Phuket

Phuket

Son dakika Phuket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Phuket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Phuket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Phuket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan phuket gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 phuket haberi bulunmuştur. Tüm phuket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malezya’ya direkt uçuşlar başlıyor ‘Şehrin havalimanı’ İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Kuala Lumpur merkezli yeni hattı ile küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Malezyalı havayolu şirketi Batik Air’in gerçekleştireceği Kuala Lumpur merkezli seferler, hem İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hem de Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuş rotası olacak.
13.12.2023 Ekonomi
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya!
Şevval Şahin'in yeni rotası İspanya! Sosyal medya sayfasından sık sık paylaştığı cesur gönderilerle gündeme gelen Şevval Şahin, tatil için İspanya’ya uçtu.
18.06.2023 Magazin
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Tayland uçuşlarında Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
1.10.2022 Ekonomi
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim
Burcu Binici'den 'Yargı' itirafı: Oynamak isterdim Oyuncu Burcu Binici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binici, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Yargı' ile ilgili konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.05.2022 Magazin
Bağışıklığı güçlendirmede yeni trend: Detoks tatili
Bağışıklığı güçlendirmede yeni trend: Detoks tatili Küresel salgınla birlikte sağlık tatilleri öne çıkmaya başladı. Özellikle bağışıklıklarını güçlendirmek isteyenlerin sağlıklı yaşam merkezleri ve detoks otellerine yöneldiğine dikkat çeken TheLifeCo Wellbeing Program Koordinatörü Mirey Yuhay, “‘Detoks evde de yapılamaz mı?’ diyenler olabilir. Kişiye özel ve doktor kontrolünde bir programla, birkaç günde tüm bedeninizi arındırabilirsiniz. Bunu da ancak uzman desteğiyle yapabilirsiniz” dedi.
16.04.2021 Sağlık
THY'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası
THY'den Sevgililer Günü'ne özel indirim kampanyası Türk Hava Yolları (THY) Sevgililer Günü’ne özel çift kişilik uçuşlarda yüzde 50'ye varan indirim kampanyası başlattı.
13.02.2021 Ekonomi
Tayland'a uçuşlar 18 Nisan'a kadar yasaklandı
Tayland'a uçuşlar 18 Nisan'a kadar yasaklandı Tayland hükümeti, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ülkeye yönelik bütün ticari uçuşların yasağı uygulamasını 18 Nisan'a kadar uzatma kararı aldı.
7.04.2020 Dünya
Ünlü iş insanının kızı yaşam savaşı veriyor
Ünlü iş insanının kızı yaşam savaşı veriyor İzmirli iş insanı Altan Manisalı’nın kızı Şadilal Manisalı, karada bakımı yapılan teknede dengesini kaybetti. 6 metreden beton zemine düşen Manisalı’nın hayati tehlikesi sürüyor.
25.02.2020 Yaşam
Şarkıcı Göksel'den yatak pozu
Şarkıcı Göksel'den yatak pozu Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından biri olan Göksel, Phi Phi tatilinden pozlarını paylaşınca takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
18.03.2019 Magazin
Leyla Bilginel: Otostop çektim! Parklarda yattım
Leyla Bilginel: Otostop çektim! Parklarda yattım Eski oyuncu Leyla Bilginel, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Uzun zamandır Phuket’te yaşayan 41 yaşındaki Bilginel, bir arkadaşıyla beraber Uzak Doğu turuna çıktığını söylerken, yaşadığı deneyimleri canlı yayında anlattı.
14.03.2019 Magazin
Tatil planı yapanlar dikkat! Yüzde 50 indirim için son 11 gün
Tatil planı yapanlar dikkat! Yüzde 50 indirim için son 11 gün Yabancı turistler erken rezervasyon yaptırırken yerli turistler ise beklemeye geçti. Avantajlı tatil için Şubat ayı içinde rezervasyon yapılması gerekiyor.
18.02.2019 Ekonomi
'Hayatımda çok yılan öptüm ama...
'Hayatımda çok yılan öptüm ama... Kısa bir tatil için Phuket'e giden sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından renkli paylaşımlar yapmaya devam ediyor.
