Porto Riko

Porto Riko

Son dakika porto riko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan porto riko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını porto riko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Porto Riko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan porto riko gelişmeleri de dahil olmak üzere 321 porto riko haberi bulunmuştur. Tüm porto riko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri
Paris olimpiyatları ne zaman? FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYAT ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ VE PUAN DURUMU: Olimpiyat voleybol elemeleri A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde B Grubu 6. maçında Japonya'yı yendi ve Paris Olimpiyatlarını garantiledi. Tokyo’da bulunan Yoyogi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrılan Filenin Sultanları, B Grubu'nda 6'da 6 yaparak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılım hakkı kazandı. Peki, Filenin Sultanları 2024 Paris olimpiyat elemelerinde kaçıncı sırada, yeni puanı kaç? İşte Paris Yaz Olimpiyat Elemeleri puan durumu...
23.09.2023 Şampiy10
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.
20.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Peru'yu da devirdi! Seri 18 maça çıktı
Filenin Sultanları, Peru'yu da devirdi! Seri 18 maça çıktı Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri üçüncü maçında Peru’yu 3-1 yendi ve üçte üç yaptı.
19.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti.
16.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Britney Spears'tan flaş karar! Yüzüğü çıkardı
Britney Spears'tan flaş karar! Yüzüğü çıkardı ABD’li şarkıcı Britney Spears, Porto Riko’da tatile çıktı. Spears’ın yanında ise kocası Sam Asghari yerine koruması vardı.
3.04.2023 Magazin
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek Uluslararası Koro Müziği Federasyonunun (IFCM) en büyük etkinliği olan Dünya Koro Müziği Sempozyumu (WSCM), Kültür ve Turizm Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. ABD’den İspanya’ya, Tayvan’dan Kanada’ya dünyanın en iyi koroları ve alanında uzman konuşmacılar 25-30 Nisan tarihleri arasında bir araya gelecek. Konuk koroların ve koro şeflerinin performansları ile 28 farklı ülkeden uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik, küresel koronavirüs salgını sonrası dünya çapındaki ilk korolar buluşması olma özelliğini de taşıyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor  Kanada’nın Atlantik Okyanusu kıyılarındaki eyaletlerinde Fiona fırtınası hayatı olumsuz etkilerken, kıyılardaki bazı evlerin denize sürüklendiği açıklandı. Öte yandan Filipinler, kategori 3 ila 5 şiddetinde etkili olacak Noru süper tayfununa hazırlanmak için kıyı bölgelerinde tahliyelere başladı. ABD’nin Florida kıyılarında gelecek hafta etkili olması beklenen Ian fırtınası sebebiyle NASA, Artemis 1 roketinin Salı günü planlanan fırlatma işlemi için bugün karar verecek.
25.09.2022 Dünya
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi ABD’li yetkililer şu ana kadar Porto Riko, Dominik Cumhuriyeti ile Turks ve Caicos Adaları’nı vuran Fiona Kasırgası’nın güçlenmeye devam ederek kategori 4 kasırga seviyesine ulaşacağını açıkladı.
20.09.2022 Dünya
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre Atlas Okyanusu’nda oluşan Fiona Kasırgası’nın vurduğu Porto Riko’nun 3’te 2’sinde elektrik kesintileri meydana gelirken, birçok şehirde su kesintileri yaşandı.
19.09.2022 Dünya
ABD'de maymun çiçeği bağlantılı ilk ölüm
ABD'de maymun çiçeği bağlantılı ilk ölüm ABD'nin Texas eyaletinde maymun çiçeği bağlantılı ilk ölümün gerçekleştiği açıklandı.
30.08.2022 Dünya
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! C190 ile...
