Gazete Vatan Logo
Magazin Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası!

Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası!

Sosyal medya fenomeni, playboy Dan Bilzerian’ın Nusret ifşası gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine DM'den attığı mesajları ifşa etti. Sık sık kadınlarla çekildiği fotoğrafları ile tanınan Dan Bilzerian, bu kez Nusret fotoğrafları ile konuşuluyor. Peki, Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Dan Bilzerian kimdir? Nusret ne yaptı? İşte detaylar…

Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne? Sosyal medya playboyu Dan Bilzerian’dan Nusret ifşası!

Ünlü playboy Dan Bilzerian, Nusret paylaşımıyla gündemde. Sosyal medyada sık sık kadınlarla çekilen fotoğraflarıyla bilinen Dan Bilzerian geçtiğimiz aylarda evlenmişti. Dan Bilzerian bu kez Nusret Gökçe ifşasıyla gündemde.

Nusret Gökçe Dan Bilzerian olayı ne?

Fotoğraf çekildiği kadınlarla sürekli gündeme gelen playboy Dan Bilzerian, Nusret'in kendisine 2015 yılından beri DM'den attığı fotoğrafları paylaştı. Sosyal medya hesabından Gökçe'nin kendisine attığı görüntüleri videoya alarak yayınlayan Bilzerian, "Herkes bu salt bae'nin ne kadar tuhaf olduğundan bahsediyor, bunu yıllardır biliyorum" dedi. Gökçe'nin fenomene kendi fotoğraflarının yanı sıra konuk olduğu yarışmalardaki görüntülerini de gönderdiği görüldü. Nusret Gökçe'nin, Bilzerian'a 2015 yılında gönderdiği "Senden hoşlanıyorum. Seni ilk gördüğümde senden hoşlandım" yazılı fotoğraf da dikkatlerden kaçmadı.

Dan Bilzerian kimdir?

Daniel Brandon Bilzerian 7 Aralık 1980 yılında Florida'da dünyaya geldi.  Ermeni asıllı babası Paul Bilzerian , Wall Street'te başarılı bir kurumsal girişimciydi. Bilzerian 2000 yılında Navy SEAL eğitim programına girdi. Askerlik hizmetinin ardından, Florida Üniversitesi İşletme ve Kriminoloji bölümünde okudu. Bilzerian lüks yaşam tarzına bağlı ağır uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle 32 yaşından önce üç kez kalp krizi geçirdi.

Haberin Devamı

2015 yılında,  ABD başkanlık seçimlerinde ABD Başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Ekim 2016'da Amerikalı rapçi T-Pain, Dan Bilzerian'ın adını taşıyan bir şarkı çıkardı.

28 Ağustos 2018'de Bilzerian, Ermenistan vatandaşlığı almak ve Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'ne kaydolmak üzere kardeşi Adam Bilzerian ve babası Paul Bilzerian ile birlikte Ermenistan'a uçtu. Aynı yolculukta bir atış poligonunu ziyaret etmek amacıyla Dağlık Karabağ Cumhuriyeti'ni ziyaret etti ve orada silahla atışlar yaptı. Azerbaycan hükümeti, Karabağ'ın tartışmalı statüsü nedeniyle bu eylemler konusunda ABD'ye bir protesto notu gönderdi ve William Gill'i ABD Dışişleri Bakanlığı'na yönelik protesto notunu almaya çağırdı. Bakü'deki bir mahkeme Bilzerian için tutuklama emri çıkardı ve onu uluslararası arananlar listesine koydu. İki yıl sonra, Bilzerian ve ailesinin diğer üyeleri, 2020 Dağlık Karabağ Savaşı sırasında Ermenistan ve Karabağ'ı Azerbaycan'a karşı desteklemek için Ermenistan Fonu'na 250.000 dolar bağışladı.

Haberin Devamı