İlker Kaleli

İlker Kaleli

Son dakika İlker Kaleli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlker Kaleli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlker Kaleli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlker Kaleli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilker kaleli gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 ilker kaleli haberi bulunmuştur. Tüm ilker kaleli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman?
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman? Show TV’nin iddialı dizisi ''Arak” isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştirildiği merak edildi. Peki, ''Arak dizisinin adı neden değişti, yeni bölüm ne zaman başlayacak?
28.12.2023 Televizyon
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir?
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir? Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arak dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Dizi ile birlikte Arak ne demek, ne anlama geliyor? Sorusun da yanıtı merak konusu oldu. İşte arak kelimesinin anlamı…
21.12.2023 Televizyon
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti!
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti! 'Kayıp Şehir', 'Poyraz Karayel', 'Öğretmen' ve 'The Serpent' gibi projelerde yer alan İlker Kaleli'nin Amerika'daki hayranları, ünlü oyuncunun aksiyon görüntülerinden oluşan bir videoyu New York Time Square Meydanı'ndaki dev dijital panoya yansıttı.
20.12.2023 Magazin
Arak dizisi konusu nedir? Show Tv Arak dizisi oyuncuları kimler? Hangi günler yayınlanacak?
Arak dizisi konusu nedir? Show Tv Arak dizisi oyuncuları kimler? Hangi günler yayınlanacak? Arak dizisi konusu araştırılmaya devam ediyor. Yakında Show Tv'de başlayacak olan ve hikayesiyle dikkat çeken yapımın başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel yer alıyor. Ender Mıhlar'ın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay yazıyor. Arak hangi günler yayınlanacak? İşte Arak dizisi oyuncuları ve dizinin başlama saati...
19.11.2023 Televizyon
Ünlüler, İsrail’in hastane saldırısına sessiz kalmadı! Tarih bu insanlık suçunu unutmayacak
Ünlüler, İsrail’in hastane saldırısına sessiz kalmadı! Tarih bu insanlık suçunu unutmayacak İsrail'in Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından bir tepki de magazin dünyasından geldi. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
19.10.2023 Magazin
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! ‘Alçaklıktır’
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! ‘Alçaklıktır’ İsrail'in Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından bir tepki de magazin dünyasından geldi. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
18.10.2023 Magazin
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı, 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Poyraz Karayel' in Sinan'ı Ataberk Mutlu, üniversite hayatına başladı.
14.10.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli sahnede aşka geldi! Bir anda öptü
Sıla ve İlker Kaleli sahnede aşka geldi! Bir anda öptü Konser maratonuna devam eden ve dün akşam İstanbul'da sahneye çıkan Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin bestelediği "Metelik" şarkısını söyledi. Sıla, şarkı bitiminde seyircinin isteği üzerine sahneye çıkan sevgilisini dudağından öperek mutluluğunu dile getirdi.
12.07.2023 Magazin
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla Gençoğlu, 39 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü, "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim. Her yeni günün, gecen coşkuyla, bollukla, bereketle, sağlıkla kutlu olsun" sözleriyle kutladı. Ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni yağdı.
11.05.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış!  ‘Bir Elimden Sen Tut’
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış! ‘Bir Elimden Sen Tut’ Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli’nin başlattığı ‘Bir Elimden Sen Tut’ kampanyası hayata geçti
26.04.2023 Magazin
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı.
1.02.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor!
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor! Ünlü şarkıcı Sıla, iş yoğunluğundan dolayı, yılbaşından beri İspanya’da sette olan sevgilisi İlker Kaleli’nin yanına gidemedi. Âşıkların kavuşması şubata kaldı.
23.01.2023 Magazin
Sıla'dan samimi itiraf: İlker’e bağlandım, net!
Sıla'dan samimi itiraf: İlker’e bağlandım, net! Ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün bir programa katıldı. İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren Sıla, samimi açıklamalarda bulundu.
29.12.2022 Magazin
Sıla baba acısını sahnede paylaştı!
