Pokemon

Pokemon

Son dakika pokemon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pokemon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pokemon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pokemon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pokemon gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 pokemon haberi bulunmuştur. Tüm pokemon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Kumsalda görüp eline aldı! TikTok'ta paylaştı, yorum yağdı! 'Bittin sen onlar zehirli'
Kumsalda görüp eline aldı! TikTok'ta paylaştı, yorum yağdı! 'Bittin sen onlar zehirli' Zehirli "mavi ejderha" TikTok'ta viral oldu, sosyal medya kullanıcıları şaşkınlık ve endişeyle izledi. TikTok'ta dokunduğu canlıyı paylayan kişiye yorum yağdı, çünkü elinde tuttuğu canlı zehirliydi. Yorum yazan kişilerden biri, "Kardeşim, bu bir mavi ejderha deniz salyangozu. Gerçekten zehirliler ve mavi şişe denizanası yiyorlar" ifadesini kullandı.
11.12.2021 Dünya
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en çok satan konsol oyunları
Dünyanın en çok satan konsol oyunları Dünyanın en çok satan konsol oyunları belli oldu. PlayStation 4'ten Nintendo Switch'e ve Xbox One'a kadar işte yıllar içinde kapış kapış satan o oyunlar...
5.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Pokemon, Twitter'a damga vurdu
Pokemon, Twitter'a damga vurdu Final Fantasy VII Remake hakkında en çok tweet atılan en yeni oyun olurken Pokemon, Fortnite ve Splatoon en çok ilgi çeken ve hakkında en çok konuşulan oyun oldu.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Kısa süreliğine bedava oldular
Kısa süreliğine bedava oldular Google Play Store üzerinden ücretli satışı yapılırken kısa süreliğine bedava olan bu oyunlara mutlaka bir şans verin.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Fortnite para basıyor!
Fortnite para basıyor! Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, yapımcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Epic Games'in en kârlı yatırımlarından biri olan oyunun geçen yıl yarattığı gelir 2.4 milyar dolara ulaşmış durumda.
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte 2018'in en çok satan oyunları
İşte 2018'in en çok satan oyunları Amazon, 2018 yılına damga vuran ve en çok sattığı oyunları açıkladı. Bakın ilk sırada hangi oyun var?
3.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Pokemon GO efsanesinin hesabı kapatıldı
Pokemon GO efsanesinin hesabı kapatıldı Dünyanın en iyi Pokemon GO oyuncusu olarak gösterilen Brandon Tan'ın, kural ve yönetmelikleri uzun süredir ihlal etiği ortaya çıktı.Bunun üzerine oyunun geliştiricisi olan Niantic firması, oyuncun hesabını 30 gün süreyle askıya aldığını duyurdu.
2.10.2018 Bilim ve Teknoloji
‘Gerçek Spiderman’  Paris İtfaiyesi’nde
‘Gerçek Spiderman’ Paris İtfaiyesi’nde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron verdiği sözü yerine getirdi ve Gassama itfaiye teşkilatında göreve başladı. Paris’te 4. kat balkonundan sarkan çocuğu saniyeler içerisinde binaya tırmanarak kurtaran Malili göçmen Paris İtfaiyesi’nde göreve başladı.
31.05.2018 Dünya
'Detective Pikachu'nun kadrosu genişliyor!
'Detective Pikachu'nun kadrosu genişliyor! Ryan Reynolds'ın 'Pikachu'ya hayat vereceği ilk kanlı canlı Pokemon filmi 'Detective Pikachu'nun kadrosuna iki oyuncu daha katıldı.
1.02.2018 Kültür Sanat
Ryan Reynolds Pikachu oluyor!
Ryan Reynolds Pikachu oluyor! İzleyicisinin gönlünde 'Deadpool' olarak taht kuran Ryan Reynolds, pokemon oluyor.
8.12.2017 Kültür Sanat
Pikaçu Rus ajanı çıktı!
