Prokopis Pavlopulos

Prokopis Pavlopulos

Son dakika Prokopis Pavlopulos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prokopis Pavlopulos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prokopis Pavlopulos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prokopis Pavlopulos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prokopis pavlopulos gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 prokopis pavlopulos haberi bulunmuştur. Tüm prokopis pavlopulos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbe söylentisi ile ilgili flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbe söylentisi ile ilgili flaş sözler! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik milletvekilleriyle buluşma sonrası yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı kapsamlı bir değerlendirme yaptı" dedi. Darbe tartışmalarını da değerlendiren Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın değerlendirmesini aktarayım size... Bütün bu gündemlerin Türkiye'yi ana hedeflerinden saptırmaya yönelik. Darbe tartışması Türkiye için lüzumsuz bir gündemdir. Demokrasiye bağlı bütün kurumlarımız uyanıktır" ifadelerini kullandı.
18.02.2020 Siyaset
Dünyaca ünlü oyuncu ailesiyle birlikte Yunan vatandaşı oldu!
Dünyaca ünlü oyuncu ailesiyle birlikte Yunan vatandaşı oldu! ABD’li ünlü oyuncu Tom Hanks, eşi Rita Wilson ve 2 çocuğu Yunan vatandaşlığına kabul edildi.
31.12.2019 Magazin
Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma Yunanistan'ı çıldırttı
Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma Yunanistan'ı çıldırttı Türkiye'nin Libya ile imzaladığı Akdeniz'de yetki alanını belirleyen anlaşma Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Mısır'ı tedirgin etti. Yunan basını anlaşma için "Türkiye'den Doğu Akdeniz'de şah mat" başlıkları attı.
2.12.2019 Gündem
Miçotakis, başbakanlık için yemin etti
Miçotakis, başbakanlık için yemin etti Yunanistan'da dün yapılan seçimleri yüzde 39,85 oyla kazanıp 158 sandalye elde eden Yeni Demokrasi lideri Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos huzurunda Yunanistan'ın 16. Başbakanı olarak ant içti.
8.07.2019 Dünya
Çipras hükümeti resmen istifa etti
Çipras hükümeti resmen istifa etti Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, resmen istifa etti. Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, erken seçim yapılana kadar Çipras’ın geçici Başbakanlık yapmasına karar verdi.
11.06.2019 Dünya
Çipras'tan yunan askerlerin tahliye kararına ilişkin açıklama!
Çipras'tan yunan askerlerin tahliye kararına ilişkin açıklama! Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Edirne’de askeri bölgede yakalandıktan sonra tutuklu yargılanan Yunan ordusuna mensup iki askerin bugün tahliye edilmesinin bölgede dostluk, iyi komşuluk ve istikrarın güçlenmesine katkı sağlayacağını söyledi.
14.08.2018 Gündem
Yunanistan gerginliği tırmandıracak! Sınırımıza yakın bölgede...
Yunanistan gerginliği tırmandıracak! Sınırımıza yakın bölgede... Türkiye ile Yunanistan arasından son zamanlarda yaşanan gerginliğe bir yenisi daha eklenecek. Yunanistan, Türkiye sınırına yakın bölgelerde askeri tatbikat yapmaya hazırlanıyor.
12.03.2018 Dünya
Yunanistan Cumhurbaşkanı'ndan küstah tehdit
Yunanistan Cumhurbaşkanı'ndan küstah tehdit Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, Türkiye'ye karşı hadsiz tehditler savurdu. Pavlopulos, "Türkiye bizi mecbur bırakırsa atalarımızın yaptığını yaparız" diyerek Türkiye'yi tehdit etti.
8.03.2018 Dünya
Onları derhal yakalayın!
Onları derhal yakalayın! Yunanistan’da aşırı sağcı Altın Şafak tarafından sınırı geçip tutuklanan iki Yunan askeri için düzenlenen gösteri sırasında Türk bayrağı yakıldı. Ankara, ‘O bayrağı yakan kişileri derhal yakalayıp yargı önüne çıkarın’ diye tepki gösterdi
7.03.2018 Gündem
İsrail Cumhurbaşkanı Yunanistan'da
İsrail Cumhurbaşkanı Yunanistan'da İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin Yunanistan'ı ziyaret ediyor. Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Eleytherios Venizelos Havaalanı'nda karşılanan Rivlin Yunanistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile görüşecek.