4.02.2019 Magazin
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi!
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk kez Hürriyet Gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.
27.01.2019 Magazin
"Havalar soğudu, Phuket'e gidiyorum"
"Havalar soğudu, Phuket'e gidiyorum" Oyuncu Leyla Bilginel, önceki gün Nişantaşı City's'deydi
9.01.2019 Magazin
Aylin Coşkun, okyanusta fırtınaya yakalandı
Aylin Coşkun, okyanusta fırtınaya yakalandı Şarkıcı Aylin Coşkun son albümünün hit parçası 'Yok Artık'ın klip çekimi için gittiği Tayland'da ölümden döndü. Coşkun çekim sırasında okyanusta fırtınaya yakalandı.
31.12.2018 Magazin
Bakanlık devreye girdi! Hüzünlü bekleyiş...
Bakanlık devreye girdi! Hüzünlü bekleyiş... Tayland'ın Phuket Adası'nda bir hafta önce Cezayirli arkadaşı ile birlikte motosiklet kazasında hayatını kaybeden Zehra Yalçınkaya’nın Trabzon’un Of ilçesindeki yakınları cenazenin Türkiye’ye getirilmesini bekliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da cenazenin bir an önce Türkiye'ye getirilmesi için devreye girdiği öğrenildi.
6.12.2018 Dünya
Türk kadın motorcular Tayland'da yaşamını yitirdi
Türk kadın motorcular Tayland'da yaşamını yitirdi Türkiye Kadın Motosikletçiler Kulübü üyesi Zehra Yalçınkaya ve Aslı Su, Tayland'ın Phuket Adası'nda motosikletle geçirdiği kaza sebebiyle yaşamını yitirdi.
3.12.2018 Dünya
THY'den business yolcularına yeni kolaylık
THY'den business yolcularına yeni kolaylık Türk Hava Yolları (THY), business sınıfında seyahat eden yolcularına, yemeklerini uçuş öncesi seçebilmelerine olanak sağlayan proje başlattı.
20.09.2018 Ekonomi
Yurt dışı iptal istikamet Ege
Yurt dışı iptal istikamet Ege 9 günlük bayram tatilinde 1.5 milyon vatandaşın tatile çıkması bekleniyor. Bu dönemde tatilcilerin 2 milyar liralık ekonomi oluşturacağını söyleyen TÜRSAB Genel Sekreteri Bayka, “Dövizdeki yükseliş planları bozdu. Yurt dışına gidecek vatandaşlar da rotayı Ege’ye çevirdi” dedi.
18.08.2018 Ekonomi
Sağlıkta çağ atlamış bir ülkeyiz
Sağlıkta çağ atlamış bir ülkeyiz Phuket’te sivrisinek ısırması sonucu Dang Humması’na yakalanan Leyla Bilginel, 1 aylık tedavi sonrası eski sağlığına kavuştu.
18.07.2018 Magazin
Tayland'da alabora olan tur teknesinde ölü sayısı 42'ye çıktı
Tayland'da alabora olan tur teknesinde ölü sayısı 42'ye çıktı Tayland'ın Phuket Adası'nda alabora olan çoğunluğu Çinli turistleri taşıyan tur teknesinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükseldi.
9.07.2018 Dünya
Dünyaca ünlü tatil cennetinde facia! Onlarca kişi...
Dünyaca ünlü tatil cennetinde facia! Onlarca kişi... Tayland'ın Phuket adasında iki turist teknesi battı. İlk belirlemelere göre 7 kişinin kayıp olduğu sayının çok daha yüksek olabileceği belirtilen kazada; son yapılan açıklamaya göre 49 kişinin kayıp olduğu öğrenildi
5.07.2018 Dünya
Tartıl, kaybettiğin  kiloya göre öde
Tartıl, kaybettiğin kiloya göre öde Sağlıklı yaşam farkındalığı ile detoks ve zayıflama merkezlerine ilgi arttı. Yılın her ayı yüzde 100’e yakın doluluğa ulaşan merkezlerin kilo verdirme programları 1.500 eurodan başlıyor verilecek kiloya göre 9 bin euroya kadar çıkıyor.
23.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Phuket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki phuket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.