Poyraz Karayel

Poyraz Karayel

Son dakika Poyraz Karayel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Poyraz Karayel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Poyraz Karayel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poyraz Karayel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poyraz karayel gelişmeleri de dahil olmak üzere 563 poyraz karayel haberi bulunmuştur. Tüm poyraz karayel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti!
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti! 'Kayıp Şehir', 'Poyraz Karayel', 'Öğretmen' ve 'The Serpent' gibi projelerde yer alan İlker Kaleli'nin Amerika'daki hayranları, ünlü oyuncunun aksiyon görüntülerinden oluşan bir videoyu New York Time Square Meydanı'ndaki dev dijital panoya yansıttı.
20.12.2023 Magazin
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı, 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Poyraz Karayel' in Sinan'ı Ataberk Mutlu, üniversite hayatına başladı.
14.10.2023 Magazin
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum'
Sevgilisiyle ilk kez el ele! 'Gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorum' 'Poyraz Karayel', 'Kardeşlerim' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Celil Nalçakan, meslektaşı Ahu Yağtu ve şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Bu söylentileri yalanlayan ünlü isim, önceki akşam katıldığı bir etkinlikte ilk kez sevgilisi ile objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Magazin
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi! 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Magazin
Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici, bikinili paylaşımı silinince sert çıktı! 'Aramızdaki hangi sapık...'
Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici, bikinili paylaşımı silinince sert çıktı! 'Aramızdaki hangi sapık...' Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Arka Sokaklar'da dahil olmak üzere Kadın, Benim Adım Melek gibi yapımlarda sergilediği oyunculuk performansıyla herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özdikici, Instagram hesabında bikinili pozunu paylaştı. Paylaşımı şikayet üzerine kaldırılınca şikayet eden kişi ya da kişilere sert çıktı.
25.06.2022 Magazin
Tektaş yüzüğü dikkat çekti! Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt
Tektaş yüzüğü dikkat çekti! Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt 'Poyraz Karayel' dizisiyle ciddi bir hayran kitlesi edinen Burçin Terzioğlu, Kelebek'in "Yaza Merhaba Partisi'ne" katılanlar arasındaydı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu arkadaşı Demet Evgar'ın düğün törenine sevgilisi Umut Duygu ile katılan ve elindeki tektaşı dikkat çeken ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
18.06.2022 Magazin
Müge Akyamaç ve Sedat Uğur boşandı! 18 yıllık evlilik 10 dakikada bitti...
Müge Akyamaç ve Sedat Uğur boşandı! 18 yıllık evlilik 10 dakikada bitti... 'Milyarder, Gurbetçi Şaban ve Şaban Pabucu Yarım' gibi unutulmaz Yeşilçam filmlerinde rol alan Müge Akyamaç, 18 yıllık eşi Sedat Uğur’dan tek celsede boşandı. 18 yıllık evlilik 10 dakikada sona erdi.
24.02.2022 Magazin
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı?
Bu akşam kırmızı oda var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman, 58. bölüm bugün yayınlanacak mı? Kırmızı Oda bu akşam var mı, Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Kırmızı Oda dizisinin takipçileri Kırmızı Oda’nın bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, bu akşam Kırmızı Oda var mı?
28.01.2022 Televizyon
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle!
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle! Sanatçı Sıla Gençoğlu'nun yeni şarkısının düzenlemesini sevgilisi İlker Kaleli yaptı. Kaleli, şarkının akustik ve elektro gitarlarını da çaldı. Sıla ve İlker Kaleli’nin sürpriz işbirliği, müzisyen Umut Yaşar Sarıkaya'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı.
27.11.2021 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım!
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım! 'Yalancı' dizinde rol alan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, bomba açıklamalarıyla olay oldu.
1.11.2021 Magazin
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü? EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021 Gündem
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt!
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt! Kendisinden dört yaş büyük şarkıcı Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli'nin sosyal medya hamlesine, eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan yanıt gecikmedi.
18.07.2021 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Cem Cücenoğlu'nun değişimi şok etti! Kimse tanıyamadı...
