Pokemon Go

Pokemon Go

Son dakika pokemon go haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pokemon go ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pokemon go haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pokemon Go

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pokemon go gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 pokemon go haberi bulunmuştur. Tüm pokemon go haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Fortnite para basıyor!
Fortnite para basıyor! Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, yapımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games'in en kârlı yatırımlarından biri olan oyunun geçen yıl yarattığı gelir 2.4 milyar dolara ulaşmış durumda.
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Pokemon GO efsanesinin hesabı kapatıldı
Pokemon GO efsanesinin hesabı kapatıldı Dünyanın en iyi Pokemon GO oyuncusu olarak gösterilen Brandon Tan'ın, kural ve yönetmelikleri uzun süredir ihlal etiği ortaya çıktı.Bunun üzerine oyunun geliştiricisi olan Niantic firması, oyuncun hesabını 30 gün süreyle askıya aldığını duyurdu.
2.10.2018 Bilim ve Teknoloji
‘Gerçek Spiderman’  Paris İtfaiyesi’nde
‘Gerçek Spiderman’ Paris İtfaiyesi’nde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron verdiği sözü yerine getirdi ve Gassama itfaiye teşkilatında göreve başladı. Paris’te 4. kat balkonundan sarkan çocuğu saniyeler içerisinde binaya tırmanarak kurtaran Malili göçmen Paris İtfaiyesi’nde göreve başladı.
31.05.2018 Dünya
Pikaçu Rus ajanı çıktı!
Pikaçu Rus ajanı çıktı! CNN’in ‘Pokemon Go oyunu Rus istihbaratı tarafından ABD’deki seçimleri etkilemek için kullanıldı’ haberi tartışma yarattı. Rusya ise, ABD’yi ‘Pikaçu’yu bile Rus ajanı yaptılar’ diyerek dalga geçti
13.10.2017 Dünya
Kilisede Pokemon Go oynayan gence hapis cezası!
Kilisede Pokemon Go oynayan gence hapis cezası! Rusya'daki bir kilisede Pokemon Go oynarken çekilmiş videosunu sosyal medyaya yükleyen bir blog yazarı, üç buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ceza ertelendi.
11.05.2017 Dünya
Pokemon Go öldürdü!
Pokemon Go öldürdü! Geçtiğimiz yıla damga vuran Pokemon GO oyunu, Singapur'da 67 yaşındaki Liang Weiming'in ölümüne sebep oldu.
7.03.2017 Dünya
Çin Pokemon GO'yu yasaklayacak
Çin Pokemon GO'yu yasaklayacak Çin, güvenlik tehdidi oluşturduğu gerekçesiyle popüler mobil oyun uygulaması Pokemon GO'yu yasaklayacağını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Arap ülkelerinde Google’da en çok arananlar açıklandı
Arap ülkelerinde Google’da en çok arananlar açıklandı Arama motoru Google’da bu yıl Suudi Arabistan'da en çok iş bulma ve iş kurma projesi, Mısır’da lise sınav sonuçları, Birleşik Arap Emirlikleri’nde ise Avrupa Futbol Şampiyonası kelimeleri arandı
17.06.2021 Dünya
2016'nın en iyi apps’leri
2016'nın en iyi apps’leri Prisma Ünlü fotoğrafçıların stillerini kullanarak fotoğrafları resimlere dönüştüren Prisma, yılın en iyi uygulaması oldu...
24.12.2016 Arşiv
2016’da en çok onu aradık
2016’da en çok onu aradık Google’ın 2016 arama trendlerine göre, kişilerde ‘Aleyna Tilki’, dizilerde ‘Kiralık Aşk’, yemek tariflerinde ‘Trileçe’ yükselen aramalarda ilk sıralarda yer aldı...
14.12.2016 Magazin
Pokemon Go'ya 100 yeni Pokemon daha geliyor!
Pokemon Go'ya 100 yeni Pokemon daha geliyor! Pokemon Go hayranıysanız, yakında oyuna gelecek olan 100 Pokemon sizi çok heyecanlandıracak!
10.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Popüler kültürün geleceği nasıl olacak?
Popüler kültürün geleceği nasıl olacak? Hollywood yıldızlarıyla tatile, izlediğiniz filmin içerisinde yer almaya hazır mısınız? Popüler kültürün geleceğini konusunun uzmanı futüristler aydınlatıyor.
22.10.2016 Arşiv
Pokemon Go beklentilerin 50 kat üzerinde ilgi gördü!