29.01.2018 Dünya
Tarihi ziyarette restleşme! Yunan Erdoğan gözünün içine baka baka söyledi
Tarihi ziyarette restleşme! Yunan Erdoğan gözünün içine baka baka söyledi umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Pavlopulos ortak basın açıklaması yaptı. Pavlopulos, Erdoğan'ın dün Yunan TV'sine yaptığı "Lozan'da güncellemeye ihtiyaçlar var" sözleri için ortak açıklamada "Lozan Anlaşması'nın reform edilecek bir sözleşme olduğuna inanmıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert yanıt geldi. Erdoğan, "Lozan konusunda zannediyorum hala anlaşılmayan bazı incelikler var" dedi. Erdoğan "Batı Trakya'daki Müslümanların baş müftülerini hala seçemediğini belirterek, "Nasıl oluyor da Lozan Anlaşması'nın uygulamada olduğunu söylüyoruz. Demek ki Lozan uygulamada değil" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlarının Fenerbahçe sohbeti
Cumhurbaşkanlarının Fenerbahçe sohbeti Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğu, bugün İstanbul'da başlayan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'nin de gündemindeydi.
22.05.2017 Fenerbahçe
İlk kez oluyor! Bir Yunan Cumhurbaşkanı Türkiye’de
İlk kez oluyor! Bir Yunan Cumhurbaşkanı Türkiye’de Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın 25’inci Kuruluş Yıl Dönümü Zirvesi’ne katılmak üzere bugün İstanbul’a gelecek.
22.05.2017 Dünya
Müjdeli haberler geldi, yasaklar kalkıyor
Müjdeli haberler geldi, yasaklar kalkıyor Rusya'dan Türkiye'ye müjdeli haberler gelmeye başladı. Medvedev ile Başbakan yıldırım arasındaki heyetlerarası görüşmenin ardından ortak bildiri imzalandı. İstanbul'a gelen Medvedev İstanbul'da bulunduğu temaslardan sonra konuştu. Güzel haberi verdi.
29.09.2021 Gündem
Obama'dan son ziyaret
Obama'dan son ziyaret ABD Başkanı Barack Obama son resmi ziyaretini Yunanistan'a yaptı. Ziyaretinin ilk gününde Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos ile görüşen Obama ABd'nin NATO üyeliği konusunda güvence ve Yunanistan'ın borç yükünü hafifletmeye destek sözü verdi.
17.06.2021 Dünya
Lavrov: "Suriye için çabalarımızı sürdürüyoruz"
Lavrov: "Suriye için çabalarımızı sürdürüyoruz" Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova, Washington, Ankara ve Riyad'ın Suriye'deki krizin sona erdirilmesi için çabalarına devam ettiğini söyledi.
2.11.2016 Dünya
Rus Dışişleri: İdlib'deki okul saldırısıyla ilgimiz yok
Rus Dışişleri: İdlib'deki okul saldırısıyla ilgimiz yok Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye'nin İdlib kentinde bir okula gerçekleştirilen saldırının arkasında Moskova olduğu yönündeki suçlamaları kesin bir dille yalanladı.
17.06.2021 Dünya
Yunanistan'da olimpiyat sporcuları ödüllendirildi
Yunanistan'da olimpiyat sporcuları ödüllendirildi Yunanistan'ı 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda temsil eden sporcular, başkent Atina'da özel bir törenle ödüllendirildi.
19.09.2016 Şampiy10
Bu manastıra sadece erkekler girebiliyor! Putin de ziyaret etti
Bu manastıra sadece erkekler girebiliyor! Putin de ziyaret etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Yunanistan ziyaretinin ikinci gününde Ortodoks dünyası için manevi öneme sahip Aynoroz özerk manastır topluluğunu ziyaret etti...
28.05.2016 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin Atina'da
Rusya Devlet Başkanı Putin Atina'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere 9 yıl aradan sonra Yunanistan'a geldi...
17.06.2021 Dünya
Putin'den 10 yıl sonra bir ilk!
Putin'den 10 yıl sonra bir ilk! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dışişleri Bakanı, Enerji B...
27.05.2016 Dünya
Putin Yunanistan'a gidiyor
Putin Yunanistan'a gidiyor Rusya Cumhurbaşkanı Putin 27-28 Mayıs’ta Yunanistan’ı ziyaret edecek
17.06.2021 Dünya
Yunanistan’da bağımsızlık günü kutlandı
Yunanistan’da bağımsızlık günü kutlandı Yunanistan'da, 25 Mart Bağımsızlık Günü başkent Atina ve diğer kentlerde kutlandı.
25.03.2016 Dünya
Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a sert yanıt
Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'a sert yanıt Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos ve Başbakan Aleksis Çipras'ın 1915 olayları üzerinden Türkiye'ye ve Türk kimliğine yönelik iddialarına sert yanıt verdi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye - AB anlaşmasında 5 pürüz
Türkiye - AB anlaşmasında 5 pürüz Türkiye ile AB 29 Kasım 2015'te Brüksel'de düzenlenen zirvede, düzensiz göçün Türkiye'nin desteğiyle kontrol altına alınması üzerinde uzlaştı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prokopis Pavlopulos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prokopis pavlopulos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.