Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu

Son dakika Burçin Terzioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burçin Terzioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burçin Terzioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burçin Terzioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burçin terzioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 burçin terzioğlu haberi bulunmuştur. Tüm burçin terzioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu
'Poyraz Karayel'in Sinan'ı üniversiteli oldu İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı, 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Poyraz Karayel' in Sinan'ı Ataberk Mutlu, üniversite hayatına başladı.
14.10.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu görenleri şaşırttı, hayranları ikiye bölündü!
Burçin Terzioğlu görenleri şaşırttı, hayranları ikiye bölündü! Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, radikal bir karar aldı. Uzun yıllardır koyu olarak kullandığı saçlarını sarıya boyatan Burçin Terzioğlu'nun yeni imajı takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun imajını beğenirken bazıları da beğenmedi.
27.12.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı!
Burçin Terzioğlu'nun parmağı kırıldı! Spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu’dan evlilik teklifi alan Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz hafta evinde merdivenden düştü. Sol ayak parmağı kırılan güzel oyuncu, ayağındaki atelle objektiflere yansıdı.
22.11.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu'dan yeni imaj! Kızıl saçlarıyla beğeni topladı...
Burçin Terzioğlu'dan yeni imaj! Kızıl saçlarıyla beğeni topladı... Son olarak dijital bir platformda 'Güzelliğin Portresi' adlı film ile seyirci karşısına çıkan Burçin Terzioğlu yeni imajıyla dikkat çekti. Saçlarını kızıla boyatan Burçin Terzioğlu, yıllar sonra tekrardan eski haline döndü. İmaj değiştiren ünlü oyuncunun "Yine yeni yeniden" notuyla yaptığı paylaşımı hayranlarından tam not aldı.
3.07.2022 Magazin
Tektaş yüzüğü dikkat çekti! Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt
Tektaş yüzüğü dikkat çekti! Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt 'Poyraz Karayel' dizisiyle ciddi bir hayran kitlesi edinen Burçin Terzioğlu, Kelebek'in "Yaza Merhaba Partisi'ne" katılanlar arasındaydı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu arkadaşı Demet Evgar'ın düğün törenine sevgilisi Umut Duygu ile katılan ve elindeki tektaşı dikkat çeken ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
18.06.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na duygusal mesaj!
Sinem Kobal'dan Burçin Terzioğlu'na duygusal mesaj! Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan oyuncu Sinem Kobal, 42 yaşına basan yakın dostu Burçin Terzioğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı. Kobal,duygusal bir mesaj yayınlandı.
10.03.2022 Magazin
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları!
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'den veda paylaşımları! 'Yalancı' dizisi, 23 Kasım Salı akşamı yayınlanan 10'uncu bölümüyle ekranlara veda etti. Başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci de sosyal medya hesaplarından hayranlarına veda mesajları paylaştı.
24.11.2021 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım!
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım! 'Yalancı' dizinde rol alan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, bomba açıklamalarıyla olay oldu.
1.11.2021 Magazin
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu!
Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Yalancı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Ekranların yeni dizisi Yalancı’nın tanıtımı izleyiciyle buluştu. Yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizi takipçileri Yalancı dizisinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Yalancı dizisi ne zaman başlıyor? Yalancı dizisi konusu ne? İşte Yalancı dizisi oyuncu kadrosu!
18.08.2021 Gündem
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt!
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli'ye yanıt! Kendisinden dört yaş büyük şarkıcı Sıla Gençoğlu ile aşk yaşayan oyuncu İlker Kaleli'nin sosyal medya hamlesine, eski sevgilisi Burçin Terzioğlu'ndan yanıt gecikmedi.
18.07.2021 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli açıklaması! Paylaşımını beğenmişti...
Burçin Terzioğlu'ndan İlker Kaleli açıklaması! Paylaşımını beğenmişti... Aşklarıyla magazin dünyasının gözde çiftleri olan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, 3,5 yıllık ilişkilerini geçen yıllarda sonlandırmıştı. Eski sevgilisinin paylaşımını beğenen Terzioğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
22.05.2021 Magazin
Sedef Avcı rolün etkisinden çıkamadı! 6 saat sürdü...
Sedef Avcı rolün etkisinden çıkamadı! 6 saat sürdü... Sedef Avcı, Exxen’de yayınlanan ve kadına şiddeti konu alan ‘Hükümsüz’ dizisinde yakılarak araçtan atılan Meryem’i canlandırdı.
3.02.2021 Magazin
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi! Sürpriz proje...
Burçin Terzioğlu müjdeyi verdi! Sürpriz proje... Uzun süredir gözlerden uzak olan Burçin Terzioğlu, Etiler’de ortaya çıktı.
13.12.2020 Magazin
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!
Ünlü modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu! Ünlü modacı Rufat İsmayil, Burçin Terzioğlu’nun bir dizide rolü gereği giydiği tasarımının beğenilmeyip aşağılanması sonrası suç duyurusunda bulundu. Rufat İsmayil dilekçesinde “Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım” dedi
27.11.2020 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan sahil pozu
Burçin Terzioğlu'ndan sahil pozu Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Burçin Terzioğlu, deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor.
12.11.2020 Magazin
Burçin Terzioğlu'ndan Hazal Kaya'ya destek
Burçin Terzioğlu'ndan Hazal Kaya'ya destek Burçin Terzioğlu, önceki Kuruçeşme’deki bir mekanda arkadaşlarıyla otururken görüntülendi. Kendisini görüntülendiğini fark eden oyuncu, oturduğu masadan kalkıp muhabirlerin sorularını yanıtladı.
3.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burçin Terzioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burçin terzioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.