Pokemon Go beklentilerin 50 kat üzerinde ilgi gördü! Niantic tarafından piyasaya sunulan Pokemon Go beklentilerin 50 kat üzerinde bir ilgi gördü. Pokemon Go ilk çıktığı günden itibaren milyonlarca insanı peşinden sürüklemeye devam ediyor. Pokemon Go’nun bu kadar kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinmesi markanın daha iyi bir duruma gelmesini sağladı.
29.09.2021 Gündem
Pokemon Go oyununa yeni güncelleme geldi...
Pokemon Go oyununa yeni güncelleme geldi... Pokemon Go geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düştü. Genç yaşlı her yaş grubundan insanlar Pokemon Go oyununun bağımlısı haline geldi. Son zamanların en çok ilgi çeken oyunlarından olan Pokemon Go uygulamasına güncelleme geldi. Oyunda yapılan güncelleme sonrası ne gibi değişiklikler oldu?
29.09.2021 Gündem
Pokemon Go oyununa yeni güncelleme!
Pokemon Go oyununa yeni güncelleme! Pokemon Go çıktığı ilk günlerden bu yana oldukça dikkat çekiyor. Son zamanların en çok dikkat çeken oyunları arasında yer alan Pokemon Go milyonlarca insanı peşinden sürüklemeye devam ediyor. Pokemon Go oyununa yeni bir daha geldi ancak bu gelişme oyuncular arasında espri konusu oldu.
29.09.2021 Gündem
Pokemon Go’ya karşı ilk dava Hindistan'da açıldı!
Pokemon Go’ya karşı ilk dava Hindistan'da açıldı! Pokemon Go’ya karşı ilk dava Hindistan’da açıldı. Konuyu mahkemeye taşıyan Hindistanlı avukat Pokemon Go oyunundaki yumurta ödüllerinin vegan olan milyonlarca dindar Hindistanlı için tiksindirici olduğunu savundu
17.06.2021 Dünya
Pokemon Go çılgınlığı sürüyor!
Pokemon Go çılgınlığı sürüyor! Pokemon Go çılgınlığı sürüyor! 90'lı yıllarda çocukların televizyon ekranlarına kilitlenmesini sağlayan Pokemon, uzun bir sürenin ardından telefon uygulaması oldu. Pokemon Go adı ile piyasaya sürülen oyun milyonlarca insan tarafından oynanıyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve oyuna dair detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Fransız ordusu Pokemon Go'yu yasaklamak istiyor
Fransız ordusu Pokemon Go'yu yasaklamak istiyor Fransız ordusunun, güvenlik riski gerekçesiyle ülkedeki askeri tesislerde "Pokemon Go" oyununu yasaklamak istediği bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Pokemon Go Türkiye'ye mi geliyor?
Pokemon Go Türkiye'ye mi geliyor? Pokemon Go çılgınlığı devam ediyor. Meraklı bir çok kişiyi sokaklara dizen Pokemon Go, kullanıcılarını heyecanlandırdı. Pokemon Go Türkiye'ye gelecek mi? sorusu kafaları karıştırdı. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Pokemon Go oynarken öldürdü
Pokemon Go oynarken öldürdü Japonya'da akıllara durgunluk verecek cinsten bir kaza yaşandı. Sürücü, aracında Pokemon Go oynarken yoldan geçen biri ezerek öldürdü.
25.08.2016 Dünya
Pokemon Go Türkiye'ye gelecek mi?
Pokemon Go Türkiye'ye gelecek mi? Pokemon Go Türkiye'ye geliyor mu? Dünyayı kasıp kavuran Türkiye'de de fazlasıyla hayranı bulunan Pokemon Go Türkiye piyasası için nabız yokluyor. Pokemon Go Türkiye temaslarında son gelişmeler ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Sinem Kobal en doğal haliyle
Sinem Kobal en doğal haliyle Son olarak rol aldığı dizi erken final yapan oyuncu Sinem Kobal'ın deniz kenarında en doğal hali ile paylaştığı fotoğrafıyla rekora koşuyor.
22.08.2016 Magazin
Pokemon Go yasaklılar listesinde!
Pokemon Go yasaklılar listesinde! Pokemon Go son günlerde milyonlarca insanın telefonunda bulunan bir uygulama haline geldi. Çeşitli ülkelerde milyonlarca kullanıısı ve hayranı olan Pokemon Go büyük şirketler tarafından yasaklar listesine girdi. İşte Pokemon Go ile ilgili detaylar...
29.09.2021 Gündem
Pikachu film oluyor!
Pikachu film oluyor! Ünlü Marvel ile animasyon film yapımcısı Disney Stüdyoları'nın yapımcıları, Pokemon GO'yu film yapacak...
18.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pokemon Go ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pokemon go haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.