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! C190 ile... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. C190 ile ilgili flaş gelişme! Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 2019 yılında kabul ettiği 190 Sayılı Sözleşme (C190) üç yılda 11 ülke tarafından onaylandı. İşyerinde şiddet ve tacizi önlemeyi amaçlayan sözleşmeyi henüz onaylamayan birçok ülkede ise yasal düzenlemeler hayata geçirildi. Türkiye’nin sözleşmeyi onaylayıp uyum yasalarını çıkarması, hem işyerlerini daha güvenli hale getirecek hem de uluslararası alanda saygınlık kazandıracak.
22.04.2022 Çalışan Hakları
Yunanistan’da ‘Yargı’ rüzgarı esecek!
Yunanistan’da ‘Yargı’ rüzgarı esecek! Başrolde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun rol aldığı, Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'Yargı', Yunanistan'da da ekrana gelmeye başlayacak.
8.04.2022 Televizyon
Dominik Cumhuriyeti'nde özel jet düştü ünlü prodüktör Flow La Movie öldü
Dominik Cumhuriyeti'nde özel jet düştü ünlü prodüktör Flow La Movie öldü Karayip ülkesi Dominik Cumhuriyeti'nde düşen özel uçakta kurtulan yok, hayatını kaybeden dokuz kişi arasında müzik prodüktörü Flow La Movie de var.
16.12.2021 Dünya
2021 Türkiye güzeli Dilara Korkmaz sosyal medyada dikkat çekiyor!
2021 Türkiye güzeli Dilara Korkmaz sosyal medyada dikkat çekiyor! Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz, ülkemizi Miss World'de temsil etmek için Porto Riko'ya gitti. Üç gündür ülkede olan model, bikinili paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.
28.11.2021 Magazin
Çin'in dev teleskobu, uzaylı robotları tespit edebilecek
Çin'in dev teleskobu, uzaylı robotları tespit edebilecek Neumann sondaları diye bilinen robotik araçlar, bilimkurgunun da temel unsurlarından sayılıyor. Yeni bir araştırmaya göre Çin'deki Diyaframlı Küresel Radyo Teleskobu (FAST), kendi kendini kopyalayabilen, uzaylılara ait robotik araçları tespit edebilir.
18.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Mozaik sanatçıları Adana'dan ilham alıp, eserlerini ortaya çıkardı
Mozaik sanatçıları Adana'dan ilham alıp, eserlerini ortaya çıkardı Dünyanın çeşitli ülkelerinden Adana'ya gelerek 1'inci Uluslararası Mozaik Sempozyumu'na katılan mozaik sanatçıları, kentin toprağına, güneşine hayran kaldıklarını ve bu ilhamla eserlerini işlediklerini söyledi. 13 sanatçının tasarladığı 'Geçmişten geleceğe Adana' temalı eserler ise 14 Eylül'de sanatseverlerle buluşacak.
9.09.2021 Kültür Sanat
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.07.2021 İddaa
Basketbolda 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın kurası çekildi
Basketbolda 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın kurası çekildi Kanada'da düzenlenecek elemeleri geçmesi halinde Tokyo'da mücadele edecek olan Türkiye A Grubu'nda İran, Fransa ve ABD ile karşı karşıya gelecek
2.02.2021 Arşiv
Alphabet internet balonu projesi Loon'u sonlandırdı
Alphabet internet balonu projesi Loon'u sonlandırdı Google'ın ana şirketi Alphabet, dokuz yıl önce başlattığı atmosfere sabitlenen balonlarla internet bağlantısı sağlayan projesi Loon'u internet balonu projesi Loon'un sona erdirildiğini duyurdu.
22.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin, dev radyo teleskobunu kullanıma açıyor
Çin, dev radyo teleskobunu kullanıma açıyor Çin, ABD'nin Porto Riko'daki Arecibo Gözlemevi'nin çökmesinin ardından bilimsel çalışmaların aksamaması için Beş Yüz Metre Açıklıklı Küre Teleskobu'nu (FAST) uluslararası araştırmacıların kullanımına açacağını bildirdi.
18.12.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Porto Riko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki porto riko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.