinde iki camiye düzenlenen terör saldırısına büyük tepki gösterdi.
15.03.2019 Şampiy10
Kelly Brook'un itirafı olay oldu!
Kelly Brook'un itirafı olay oldu! Ateşli pozlarıyla bilinen 38 yaşındaki İngiliz model Kelly Brook'un, itirafı eski sevgililerini küplere bindirecek.
3.11.2018 Magazin
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...'
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...' Penthouse dergisinin eski güzellerinden Belinda Medlyn, Ragbi oyuncusu Bodene Thompson ile yaşadığı cinsel birliktelikle gündemde...
13.09.2017 Dünya
Öz annesi onu istemedi!
Öz annesi onu istemedi! Hon Kong'da yaşayan Mui CNN’in aktardığına göre Harlequin tipi iktiyozis hastalığına sahip en yaşlı dördünci kişi. Annesi tarafından daha bebekken terk edilen genç kadının hikayesi ise içler acısı..
22.05.2017 Dünya
Maç enerjisi!
Maç enerjisi! İngiltere Prensi Harry, önceki gün Twickenham stadyumunda Army ve Navy takımları arasında oynanan ragbi maçını izledi.
30.04.2017 Magazin
Nusret, Laureus ödül törenine damga vurdu!
Nusret, Laureus ödül törenine damga vurdu! Nusret Gökçe, Laureus Spor Ödülleri Töreni'ne damga vurdu.
15.02.2017 Magazin
Bakan Kılıç mesaj vermişti! İşte seçim sonuçları...
Bakan Kılıç mesaj vermişti! İşte seçim sonuçları... Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'ndan sonra Federasyon başkanlarına seslenip, öz eleştiri yapması gereken çok kişinin olduğunu belirterek, federasyon başkanlarına mesaj vermişti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadın hakeme saldırdı, kariyeri bitti
Kadın hakeme saldırdı, kariyeri bitti İtalya Ligi’nde kadın hakem Maria Beatrice Benvenuti’ye şiddetli bir şekilde omuz atıp düşüren ragbi oyuncusu Bruno Andres Doglioli’ye 3 yıl men cezası verildi. 33 yaşındaki Doglioli’nin profesyonel olarak bir daha oynayamayacağı ifade ediliyor.
16.12.2016 Spor
Kadın hakeme vurdu, kariyeri bitti!
Kadın hakeme vurdu, kariyeri bitti! İtalya Ligi’nde kadın hakem Maria Beatrice Benvenuti’ye şiddetli bir şekilde omuz atıp düşüren ragbi oyuncusu Bruno Andres Doglioli’ye 3 yıl men cezası verildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyon Milliler yurda döndü!
Şampiyon Milliler yurda döndü! Sualtı Ragbi Genç Milli Takımı katıldığı Avrupa Şampiyonası'ndan birincilik kupası ile döndü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federasyonlarda seçim heyacanı
Federasyonlarda seçim heyacanı 21 Ekim tarihi itibarıyla genel kurullarını toplayacak 50 federasyonda, süreç 3 Aralık'ta sona erecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Şampiyon oyuncuya tarihi ceza!
Şampiyon oyuncuya tarihi ceza! İngiliz ragbi oyuncusu Chris Ashton'ın başı beladan kurtulmuyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fiji tarihe geçti!
Fiji tarihe geçti! 322 adadan oluşan, nüfusu 1 milyonu dahi bulmayan Fiji, Rio 2016 yedili ragbi finalinde uzun yıllar sömürgesi olduğu Büyük Britanya’yı devirdi. Bu küçük ülke, tarihinin ilk olimpiyat madalyasını unutulmaz bir şekilde kazandı
13.08.2016 Şampiy10
İngiltere'nin yeni Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın gafları
İngiltere'nin yeni Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın gafları Boris Johnson'ın İngiltere'nin yeni dışişleri bakanı olarak atanması şok etkisi yaratırken, bu durum daha önce yaptığı gafları da tekrar gün yüzüne çıkardı
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ragbi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ragbi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.