Playboy

Playboy

Son dakika Playboy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Playboy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Playboy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Playboy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan playboy gelişmeleri de dahil olmak üzere 620 playboy haberi bulunmuştur. Tüm playboy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu Yeni evli çifte gönderilen düğün hediyesi damadın ve kardeşinin sonu oldu. Düğün hediyesi olarak getirilen sinema sistemine yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu 4 kişi yaralanırken ev de kullanılamaz hale geldi.
5.04.2023 Dünya
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
12 gün evli kaldığı aşkı ona 10 milyon dolar bırakacak!
12 gün evli kaldığı aşkı ona 10 milyon dolar bırakacak! Playboy güzeli olarak başladığı kariyerine televizyon yıldızı olarak devam eden Pamela Anderson'un özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
29.01.2023 Magazin
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay Playboy modeli Jasmine Fiore, 2009 yılında henüz 28 yaşındayken cinayete kurban gitmişti. Onun gibi Playboy modeli olan ve Hugh Hefner'ın kız arkadaşı olan Holly Madison, 2022'de cinayeti araştırmaya başladı ve Playboy cinayetlerinin hepsini belgesele çevirdi. Fiore'nin cesedinin teşhis edilme şekli ise kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde yapılmıştı.
24.01.2023 Dünya
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti 23 yaşındaki genç kadın, arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kadının bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve boğulmuştu. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...
26.12.2022 Dünya
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası!
Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası! Sosyal medya fenomeni, playboy Dan Bilzerian’ın Nusret ifşası gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine DM'den attığı mesajları ifşa etti. Sık sık kadınlarla çekildiği fotoğrafları ile tanınan Dan Bilzerian, bu kez Nusret fotoğrafları ile konuşuluyor. Peki, Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Dan Bilzerian kimdir? Nusret ne yaptı? İşte detaylar…
22.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Genç kızın çıplak cesedi bodrum katta bulundu! Yıllar sonra gelen fotoğrafla ortaya çıktı
Genç kızın çıplak cesedi bodrum katta bulundu! Yıllar sonra gelen fotoğrafla ortaya çıktı 23 yaşındaki Martine Vik Magnussen, sınavlarının bitişini kutlamak için arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kızın bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve öldürülmüştü. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...
17.11.2022 Dünya
Holly Madison: Harcanmıştım! Rezil oldum ve çok utandım
Holly Madison: Harcanmıştım! Rezil oldum ve çok utandım Playboy malikanesinin eski sakinlerinden biri olan Holly Madison orada yaşadıklarını anlatmayı sürdürüyor.
16.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Tanya Roberts hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Tanya Roberts hayatını kaybetti James Bond serisinin ünlü yıldızı Tanya Roberts, köpeklerini gezdirirken geçirdiği baygınlığın ardından hastaneye kaldırıldı. Efsanevi yıldızın menajeri, Tanya Roberts'in Kaliforniya’daki bir hastanede,ventilasyon tedavisine başlamasına rağmen iyileşemediğini ve hayatını kaybettiğini belirtti.
4.01.2021 Dünya
Enis Çiftçi 30 yaş küçük sevgilisiyle...
Enis Çiftçi 30 yaş küçük sevgilisiyle... Bir dönemin hızlı playboy’u Enis Çiftçi, eski günlerine geri döndü. Çiftçi şimdilerde kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle gecelerde boy gösteriyor.
9.09.2020 Magazin
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli?
Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Türk Pop Müziği'nin en önemli söz yazarı, besteci, yapımcı, şarkıcılarından Şehrazat, 90 yıllarda bir çok şarkının yazarı ve bestecisi. Binlerce bestesi olan Şehrazat'ın bugün doğum günü. Peki, Şehrazat kimdir? Şehrazat kaç yaşında ve nereli? Şehrazat şimdi ne yapıyor? İşte Şehrazat'ın hayatı hakkında merak edilenler...
3.09.2020 Gündem
29 yıllık kardeş kavgası!  'FETÖ'cü ve 'hain' deyip CİMER'e şikayet etti
29 yıllık kardeş kavgası! 'FETÖ'cü ve 'hain' deyip CİMER'e şikayet etti Türkiye’nin tanınmış giyim mağazalarından ‘Huzur Giyim’e bir türlü huzur gelmiyor. Üç kardeş arasında 1991’den bu yana süren kavga, yeni bir boyut daha kazandı. Aileden yıllar önce ‘Playboy’ hayatı nedeniyle dışlanan küçük kardeş Abdullah Gençal’ın, FETÖ’cülükle suçladığı ailesi savcılık soruşturmasının ardından aklandı. Ancak Abdullah Gençal bu kez de aynı şikâyeti CİMER’e yaptı.
23.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Playboy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki playboy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.