Sıla baba acısını sahnede paylaştı! Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu geçirdiği beyin kanamasının ardından İzmir'de tedavi gördüğü özel hastanede geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Önceden planlanan konserinde Zorlu PSM sahnesine çıkan Sıla Gençoğlu, seyircisiyle dertleşti.
13.12.2022 Magazin
Sıla, babasını son yolculuğuna uğurladı!
Sıla, babasını son yolculuğuna uğurladı! Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden babası Şükrü Gençoğlu'nu İzmir'de kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurladı.
29.11.2022 Magazin
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi!
İlker Kaleli sevgilisi Sıla'yı sahnede izledi! 'Poyraz Karayel' ve 'Öğretmen' gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanyol bir dizinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti. ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin yapımcısını ve başrolü paylaşacağı rol arkadaşı Maggie Civantos'u da konsere getiren ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak yeni projesi ve Türkiye'deki dizi sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Magazin
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı
Sıla'nın babası provayı bastı! O anları paylaştı İlker Kaleli ile mutlu bir birlikteliği olan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Covid-19 nedeniyle mola verdiği konserlerine devam ediyor. Sıla geçtiğimiz günlerde Ege turuna Didim konseriyle devam etti.
25.08.2022 Magazin
İlker Kaleli'den Sıla'ya romantik doğum günü mesajı: 'Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkürler!'
İlker Kaleli'den Sıla'ya romantik doğum günü mesajı: 'Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkürler!' Şarkıcı Sıla, 10 Mayıs'ta düşerek köprücük kemiğini kıran ve bu nedenle haziran ayındaki konserlerini iptal etmek zorunda kalan Sıla, geçtiğimiz haftalarda yaşadıklarını takipçileriyle paylaşmıştı. Sahnelere dönmek için gün sayan şarkıcı, 42'nci yaşına bastı. Oyuncu İlker Kaleli de sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşım yaparak kutladı.
18.06.2022 Magazin
Sıla'dan İlker Kaleli'ye ilan-ı aşk: Sen bana bu hayatın kıyağısın!
Sıla'dan İlker Kaleli'ye ilan-ı aşk: Sen bana bu hayatın kıyağısın! Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Ünlü şarkıcı, Kaleli'ye, "Sen bana bu hayatın kıyağısın!" sözleriyle seslendi
12.05.2022 Magazin
İlker Kaleli'den Sıla'ya birinci yıl hediyesi!
İlker Kaleli'den Sıla'ya birinci yıl hediyesi! Şef Hazar Amani ile 11 aylık evliliğini noktalayan şarkıcı Sıla, geçtiğimiz yaz oyuncu İlker Kaleli ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Sıla ve İlker Kaleli, ilişkilerinden birinci yılı doldurdu. Yakışıklı oyuncunun, sevgilisine aldığı yıl dönümü hediyesi dikkat çekti.
6.02.2022 Magazin
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle!
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle! Sanatçı Sıla Gençoğlu'nun yeni şarkısının düzenlemesini sevgilisi İlker Kaleli yaptı. Kaleli, şarkının akustik ve elektro gitarlarını da çaldı. Sıla ve İlker Kaleli’nin sürpriz işbirliği, müzisyen Umut Yaşar Sarıkaya'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı.
27.11.2021 Magazin
Sıla-İlker Kaleli çifti böyle görüntülendi
Sıla-İlker Kaleli çifti böyle görüntülendi Yılın sürpriz aşıkları Sıla ve İlker Kaleli, yaz sezonunu geçirdikleri Bodrum'dan sonra İstanbul'a döndü. Çift, önceki gün Kaleli’nin evinin bahçesinde, Boğaz manzarasına karşı sohbet ederken objektiflere yansıdı.
10.10.2021 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt!
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt! Kendisinden dört yaş büyük şarkıcı Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli'nin sosyal medya hamlesine, eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan yanıt gecikmedi.
18.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlker Kaleli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilker kaleli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.