Cem Cücenoğlu'nun değişimi şok etti! Kimse tanıyamadı... Yayınlandığı döneme damga vuran dizilerden biri olan 'Poyraz Karayel' dizisinin 'Taş Kafa'sı Cem Cücenoğlu, büyük bir değişim geçirdi. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden Cücenoğlu, 60 kilo vererek bambaşka biri oldu.
27.03.2021 Magazin
Celil Nalçakan yeni bir aşka yelken açtı
Celil Nalçakan yeni bir aşka yelken açtı 'Poyraz Karayel' dizisinde canlandırdığı 'Zülfikar' karakteriyle geniş kitlelere adını duyuran Celil Nalçakan (42), yeni bir aşka yelken açtı.
19.09.2020 Magazin
İlker Kaleli kimdir? Kaleli’nin hayatı ve eğitimi merak edildi! 6 dil bildiği iddia edilen İlker Kaleli kaç dil biliyor?
İlker Kaleli kimdir? Kaleli’nin hayatı ve eğitimi merak edildi! 6 dil bildiği iddia edilen İlker Kaleli kaç dil biliyor? Öğretmen ve Baraj dizilerinin başrol oyuncuları, düzenlenen bir oturuma katıldı ve NATPE V-Front programında dizide canlandırdıkları karakterler hakkında bilgi verdi. İnternet üzerinden gerçekleştirilen panelde Poyraz Karayel ile adını duyuran İlker Kaleli’nin aksanlı İngilizcesi gündem konusu oldu. Söz konusu haber sonrası İlker Kaleli’nin eğitimi ve hayatı araştırılırken, İlker Kaleli kaç dil biliyor? İlker Kaleli 6 dil mi biliyor? Sorularına cevap aranmaya başlandı.
16.07.2020 Gündem
Alpay Göltekin son yolculuğuna uğurlandı
Alpay Göltekin son yolculuğuna uğurlandı 'Diriliş Ertuğrul', 'Kiralık Aşk' ve 'Poyraz Karayel' başta olmak üzere birçok dizi ve filmin müziklerine imza atan müzisyen Alpay Göltekin, Zinrcirlikuyu Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
12.05.2020 Magazin
Burçin Terzioğlu: Evlilik uzaktan akrabam olur
Burçin Terzioğlu: Evlilik uzaktan akrabam olur Oyuncu Burçin Terzioğlu, Elele dergisine verdiği röportajda, “Evlilik kelimesi ile yakınlığınız ne boyutta?” sorusuna, “Uzaktan akrabam olur" yanıtını verdi.
2.11.2019 Magazin
Büyük aşk bitti, ilk açıklama geldi...
Büyük aşk bitti, ilk açıklama geldi... Poyraz Karayel dizisinin başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun çok konuşulan aşkları bitti.
21.11.2018 Magazin
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı mı?
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı mı? Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrıldı. Çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.
30.09.2018 Magazin
Bizzat açıkladı! Kötü haber...
Bizzat açıkladı! Kötü haber... Poyraz Karayel ile milyonların sevgilisi olan yakışıklı oyuncu İlker Kaleli, oyunculuğa çok yorulduğu için ara verdiğini söyledi.
31.08.2018 Televizyon
Paris’te restoran açtı
Paris’te restoran açtı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi ile adını duyuran Fırat Çelik, Paris’e yerleşti ve Au Plaisir adında bir restoran açarak oyunculuğa ara verdi. Fırat, “Tutkumu gerçekleştirdim, oyunculuk hayatım bitmedi sadece ara verdim” dedi
4.08.2018 Magazin
Serdar Ortaç ve eşi Chloe, Çeşme'de
Serdar Ortaç ve eşi Chloe, Çeşme'de ŞARKICI Serdar Ortaç, eşi Chloe ve ünlü oyuncu Celil Nalçakan, bir kripto paranın tanıtımı için İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Ortaç, muhabirlere eşinin kick boks yaptığını belirterek "koydu mu oturtur" diyerek takıldı.
26.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Poyraz Karayel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poyraz karayel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.