Pikaçu Rus ajanı çıktı! CNN’in ‘Pokemon Go oyunu Rus istihbaratı tarafından ABD’deki seçimleri etkilemek için kullanıldı’ haberi tartışma yarattı. Rusya ise, ABD’yi ‘Pikaçu’yu bile Rus ajanı yaptılar’ diyerek dalga geçti
13.10.2017 Dünya
Kilisede Pokemon Go oynayan gence hapis cezası!
Kilisede Pokemon Go oynayan gence hapis cezası! Rusya'daki bir kilisede Pokemon Go oynarken çekilmiş videosunu sosyal medyaya yükleyen bir blog yazarı, üç buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ceza ertelendi.
11.05.2017 Dünya
Pokemon Go öldürdü!
Pokemon Go öldürdü! Geçtiğimiz yıla damga vuran Pokemon GO oyunu, Singapur'da 67 yaşındaki Liang Weiming'in ölümüne sebep oldu.
7.03.2017 Dünya
Çin Pokemon GO'yu yasaklayacak
Çin Pokemon GO'yu yasaklayacak Çin, güvenlik tehdidi oluşturduğu gerekçesiyle popüler mobil oyun uygulaması Pokemon GO'yu yasaklayacağını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Arap ülkelerinde Google’da en çok arananlar açıklandı
Arap ülkelerinde Google’da en çok arananlar açıklandı Arama motoru Google’da bu yıl Suudi Arabistan'da en çok iş bulma ve iş kurma projesi, Mısır’da lise sınav sonuçları, Birleşik Arap Emirlikleri’nde ise Avrupa Futbol Şampiyonası kelimeleri arandı
17.06.2021 Dünya
2016'nın en iyi apps’leri
2016'nın en iyi apps’leri Prisma Ünlü fotoğrafçıların stillerini kullanarak fotoğrafları resimlere dönüştüren Prisma, yılın en iyi uygulaması oldu...
24.12.2016 Arşiv
2016’da en çok onu aradık
2016’da en çok onu aradık Google’ın 2016 arama trendlerine göre, kişilerde ‘Aleyna Tilki’, dizilerde ‘Kiralık Aşk’, yemek tariflerinde ‘Trileçe’ yükselen aramalarda ilk sıralarda yer aldı...
14.12.2016 Magazin
Pokemon Go'ya 100 yeni Pokemon daha geliyor!
Pokemon Go'ya 100 yeni Pokemon daha geliyor! Pokemon Go hayranıysanız, yakında oyuna gelecek olan 100 Pokemon sizi çok heyecanlandıracak!
10.11.2016 Bilim ve Teknoloji
ByLock’çulara Pokemon avı
ByLock’çulara Pokemon avı ByLock’un, çevredeki ve ortak ağdaki diğer kullanıcıları kod isimleriyle gösteren özelliği FETÖ’cüleri yaktı. Tek tek kamu kurumlarını gezen güvenlik ve istihbarat birimleri ByLock’çuları sistem üzerinden tespit etti.
29.09.2021 Gündem
Popüler kültürün geleceği nasıl olacak?
Popüler kültürün geleceği nasıl olacak? Hollywood yıldızlarıyla tatile, izlediğiniz filmin içerisinde yer almaya hazır mısınız? Popüler kültürün geleceğini konusunun uzmanı futüristler aydınlatıyor.
22.10.2016 Arşiv
Pokemon Go beklentilerin 50 kat üzerinde ilgi gördü!
Pokemon Go beklentilerin 50 kat üzerinde ilgi gördü! Niantic tarafından piyasaya sunulan Pokemon Go beklentilerin 50 kat üzerinde bir ilgi gördü. Pokemon Go ilk çıktığı günden itibaren milyonlarca insanı peşinden sürüklemeye devam ediyor. Pokemon Go’nun bu kadar kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinmesi markanın daha iyi bir duruma gelmesini sağladı.
29.09.2021 Gündem
Snapchat'le tecavüze uğrayan kadınların sesi oldu
Snapchat'le tecavüze uğrayan kadınların sesi oldu Snapchat uygulaması ile başlatılan sosyal proje ile mağdur kadınlar yaşadıkları vahşeti milyonlara duyurabiliyor.
3.10.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pokemon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pokemon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.